Var mı öyle sebepleriniz
90 lar Gülşen yaparken 😎
vay bee burdaki bir çoğu üye bu şarkıyı bilmiyordur 🙁
Var mı öyle sebepleriniz
90 lar Gülşen yaparken 😎
vay bee burdaki bir çoğu üye bu şarkıyı bilmiyordur 🙁
Tutuşturmak istiyorsan yanmayı göze almalısın.🔥
Aşık olursam hiç bir şey beni alıkoyamaz
Bana benim gibi yaklaşılmamasını hissetmem engel olabilir sadece..
Ne eksik ne de fazla.. Tıpkı benim gibi olmalı.. Ancak o zaman bırakabilirim o boşluğa kendimi dibini, sonunu hesap etmeden..
"gibi" yerine Herkesi olduğu gibi kabul etsek
Olmaz..
Benimki sevgiden, aşktansa karşımdakinin de öyle olmalı..
Zaten o kadar güçlü değilse o hisler, hiçbir şey olmuyor..
Beni sevmekten hele aşık olmaktan hiç bir şey alıkoyamaz. Karşımdaki insan buna değmese bile, benim duygularım ona karşı yoğunsa, kendimi asla frenlemem.
Cevap
13Cevap
Gülşen'e bak ya...
Pijamayla tipsizi takip ediyor gizli gizli.😂
https://www.youtube.com/embed/yM8mGkVJtJQSezen varken, getir götür yapar.😒
E o sezen kıyas götürmez
Tabi ki...
Sezen'li geceler...
Gülşen sorumu sabote etti 😂
Takip listemde olduğun sürece sobote edebilirim. Dkkdj
İyi mi kötü mu bilemedim 😃
Kötü olsa atılırdım listeden haha
Omg
Skkdk
Yakıştı
😎
Ne kadan da havalı
https://youtu. be/KFoEImB4cvE
Bunu da dinlemelisin bence çok seveceksin🌸
Beni alıkoyan bir şeyyok.
Sadece kolay kolay hissedemiyorum.
Tesekkur ediyorum🌸
Kimseye güven olmuyor aniden yari yolda bırakılırsin
Sağlıklı isem hiçbir şey engel olamaz
Beni kimsenin sevmemesi
Var beni durduk yere yargılaması guvenmemesi ve bana saygı göstermemesi hemen herseye alınması doğru konuşmaması bana yoksa evlenirdim onunla benim gibi birisini zor bulurdu kendime güveniyorum çünkü bende ona güvenemiyorum zaten biraz önce ayrıldık bomboş şeylerden dolayı iyilik bitmiş sabır tükenmiş insanlarda seven sevdiğine böyle yapmaz gizlemez başkaların yanında bağırarak güldürmez sevdiği birine yapmaz bilmezki üzüldüğümü gormezki aklında onu aldatıyorum zanneder durur erkek arkadaşı olsunda ozaman anlar beni ama heketmedim ben böyle muameleyi okadarda ona yardımcı oldum kendimi üzdüm demekki kocaman bomboş muş insanlar aldatır böyle muamele girmez neredeyse ben aldatmam sahip çıkarım gülerim ağlarım yanında olurum mutlu olmasını sağlamaya çalışırım onun içi oda beni böyle kırsın haketmemdim allahda görüyor ama canı sagolsun herzaman diyorum inşallah iyi olur
Bunun ona değmeyeceğini bildiğim için hiç girişmiyorum böyle işlere. Boş ama hoş adamlar olduğu sürece, bu kararımda ısrarcıyım. Kalp söz dinlemez ama ben dinletiyorum sözümü.
Mantıklı insanlar kalbine söz geçirebilir✌️
Çünkü o tür duygulara sahip değilim. Hicbir zaman sahip olmadım. Değil aşık olmak kimseden hoşlanamıyorum bile. Ama gel gör ki ağaçları kuşları çiçekleri doğayı nasıl seviyorum görünce kalbim pırpır atıyor. Nasıl mutlu oluyorum. Hayvanları nasıl şefkatle seviyorum minik bebeklerim. gibi. Ama iş insan sevmeye gelince olmuyor , kimseden minnacık bile hoşlanamıyorum, kendi anne baba ve kardeşimden başka kimseyi sevemiyorum. Neyse hayırlısı 😀💜💜🌻🌻
Ben biliyorum.
Aşık olmak. Allah tan başkası aşık olunası değil. O kalple Allah i geri plana koyarsan geri plana koyduğun şey tarafından tokatlanırsın. Hiç bir şey olmazsa bile benim onu sevdiğim gibi beni sevmiyor diye inanılmaz ızdıraba kapılıyor. Ah b... ah.
Neyse ben bi sigaraya yakıyım. Sporun üstüne iyi gider
Aşık olmak feci, dosdoğru sevip sevilmek yeterlidir insana. Düşünüyorum da aşk boş insanların işi gibi geliyor. Sevmek ise herkesi, herşeyi ve uçsuz bucaksız. En güzeli sevgi olabilmek, en minik hücrene kadar ve her ne olursa olsun sevmek🙂
Sevmek baki olandır zaten
Aşk'ta uyuşturucu gibi. Etkisi bittimi geriye bir şey kalmıyor.
Beni sevmekten, aşık olmaktan alıkoyan şey sevmek ve sevilmek gibi bir isteğimin olmamasıydı. Yani tamamen benimle alakalıydı. Fakat işte zamanla bu da paramparça oldu. Pat pat pat!!! 😂
Patladı gitti desene 😂 belki böylesi daha iyidir
Ahahaha patladı gitti 😂😂😂 Evet, böylesi çok çok daha hoş oldu ahahshsh.
Gülşen’in Gülşen oldugu zamanlar.
Aşık olamıyorum ama severim doğa ana. Kopek gıbı severım.
Aşk falan çocukça gelıyor bana.
Evet ya nerde o eski gülşen nerde şimdiki
Aşk ütopik bisey bencede.
Yaş aldıkça gençleşmeye çalışıyorlar gıbı. Kabullenemıyorlar yaşlanmayı.
Hande yener , Gülşen bunların örneği resmen.
Bende kabul edemiyorum da bende para yok 😂😂
Haydaaa 🥺
Yapmazsın sen doğa ana. Toprakla uğraşıyorsun yaşlanmazsın sen
Zamana dur diyemiyoruz evlatt yoksa estetige karsi degilim asjdjsjs ama işte eksik şeyler var 😂
Estetiğe karşı gelenler var mı ya 🤔
Parası olmayıp estetik herkesi aynı şekle sokuyor diyenlerden değilim asjdjd tek farkım bu 😂
Hee o olay. Ben de Porsche 911 çok hızlı makine diye karşıyım 😂😂😂
Cunku kedi ben ciğer Porsche 😂
Askdjdj😂😂 olsa hayatta binmezsin
Kapımın önüne koyup hareket ettirme deseler kasko ve sigortası benim belimi ortadan 3’e ayırır 😂
Asjdjsjs hayallerimiz bile fakir
Doğa ana Allah’ın i20sine 3400 lira mı ne sigorta cıkardılar. Bır de bunu düşün. Bak ben fakırlıkten dusunemedım 😂😂
Memleketin buhranlı durumu soruyu bile sabote ediyor vay bizim halimize 😂
https://youtu.be/RMBnqEyXsRQ
Şu an ben 😢
Tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkmak gerçi hislerim kalmadı ki kendiyle birlikte duygularımı da alıp götürdü benim ondan sonra kimseye hiç bir şey hissedemedim ondan sonra hiç bir şey aynı olmadı çok değiştim
Korkular... Üzülmekten korkuyorum. Kullanılmaktan korkuyorum. Bağlandığım anda terk edilip yıkılmaktan korkuyorum. Birine güvenmek çok zor geliyor.
öyle bir alıkoyma gibi bir durum içinde değilim, sadece beni anlayabilen avratlara denk gelemiyorum
Ne tatlı kadındı eskiden... Mutfakta aşçıya dönüştü bir anda:)
Para bozuyor insanı 😂
Beni bile değiştirir:)
Keşke olsada hepimiz degişsek 😂
Ah keşkem keşkem 😂
İbrahim Tatlıses Ah keşkem keşkem asjsjsa bu müzik zevkimin kalitesi
Bu parayla bu müzik 😂
Çünkü sevilmeyi hak etmiyorum ve beni kimsenin sevmeyeceğini de biliyorum
Güven sorunu olabilir
Yaşadık reis Onun da kralını yaşadık. Bazı şeyler Zirvede kalmalı 😃
sevmeyi denedigim herkesi bana darbe vurmasi
Sende onlara vur
Etrafımda aşk diyenlerin yaşadıkları