Birbirimize hep böyle küfürler ediyoruz. Normal mi sizce yoksa ayrılmalı mıyım?

bence ayrılmalısın gerçekten de dediğin gibi aranızda saygı yok. ileride seni üzebilir ve ilişki daha çok toxic bir hal alabilir. bence ayrıl saygı ilişkilerde çok önemlidir ve birbirinize saygısız olmanız ya da saygısızca davranmanız sizi olumsuz etkileyebilir.
Cevap
21Cevap
daha fazla okuyamadım..
siz ayrılın ve bir daha bu işlere girmeyin.. yeni ilişkinizde farksız olacak..
Saygının olmadığı bir ilişki yürümez
Allahim ne çirkin zihniyetler cikiyor sen bunlara akıl fikir terbiye ver nerde o eski gençlik simdikine bak igrenc igrenc , kızsın bide bunlari nasil agzina yakistiriyorsun kendine ailene igrenc mahluk ağır ol az terbiyeli ol
Ne kadar saygisizca bir uslup bu. Ne edep var ne terbiye var ne saygi var. Utandim valla. Igrendim.
O sadrazamın sol yasağı değil mi yaa 🤔 laf sokacan lafı bilmiyor 😕( derdini seveyim celesun ) jsjsjnd😂
boyle ıkı lafında bır kufur eden saygısı olmayan adamdan hayır gelmez bunlar kadınını doverde ayrıl kurtul..
Saygı çok önemlidir ilişkilerde. Ve siz sevgili olduğunuza emin misiniz? Arkadaş askerlik arkadaşıyla konuşuyor gibi geldi bana...
Ne lan bu :D? İki tane embesil varoşun sslerini atmışsınız boş yere işgal etmeyin şurayı ya :D
Mahreminiz kalmamis :) hala ayrilmali miyiz sorusu abest kacmis. Kac kurtul
E monotonluğa aksiyon katmışsınız, fena mı *
cut.
İyisiniz iyi. Ayrılamazsın , boş trip atma durduk yere.
Bence siz böyle anlaşıyorsunuz tatlı dil yok herkesin zevki başka tabi aşcösölcv
Az bir vakar olunur karşılıklı iki taraf içinde, yaş da düşündürücü bide.
Okudukça zekam düşüyor :D Aranızda garip bir enerji var sizden olur
okuduğum en komik soru... her yerde şimşekler çakıyor
Gerçekten okuyamadım senin de ne ağzın bozukmuş nasil yüz yüze bakiyorsunuz bu kadar küfür edip.
Sevgilimi? Nerde sevgi pardon Ben goremiyorum tamam eyw anlaşma sekliniz ama insanin kendine saygisi olur yahu
Mesajları okurken midem ağzıma geldi. Ayrıl neyi bekliyorsun
Ssik kafalı Japon askeri😂
Bu gerçekten nasıl bir ilişki
Bunlar iğrenç farkındasın değil mi
Okuyamadım siz ayrılın en güzeli bu
saygı yoksa sevginin bi anlamı yok
Gördüğüm en seviyeli sohbet vol.15985326
Bu ne biçim sohbet mk harika sjjsjshs
Birini hatırladım ama neyse :)) oda bizim aramızda
@sonbaharsarisi
Ben bu kadar usta değilim lütfen 😂
ne bu 13 yaş sevgili konuşmasımı
ayrılın ya zorla mı birlikte tutuyorlar
Çok iğrenç
Saygının olmadığı yerde sevgi uzun süre var olamaz. Çok itici ve iğrenç bir konuşma şekli.
Midem bulandı
Sen buna sevgilim mi diyorsun hala?
Bunlar sevgili konuşmaları mı
Bu ne iğrençlik.
Haha, trajikomik
Normal değil
seviye yerlerde..
Ayrıl
Saygı yok.
Ayrılık doğru karar
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?