Bu herifler neyin kafasını yaşıyor?

BU SÖYLEDİKLERİME DAHİL OLMAYAN KİMSE LÜTFEN ÜSTÜNE ALINMASIN SÖZÜM SİZDEN DIŞARI. SİZ YAPMAMAYA DEVAM EDİN.
sadece burada değil bir sürü başka yerde de denk geldim bütün hemcinslerim tutturmuş ben şu evli kadınla yattım ben yok 20 tane evli kadınla oldum yok ya konuşmayayım konuşmayayım diyorum da zorunan aranıyonuz, ya he *nasını satayım hepiniz usta playboysunuz, bütün kadınlarda karaktersiz *rospular, hepside bekliyo şu d*ngil gelse de kocamı onla aldatsam diye. bi de mesela kadın eşiyle/sevgilisiylederdini anlatıyo yardım istiyo tavsiye istiyo (bazen cinsel bazen normal sorun) bakıyorum heriflerin yarısı ya ayrıl, aldat, onu bırak gel bana, ben şöyleyim böyleyim, of tam aradığım kadın. yav arkadaş neyin kafası bu daha eşgalini görmediğiniz kıza mı yürüyosunuz bu neyin açlığı, sözlü tacizden bu kadar mı zevk alıyosunuz onu geçtim niye milletin ilişkisini baltalıyosunuz bunlar şaka amaçlı olsa bile böyle şaka olmaz arkadaş bunun adı art niyettir, aldat diyosunuz bu mu verdiğiniz tavsiye e aynısı sana olsa sallamıycan yani, hiç mi vicdan, hiç mi empati yok şu yozlaşmış yüreğinizde ya bu kızlar boşluk anı dediklerinizi ciddiye alıpta hem eşlerinin/sevgililerinin günahına girseler hiç mi akıl fikir izan yok. birde mesela sıkıntı cinsel diyo ki onu bırak bana gel sonra eğer ki gizli kullanıcı değilse ki çoğu zaman öyle (daha kim olduğun belli değil ettiğin lafa gel şaka başka şey k*ka başka şey) profiline bakıyorum tipini Allah affetsin ya en fazla dünyanın en düz adamısın (adamı üstüne alınma lafın gelişi) ya da çok afedersin evladım olsan eve hayırlı olsuna değil geçmiş olsuna gelirler bir de demişsin ben seni doyururum sana benim gibi seni tatmin edebilecek bir ''ERKEK'' gerek falan filan bu neyin cahil cesareti, kibri eşi/sevgilisi edemedi ne biliyosun sen edecen zannedersin her kez beceriksiz arkadaş s*KS tanrısı usta playboy, bir de hiç mi utanma arlanma yok milletin karısına, sevgilisine yürümeye bir de adamım diye etrafta dolanacaksın sonra ya en çok da ona yanıyorum. bu cidden neyin kafası?
aşağılık kompleksi, kıskançlık, art niyet (başkalarının mutlu olma ihtimalini çekememek)
abazalık başlarına vurmuş sayıklıyolar
beyinsizlik, kör cahillik
sapıklık, sanal tacizden zevk almak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bu herifler neyin kafasını yaşıyor?