Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmek ve aşık olmak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ona biz aşk demiyoruz. Sadakat yoksa evlilik de diyemiyoruz. Kağıt üstünde kalan şeyler
Mantık evliliği yapmıştır, aşk evliliği değil.
Peki sonrasındaki durum? Belki bir hata olabilir sonrası ama ne yapabilir bu duruma
Her ne kadar insanlar bir evliliği sonlandırmanın zor olduğunu düşünse de boşanmak bence tek yol.
Bu kişiyi kalbine gömdü diyelim. Yarın başkasına aşık olmayacağı nereden belli? Kaldı ki bir erkek olarak beni değil başkasını seven bir kadınla olmayı da benim midem kaldırmaz mesela.
Mantıklı. Zaten bu işin erkeği kadını yok herkese olabilecek birşey asıl sorun bu olanın manası yani buna saf bir duygu gibi bakılabilirmi yoksa direk namussuz şeresiz yaftası vurulabilirmi
Dürüstce aldatmadan gelip söylediyse namussuz falan değildir, tam tersine birçok insanın yapmadığı bir erdemi göstermiştir. Çoğu kişiye boşanmak zor geldiği için gizlice aldatıyor. Olması gereken onun yaptığı.
Yaşanan herhangi birşey yoksa yani karşı tarafın bundan haberi yok kişi kendi içinde yaşıyor aşkını iki arada kalmış vaziyette yinede söylenmesi gerekirmi yoksa bir temas kurulmasınımı beklemeli
Buda biraz şey gibi oldu o olmazsa eldekiyle devam ederiZ gibi ama öyle birşey değil eldeki gözden çıkarılmış o olsada olmasada bir yerde çatırdayacak sonuçta evlilik
Söylemeli. Aldatmak sadece cinsel olmaz, başkasını seviyorken saklamak da aldatmaktır.
Tabi kişinin duygularını tartması ve karar vermesi için de belli bir süreye ihtiyacı var.
Aynen ikinci dediğin kelimesi kelimesine doğru.
Bilgin derine benziyo. Bu kişi evliliğinden tam anlamıyla mutlu değil ve bi taraftada yine evli bi kişi var hoşlandığı her anından keyf aldığı o yüzden kararsız ya aşkını içine gömerek evliliğini bitirip acı çekecek ya da aşkını yine gömerek içten içte acı çekerek evliliğine devam edecek
İkisini de yapan var. Ama dediğim gibi sağlıklı olan bence boşanmak. İki kişiye de yazık.
Evet en doğrusu boşanmak ki en azından kendi hayatı berbat oluyoken yanındakinide batırmasın dibe belki o, kendi mutluluğunu bulacaktır
Aynen öyle.
O soyle olur kocasından ilği görmüyorsa aşık olur başkasına
Düz mantık kişi erkekse karısından ilgi görmüyordur olacak o halde 😁 sadece bu olamaz heralde
Herşey karşılıklıdır
Yani ilgi varsa her iki taraftada araya hiç birşey giremez mi diyorsun?
Aynen
Diyecek söz bulamıyorum onlara
Aşk bitmiştir belki zamanla
Evet buda bi etken olabilir.
Bu işin içinden çıkılırmı 😀
Aşık mı oldun baskasına
Nabıcan 😀
Başı dertte bu arkadaşın bi kalemde silebildiği zamanlar vardı istemiyorum diyip unutup geçtiği günler şimdi ise engel olamıyor kendine
Merak ettim 😂
Gayet açık değilmi 😀 soru ve içeriği
Arkadasını ne katıyosun
Figüran o bunun için para alıyo 😀
😂😂 zaten gizlisin figürana gerek yok
Bana anlatılsa ya da sorulsa tepki göatereceğim bir konu acaba bunu anlayışla karşılayan ne kadar insan var ya da var mı ya da görüş fikirler neler merak ettim birazda vicdan meselesi bi kaç destekleyici ya da ne bileyim insan bazen duymak istediği şeyleri arıyo etrafta buda onun gibi birşey
Anladım. Sevindim senin böyle birşy yaşamamana
Evet haklısın ama ben biliyorum kim olduğumu bu denli yediremiyoken kendime neden hala aklım onda ve neden mücadele ediyorum olmayacağını bildiğim halde bu tam olarak ne nasıl tanımlanır aslında
Yanlış anlamışsın 😀
Aşıkmı oldun sen
Senin görüşün ne