+1 yılNeyin kibiri bu? Peki sen kimsin? Çok mu güzelsin? Çok mu eğitimlisin? Gerçi eğitimli insan kolay kolay böyle bir davranışta bulunmaz ama.. önce kendini geliştir iyisi seni bulur zaten. Şunu da unutma fakir dersin zengin olur, zengin dersin fakir olur. Hayat bu yarın ne olacağını kimse bilemez. Bu kadar büyük konuşma gün gelir o çocuğu bile mumla ararsın
04 Yorumla
Soran+1 yılKibirle ne alakası var ya. Sen olsan parasız erkekle evlenir misin. Hayatını riske atarmısın. Nice arkadaşlarım var parası olan insanlar buldular
- +1 yıl
Ben parasına değil, sorumluluk sahibi olup olmamasına bakarım çünkü öylesi her türlü evine, ailesine sahip çıkar. Umarım sen de bulursun arkadaşların gibi ama niye rencide ediyorsun çocuğu
Soran+1 yılParasız evine ailesine sahip çıksa ne olur ki bi şey istediğim zaman alamayacak rezil olacam.
- +1 yıl
Senin kafan çok boş az kitap oku. Evine, ailesine sahip çıkan ne yapar eder evini geçindirir demek istediğim bu. 😀
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen en iyisi bu mektubu oku. En güzel cevabı adam vermiş. Boşuna ceo olmamış 😂
Dünyanın en büyük finans şirketlerinden J. P. Morgan’ın CEO’su James Dimon, zengin koca avcısı bir kızın attığı elektronik postaya bakın nasıl cevap veriyor.
Önce kızın J. P. Morgan’a yolladığı elektronik postaya bir göz atalım:
“Sayın Morgan, size karşı dürüst olacağım. Bu yıl 25 yaşına giriyorum. Çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. Yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum.
Açgözlü olduğumu düşünebilirsiniz, fakat New York’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor. Çok şey istemiyorum.
Sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan birileri var mı? Hepiniz evli misiniz? Bu konuları merak ediyor ve sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?
Bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. Central Park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil.
Size alçak gönüllülükle soruyorum;12 Yorumla- +1 yıl
Zengin bekârlar nerede takılır? (Lütfen bar, restoran, spor salonu, kulüp vs. gibi mekânların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız?)
2) Hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım? 3) Çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? Birkaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebilmişler.
4) Kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? Benim hedefim evlenmek. Zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım?”
Saygılarımla
Bayan Güzel
İŞTE DIMON’UN KIZA YANITI
“Sevgili Bayan Güzel, yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. Tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız vardır.
Lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. Benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.
Bir işadamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. Nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin.
Detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey ‘güzellik’ ile ‘para’ ikilisini takas etmek: A kişisi güzelliği sağlar, B kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil.
Fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek.
Aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. Bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. Hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı.
Eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.
Wall Street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için ‘takas pozisyonu’ diyebiliriz, ‘satın al ve bekle’ değil.
- +1 yıl
Sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. Çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. Şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.
Bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? Aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?
Yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. Size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm.
Bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. Zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek.”
CEO J. P. Morgan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen ne kadar kazanıyorsun, ne iş yapıyorsun? Senin gibi birinden hoşlandığı için gerçekten salakmış. Paranın mutluluk getirmediğini şimdi anlıyorum, asgari ücret ile geçinenler benden mutlu görünüyor, iyi kazanması seni mutlu eder sadece , benim eşim gibisin, kıyafet , kuaför , bakım , hava , erkeği mutlu etmek nedir bilmezsiniz,
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle adama üzüldüm bir de sevmiş o kadar kızı bunun yaptığına bak gerçekten kalpsiz insanlar var
Cevap sahibi+1 yıl@iremveven56 sadece kendini avutuyor, böyle düşünenler uyuşturucu satıcısı seçer , kolay para , kolay harcama,
- +1 yıl
Ayenn öyle
- +1 yıl
Aynen öylee
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen asgari ücret bile alamayıp çocuğunu okutan doktor öğretmen eczacı hemşire olan çok insan tanıdım emin ol o babanın ve annenin aldığı tek bir kuruş o kadar değerli ki ama boşuna konuşuyorum anlayan anlamıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaw biraz ufak at laf olsun diye yorum yapma. Asgari ücret bile alamayan doktor öğretmen eczacı mı var
- +1 yıl
Sen ufak at önce okuduğunu anla sen ben öyle demiyorum çocuğunu okutan diyorum mal mal konuşma.
Soran+1 yılBi yürü git
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılSenin ülkenin durumundan haberin var mı? senin tahsilin nedir. Zaten bu ülkede istersen Oxfordu bitir amcan dayın olmadan iyi bir işe giremezsin. Formlar yerden gökyüzüne kadar tamamen tanıdıkla ilerliyor aman benim akrabam bu işe girsin bu maaşı alsın aman bu bizim tanıdık. Liyakat adalet vs yok sen neyine bakıyorsun utanmadan hala karşılıklı mücadele edemeyeceksen sonuna kadar seveceğin insanla her türlü koşula göğüs geremeyeceksen kimsenin hayatına girme. Sevgiden haberin yok her yokuşun bir inişi vardır asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun?
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılBu bana böyle konuşan 3 kişiyi hatırlattı😀
Sonuç hepsi koca bekliyor.
Ama şu an benim arabam var ev alabilecek durumumda var birikmişimde var
İyi gelirli hem işim hem mesleğim var yanlış anlamayın kendimi övmek için söylemiyorum ama
Belki onlarla evlenmiş olsaydım şu an hiç bişeyim olmuyacakdı
İyiki beni sevmemişler, 😀
O çocuğunda ilerde diyeceği bu
Sana geçmiş olsun kızım 😀00 Yorumla Bir gün geçinmek için asgari ücrete muhtaç kalmanı dilerim. O zaman bu yaptığın aklına gelir ve pişman olursun. Ederin kadar zengin bir kocaya sahip olacaksan da mutlu bir yuvan olmayacak. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
10 Yorumla
+1 yılNeyse ki mahalleli asıl paçozun kim olduğunu farketmiştir.
50 Yorumla
+1 yılçocuk senden kurtulmuş asıl, bi gün zengin olsa çocuk kuyruğunda fino gibi dolanırsın
siz böylesiniz işte her şeyiniz para pul olmuş!30 Yorumla
+1 yılNe gerek vardı ki bu kadar kırıcı olmana düzgün bir dillede gayet izah edebilirdin çirkinleşmişsin oda hatasını anlamıştır o an büyük iş açacakmış başına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTroll soru olduğunu varsayarak kendimi avutuyorum. Cidden böyle insanların kaldığını görmek beni üzüyor.
20 Yorumla
+1 yılAynı mahallede yasıyosanız, demek ki aynı dondan sende de var
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu komik
Soran+1 yılSensin o
- +1 yıl
Ama hakli bakslim senin donun nasil :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılPardon da
Merak ettim isin ne
Geliriniz ne kadar
Eger kendinizde okumamış ve mesleğiniz yoksa sen tam olarak onun dengisin
Yok hayir ben okumuş etmiş biriyim güzel de saglam gelirli meslegim var diyorsan eyvallah07 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an çalışmıyorum. Lise mezunuyum. Ayrıca ben çalışmak zorundaysam niye evlenicem. Rahat etmek için evlenicem sonuçta
- +1 yıl
Zaten gözünüz yükseklerde ola ola evde kaldınız :)
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ama calismiyorsun
Lise mezunusun.
Senin tabi ki geliri iyi olan biriyle olmak isteyebilirsin
Ama sen
Davul bile dengi dengine diyemezsin
Çünkü ikinizde denksiniz
Bunu kabul etmek zorundasın
Ben tip fakültesi okuyorum.
Senin kadar ezici konuşmuyorum
Soran+1 yılKimm
Soran+1 yılNe altın kaplama mı anlamadım ki
öncelikle merabalar bizi kibirinizle tabistirdiginiz icin tesekkurler siz hayatinizda hep saglikli parali biri olarak mi yasayacaginizi saniyorsunuz yarin elleriniz gozleriniz veya ayaklarinizin sizden alinmayacagini nerden biliyorsunuz siz el ustune gule oynaya buyuyen simarik bir bebeksiniz hayatlarini birlestirip el ele verek mucadeleler veren insanlari bir hic gibi davrandiginizin farkinda misiniz hadi bunlarida geciyorum kibarca hayir demek cok mu zordu yazik cok yazik...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Popsuna don belki alamaz da.
Az kullanilmisindan beyin alirdi sana, kullanirdin.
Iyi olmaz miydi?10 Yorumla
+1 yılNeden genel olarak erkekleri para makinesi olarak görüyosun ki? Sen çalışıp bir erkeği besle bakalım paran yetecek mi?
10 Yorumlacok guzel demıssın ...
rezıl olan sensın adam namusuyla calısıp kazanıyo hırsız deıl napsın.. ıyıkı kabul etmemıssın senın gıbısını kım napsın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durumum fazlasıyla iyi ama sevgili olursam birisiyle ona kendimi fakir gibi göstereceğim çünkü senin gibileri anca o zaman anlarım başka türlü anlayamam sanırım
00 Yorumla agahaga manitam çalışmıyor üstüne para da veririm sen ne diyon ya kibirlisi
17 Yorumla
Soran+1 yılYaw he he eminim öyledir
Soran+1 yılReddettim zaten bana niye yazık olsun. Kabul etsem yazık olurdu
Soran+1 yılYanlış kişiye yazdım
Soran+1 yılPardon
+1 yılNiye asgari ücretle çalışan evlenemez mi ciddi düşünemez mi ne vicdansızsınız ya
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle insanla sen evlenir misin.
- +1 yıl
Öyle insanla ben ciddi düşündüm lisans okumama rağmen ama kısmet olmadı yollarımız ayrıldı
Soran+1 yılParası olsa ayrılırmıydı yollarınız. Hayır
- +1 yıl
Bırak bu işleri ya para önemli değil değil dünya kadar parası olsun seni aldatsa dövse değer vermese yine yanında kalır mıydın? Evet çünkü parası var diye mi
Soran+1 yılOnu bunu bilmem parasız saadet olmaz
- +1 yıl
Olabilir senin düşüncen inşallah parası olup ta pis birine denk gelmezsin
Saygısızlık sınırını bayağı aşmışsın. İnsan değilsin.
20 YorumlaSenin gibi düşünenler zenginlerim kucağında zipladiktan sonra sıktır edilip burda ağlayarak napacagim ben diyor devam et dogru yoldasın
08 Yorumla- +1 yıl
içinde kalmış ve bu anı bekliyordun gibi jwjewjwj
- +1 yıl
kız troll biliyorsun dimi sjsjsjek
- +1 yıl
sen anlatılan olayın gercek olduguna mı inanıyorsun acaba?
- +1 yıl
ayrıca sen hemcinslerimi küçük düşürüyorsun. o kız olmayan bir olayı olmuş gibi gösterdi ama sen bir kadını aşagıladın. bir kadının sevişmesini "kullanılmış" gibi gösterdin. bence bu soru sahibinden daha aşağılık bir davranış. belki kabul etmek istemiyorsun aklına yatmıyor çünkü bunun böyle olmadığını ögrettiler sana. ama kadınlarda arzular ve arzuladıkları için sevişebilirler. Sen bu düşünceni yazarak seni arzulayan kişilerin seni arzulamadıklarını ama bunu araç olarak kullandıklarını söyledin kısaca. senin açından ve seninle ilişkiye girmiş ve girecek her kadın açısından üzücü. eşin dahil. bence hakaret olarak değil eleştiri olarak algıla.
+1 yılÇalışmadığını ve lise mezunu olduğunu söylemişsin dengisin onun niye bu kadar sinirlendin. Sen dengi olmayacaksın da kim olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Niye sen parayla satın alınabilecek birşeymisin erkekleri ATM olarak görmekten vazgeçin de kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenin
00 Yorumla
+1 yılÖyle olmaz knk kafasına tuğla da fırlatsaydın vay hadsiz şerefsiz nasıl böyle bişey yapar!😡
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil ama tüm mahalleye rezil oldu zaten
Kibirinde boğul...
Bu kadar kibir ancak Yahudi'de bulunur..
Türk'te değil..10 YorumlaAsgari ücret ile çalışanla aynı mahallede oturduğuna göre? Sende züğürtsün demek :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın asgari ucretlı adammı olur ne kadar para okdar aşk
10 Yorumla ah şu postu gizliden atmasan ben seni tasmayla gezdiririm de neyse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Aferin iyi etmişsin,
Holding sahiplerinin kapında sırada beklediğinden haberi yokmuş demekki.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılSenin aylık gelirin ne kadar ya asgari ücretle calısan bir insanı bu sekilde aşalıya biliyorsun 😡
00 Yorumla
+1 yılBende asgari ücret bir işe bile girsede evlensek diye bekliyorum hayat işte
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi misin kendine yazık etme. Asgari ücretli biriylemi evleneceksin cidden
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bunu diyenin dünya üzerinde tek varlığı "pıttığı" ahahahah ne kadar aciz varlıksınız ya.
00 Yorumla
+1 yılSenin adina uzuldum gercekten sen hic bir zaman mutlu olamiyacaksin senin mutluluk kaynagin para ve yalandan mutluluk o parayi suratina firlatirlar birgun merak etme o zaman gercek aski gercek sevgiyi anlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha götünü yıkamayı bilmiyor, yazdığı laflara bak. Kızım sen git önce orayı yıkamayı öğren la.
10 Yorumla
+1 yılİnan elime deli para geçiyor ama bu düşünceye sahip biri ile evlenmem o asgari ücret ile çalışıyor olabilir e sende gir işe çalış kendi masraflarını kendin karşıla lafa gelince kadın erkek eşit
10 Yorumla
+1 yıl"Kalitesiz bir insan olduğumu nasıl belli edebilirim" adlı çalışma..
40 Yorumla
+1 yılhahahah kendin daha mahalle varoşusun cocuğumu küçümsüyon ezik şey benim gibi güçlü varlık lı bi ailenin cocğu olsan ne yapardın kim bilir sen kendine bak sonradan görmeye çalışan ezik :D
00 YorumlaNeden satlık bir mal olarak mı görüyorsun kendini de fiyat biçiyorsun
30 Yorumla
. .
.00 YorumlaAynı mahalledeysen seninde yediğin içtiğin giydiğin aynıdır kendini neden böyle kaf dağında görüyorsun anlamış degilim hadsiz bayan
00 Yorumla
+1 yılkraliçemi kızdırmayın jwjwjwwj
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy teşekkürler 🤣🤣♥️♥️
- +1 yıl
😂😂💖
- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılDiline sağlık. Herkes haddini bilecek!
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Çok saçma düşünüyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa saçmalama. Sen olsan evlenir misin asgari ücretli bir çapulcuyla. Artık devir eskisi gibi değil parasız bir şey olmuyo. Paran yoksa insan yerine bile konulmuyorsun
+1 yılAaa bir kezo gördüm sanki.
10 Yorumla
+1 yılTrol falandır herhalde...
10 YorumlaTenekeyi yaşıyor 😹😹😹
00 YorumlaDedi üç kuruşluk insan..
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılNet miktar söyleseydin belki toplar gelirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen para s*çıyordun zaten demi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılbuna ne içirdiniz 😂
10 Yorumla Nasil rezil ettin merak ettim ya
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyom bende
00 Yorumla
+1 yılSen kaç para edersin aceba :)
00 Yorumla
+1 yılSen nakadar maaaşla birini istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılyazık kafana para düşkünü hadi işine
00 Yorumla
+1 yılasgari ücretle geçinirsin umarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl:D güzel rüya
00 Yorumla
+1 yılKralsın
00 Yorumla🧠 al kullan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. olur öyle
00 YorumlaSenide tanımıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyazık...
03 Yorumla
Soran+1 yılYani yazık ya nasıl bir kafa yaşıyo. Kendine bakamaz benle çıkacakmış hasbam
Cevap sahibi+1 yılSana yazık
- +1 yıl
:D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler