Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisiyle sevgili olduğumda ister istemez elimi falan tutar dokunur vs. bunun bende bıraktığı duygusal ve ruhsal büyük tahribatı olacaktır ayrılık geldiğinde. Ben çok hassas bir insan oluyorum çünkü sevince. Arada bir şey yaşanmasa bile hayatımdan çıkan her kişi için yas tutan biriyimdir.
Yine aşk yaşamak için benim gibi birinin evlenmesi gerekir kaybetme korkusu yaşamaması için.
Ama özgürlüğüne gezip tozmaya da çok düşkün bir insanım sadece sevdim diye evlilik sorumluluğu yine alır mıyım bu durum beni ikileme sürüklüyor.
Zaten hoş, bu durum engel olmasa bile kariyer hedeflerim var kendimi gerçekleştirmek adına.
Bunlardan önce hayatıma birini almaya çalışsam hem kendi hayallerimin önüne engel koymuş olurum, hem de ister istemez memnuniyetsiz olup karşı tarafı da memnun edemez hâle gelebilirim diye düşünüyorum.
Çok mu ayrıntılı düşünüyorum acaba?🤓00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçek yaşamda imkanım yok, olsa da zaten beceremem. Gelip teklif etmesi gerek direk, öyle olmayıp saçma sapan elleşme oyunları yaparsa ayar olurum. Direk teklif ederse de ayar olurum. Çoğu insan çekinir bu konuda benden. Aklımdaki olmadıkça ters davranıyorum teklif edenlere, ne kadar iyi olursa olsun önemli değil. Sadece aklımdaki, hem sanal hem gerçekte... Bende bazı insanlar tıpkı güneşi yutmuş ve içinden ışıklar patlamış çıkmış gibi tesir uyandırıyor. Anlık oluyor bu etkilenme ve çok uzun süre gidiyor. Nadir oluyor bir de. Hepsi çok derin insanlar çıkıyor, bazı duyguları dibini sıyırarak yaşayabileceğim, her şeyini kana kana içebileceğim denli derin insanlar... Sevgi de onlarla değer buluyor sanki... Gel gör ki asla bu konuda yüzüm gülmedi, bu "mükemmel" insanların da kusurları oldu, affedemeyeceğim kusurlar ve canımı çok yaktılar. Hala da canım yanar. Artık görmek istemiyorum öyle insanlar... En duygusalları, en güzelleri getirdi beni kırıntı sevgiye muhtaç hale. Layık değildim... Bıraktım en sonunda. İşte bu yüzden vazgeçtim, verdiğim hiçbir şeye değmedi. Olan saatlerime ve bana oldu...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTipimi ben bile beğenmezken herhangi bir kızın beni beğenip sevebileceğini sanmıyorum. Her şeyin en kötüsünü hak ediyorum sanırım. Beni seven olmaz büyük ihtimalle
09 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünme... O insanların sevgiyi sadece bedenlerde , dış görünüşde araması yüzünden. Kalbinin güzelliği yazdıklarından bile belli oluyor. Boşver. Cidden.
Cevap sahibi+1 yıl@Aynurısı123 Biliyor musun? Gerçekten boşverdim hiç umursamıyorum. Olursa olur olmazsa olmaz tek kötü yanı eğer birgün beni gerçekten seven biri olursa ona inanmayacağım ve onu üzeceğim
- +1 yıl
Ben de kabullenemiyorum. Birisi beni sevince hatta uzaklaştığım çok oldu...
Cevap sahibi+1 yıl@Aynurısı123 belki bizim için iyisi böyledir
Cevap sahibi+1 yılBen artık böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Hem de neye göre kime göre çirkinsin. Sen yine de kendini sev. Çünkü sen kendine değer vermelisin ki değerin artsın.
Cevap sahibi+1 yıl@Aynurısı123 Kendimi kandırmak istemiyorum açıkçası öyle ya da böyle ben böyleyim kabullendim
- +1 yıl
Sevgi zaten sadece karşı cinste olmaz ki... Başka bir şey de de o sevgiyi bulabilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Aynurısı123 öyle zaten, aileme arkadaşlarıma olan sevgi var bende
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok neden var aslında ama en büyüğü bencillik. Bencilliğe merkeziyetçiliğe sürekli ilgi açlığına bebek gibi hareketlere hiç tahammülüm kalmadı benim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. tam yapayım diyorum bi üşenme geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u +1 yılŞuana kadar beni seven bir kızın olmamış olması.
00 Yorumla Merhaba!
Ben bu konuyu kendi özelimde cevaplamaktansa; genel bir cevap vermeyi düşünüyorum. Birincisi ilişkiler artık, baştan savma ve çok klişe bir şekilde yaşanır oldu. Kısa bir flört dönemi, sonra ne olduğunu anlayamadan hoopp sevgili olmalar, sevgili olduktan sonra ortaya çıkan karakter uyumsuzlukları, artan kavgalar, çiftlerin birbirine olan saygılarını yitirmesi ve kapanış.. Oysa arkadaşlık olsun, dostluk olsun, aşk ilişkileri olsun bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli unsur fedakarlık ve özveridir. Şu zamanda kimse ilişkisine bu kadar emek vermiyor. Olursa olur, olmazsa milyonlarca seçenek var diyor. Herkes kendi bakış açısına göre haklı tabi, kimseyi yadırgamam bu konuda. Ama gelişen ve değişen dünya ile birlikte ilişki kavramı da değişti ve dönüştü. Beni ve benim gibi düşünenleri ilişki yaşamaktan uzak tutan şey tam olarak bu sanırım. Sonunda nasıl olsa üzüleceğim. Ne gerek var ki bakış açısı..12 Yorumla- +1 yıl
Yeni nesil böyle😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse güven vermiyor bu zamana kadar 1 kişiyle bile sevgili olmadım eğer ben ona iyi davranıp sevgili olduktan sonra beni bırakıp gider diye bu yüzden sevdiğim sevmedigim kimseye fazla iyi davranmadım çünkü çoğu kişi istediği kişiyi elde ettikten sonra eskisi kadar değer vermiyor bende öyle yapıyorum kimseye kendimden çok değer vermiyorum o zaman daha cok değer gören oluyorum valla bencil diyenler oluyor artık umrunda değil ben üzüleceğime başkaları üzülsün ama birine eger olurda gercekten tüm kalbimle güvenirsemde pişman etmem kimseyi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@LoVeToCrY aynen 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zahmet, etmek ister bu işler onu da geçtim değerim de bilinmez yani sevgime karşılık alamamak ya da iyi niyetimi su istimal etmek gibi bir şey. Hem bir de naz, Trip, alınganlık ve çocukluk çekemem.. fazla naz yapan kişiye hic uğraşamam.. kaybettiği zaman akıllanır zaten. Kimi kadında var telefonun içine bakmak ister bunu hiç sevmem..
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ya
Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Yeni bir insanı tanımak, iyisiyle kötüsüyle onu kabullenmek ve aynı şekilde kendimi tüm iyilerimle kötülerimle tanıtmak.. Ve aslında daha pek çok şey, uzun bir yol ve benim o yolda yürüyecek hevesim yok velhasıl kelam.
11 Yorumla- +1 yıl
Tahammül de edemiyorsun artık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven malesef öyle iğrenç şeyler görüyorum ki benim ap. tal kalbim karşılıksız sevecekken ihanete de göz yumamıyor malesef
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalnizlik guzel 🙄
Karsindaki bidi bidi konusunca insan kendini duyamiyor, Şu an gayet kendimi dinleyebiliyorum. Huzurlu huzurlu, sessiz sakin yasiyorsun boyle olunca.🤗🤗🤗04 Yorumla- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
Insan bazen kendisiyle basbasa kalmak istedigi bir döneme girebilr
Sevgili dediğin varlık ayın 1 haftası regl öncesi, 1 haftası regl zamanı, 1 haftası regl sonrasıyla beden olarak yanında olsa da manevi olarak zaten ortada yoktur. Kalan son 1 haftada çenesiyle başını s. ker.
Sence gerek var mı?00 Yorumla
+1 yılbu zamandaki insanların sevgilerini gerçekci bulmuyorum iki taraflı oynuyorlar seviyormuş gibi yapıp sevmiyorlar 👍🏻 Ve bazı kişilerin akılları fikirleri oynaşta bu yüzden yanlış insanları hayatıma almak istemem , düzgün insan ile tanışıp yıllarımı harcayıp anılar biriktirsem ve sonunda ayrılsak pişman olmazdım anılar beni mutlu ederdi. Nasıl olsa iyi biriydi diye düşünürdüm 👍🏻❤️
10 Yorumla2 kez uzun ilişki yaşayıp sonunun hüsran olması
O yüzden yalnız olmak gerçektende yanlış bi kalpte olmaktan daha iyi o yüzden bekleyip evleneceğin kişinin seni bulması gerekir bence işler cok uzayınca boka sarıyor herşey hiçbişey ilk gün ki gibi kalmıyor.10 Yorumla
+1 yılsevgilim olsun çok istiyorum aslında
ama şu var
ben çok çabuk bağlanırım bu yüzden korkuyorum biraz
hakkımda her şeyi öğrenip birden çekip gitmesi beni korkutuyor10 Yorumla
+1 yılGeçmiş ilişkilerimde çok acı şeyler tecrübe edindim. Artık mecalim yok, sadece bir mucize bekliyorum.
20 YorumlaHep aynı senaryo sevince değer verince değişiyorlar panzehrin oluyorsun ama senin yaralarını sarmıyorlar artık hiçbir şeyi hissedemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Benim gözümde artık tüm kadınlar aynı sevgi değer kıymetini bilmiyorlar elimden gelen her şeyi yaptım sevdim, değer verdim, ilaç oldum, gerektiğinde mesafeleri kaldırdım ama şımarıyorlar değisiyorlar kendilerine güneş gibi ısıtanı değil yıldız gibi kayanı seviyorlar ondan dolayı artık hiçbir inancım güvencim kalmadı hissedemiyorum
+1 yılSevgili yapmak için güven gerekir. Sen güvenirsin de karşındaki güvenilir biri mi kaypak bir şerefsiz mi bilemiyorsun.
Bu nedenle ilişkiye illa bir isim koymak gerekli değil diye düşünüyorum. Herşeyi akışına bırakıp öyle yaşamak en doğrusudur bence. ileride bir isim seçebilirsin ya da başına bir isim, sıfat koymadan yaşarsın. Böylece gönül üzüntüsü de olmaz, sinir stres de olmaz.
Yanılıyor muyum?00 Yorumla
+1 yılBeni sevgili yapmadan ayıran şey, şu an 10 kızdan 9u sevgili olmak için oluyorlar. Yani sırf "sevgilim var" lafı diye, iki gün önce tanıdığı kişiyle bile sevgili olabilirler. Bende genellikle öyle şeyleri saçma bulduğum için, konuştuğum kızların sadece birinden hoşlanıyorum. Diğerlerini her zaman dost olarak gördüm
00 YorumlaOff hangi birini sayayım ki. Çok ilgilense vazgeçerim. Az ilgilense vazgeçerim. Soğul davransa vazgeçerim sıcak davranırsa noluyoruz ne bu samimiyet derim.
00 Yorumla
+1 yılÖnce para lazım, sevgili ne bea :p başka kişisel sebepler söyleyecek olursam... Benim kimseye katlanacak gücümün olmaması + kimsenin bana katlanamayacak olması sanırım.
00 YorumlaKime denk gelemedim daha 😹😹😹 hagisi tanışsam 4. 5 sevgilim vR diyor 😹 geçen gün efendi biri tanıştım ilk defa 1 tane sevgilim bar dedi onda mesaj atmasan sevinirim dedim 😹😹😹
00 YorumlaDoğru insan olmaması. Laylaylom olsun diyede biriyle sevgili olmam. Ciddi düşünebileceğim birini hayatıma alırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılBende bulamadım belkide sırf sevgilim olsun diye sevgili yapmadıgım içindir. Özeti olmamak için dogrubkişiyi bulamamışızdır belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendim için yaşamanın yanında yaşadığım epeyce kırgınlıkta dibi gördüğüm günler yüzünden, bir de konuşmaya çalıştıklarım da hep taktik yapıyor. Kafa dinlemek için yani
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılKararsızlık, boş tripler gele gele sonunda özgüven eksikliğide geldi başıma...
21 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklımın eski sevgilimde olması. Yeni birini hayatıma alsam aklımdaki kişiye ihanet etmiş olurum fikri... Bir de aklımda farklı biri varken hayatıma alacağım yeni kişiye ayıp olur.
21 Yorumla- +1 yıl
Varmiymis senin gibisi :)
+1 yılvazgeçiren demiyelinme sevgili yapmaktan yıldıran diyelim ilgi görmediğim durumlarda umudumu yıpratır
00 Yorumla
+1 yılBen sevgili yapmayi kendime yakistirmiyorum, zaten robotlarin sevgilisi olmaz,216'yla C18 hariç tabi.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hemen soğuması, elde edince ilgisizleşmesi olabilir kadınlar için ise boş tripler olabilir.
00 YorumlaBirini çok seversin çok üzülürsün ve korkarsın yine üzülmekten.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili kalıbının olması. Daha çok birbirlerini istedikleri için bir arada olan insanlar olması daha iyi bi şey benim için.
00 Yorumla
+1 yılŞu an birini sevmiyorum ondan dolayıdır. Ve bir ilişkiye asla"zamanla severim"kafasıyla başlamadığım içindir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Uzun süredir işsiz kalmak ve hala kriz korona yüzünden piyasada iş olmayışı.. ekonomik durumlar iyi olmayınca sosyallesmek zor oluyor malesef 😕
00 Yorumla
+1 yılYok ki, çiçek gibi bir hatun bulsam hemen yapışıcam. 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi yaa
- +1 yıl
Buldum yapışıyorum. 😋
+1 yılGülüşlerimizi neşelerimizi aldılar abii,
Abii bee alalım semtten 2 3 tane delikanlı tarayalım o kızı abiii00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Vazgeçenler kaybedenlerdir. Bu sevgili konusu için değil, genel olarak hiç birşeyden vazgeçmemek gerekir.
Kendinize güveninizi kaybetmeyin...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kişinin kendisi olabilir veya o an yaşadığım durumlar olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet dogru
Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Sevmediğim biriyle sevgili olamam düşüncesi.. deneyeyim belki severim diyemiyorum
30 YorumlaGüven problemim var bu yüzden korkuyorum üzülmekten vs bunlardan dolayı vazgeçiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü benden hoşlanan kızlar ve benim hoşlandıklarım hep il dışında çıkıyorlar
10 Yorumla Şimdilik aşktan vazgeçişim gibi bir durum söz konusu değil.
10 Yorumla
+1 yılYalnızken kafamın inanılmaz rahat oluşu
40 Yorumla
+1 yılÇok fazla şey var. Saymaya kalksam bitmez ve unuttuğum, atladığım olur.
00 Yorumla
+1 yıl"Sevgili yapmayı" & flört etmeyi becerememem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili değil, eş istiyorum. Şu zamana kadar da kimseye o gözle bakmadım. Kırmızı çizgilerime uygun biri de çıkarsa sonuca doğru gidebileceğim biri olması lazım. Oda daha çıkmadı.(bir tane hain hariç)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki aniden sebepsizce mesajları kesmek gibi birşey olmalı
00 Yorumla
+1 yılkimseyi hayatıma alacak halim mecalim yok tek başıma iyiyim sevgililik derttiirrrrr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBoş yere kırılmalar ayrılık ıvır zıvır en iyisi olmaması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye de adam gibi sevecek erkeklerin neslinin tükenmesi
01 Yorumla- +1 yıl
Evet Karşılıklı bir nesil tukenmisligi var 🤔
Maddi durumlar, güvensizlik ve aşkın sevginin geçici bisey olduğunu farketmem.
00 Yorumla
+1 yılVazgeçmedim ama ciddi ilişki istemiyorum takilmalik olursa olur
00 YorumlaYarı yolda bırakılma korkusu , güvensizlik vs çok şey vardı.
00 YorumlaBenim güvenim yok ve kimse beni mutlu etmiyor aksine dert yüklüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eşimin ben işteyken kaçıp gitmesi, sevgili yapmaktan vazgçiren en büyük nedenim efendim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Üzülmek kırılmak iyi hisetmemek dogru insanını bulamamak
00 Yorumla
+1 yılYorulmuşluk aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sıkıldım..
00 YorumlaOnumde muhtesem bir anne baba evliligi oldu ve aman qman diyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevgili işleri boş iş
Onemli olan güvendiğin insanların cevrende bulunmasi.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. 7 yıldır türlü bahanelerle oyalayan, erkek erkeğe buluşulup gezilen arkadaş ortamı...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlarla minimum gereklilikten fazla uğraşmak istememem.
00 Yorumla
+1 yılGüvensizlik ve beklentilerin tutarsızlığı... Yalnızken daha huzurlu ve mutluyum...
00 YorumlaSanırım bir zamanlar dudaklarını tanıdığım kızı unutamamak.
Işıkla kal.00 Yorumla- Devamını Gör (245)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar