Sevgilimin annesini kiskanmaya başladımTakıntılı birimiyim , sıkıntı bendemi?

Merhaba , son zamanlarda kendimi bile anlayamaz bir duruma geldim. 27 yaşındayım. ve aynı yaşta bir sevgilim var. Ailesiyle tanıştım , fakat beni üzen sürekli olaylar yaşıyorum hergun , her annesi ile aynı ortama girdiğimde içime bieseyler dokunuyor. Sevgilim bana çok düşkündür bana çok değer verir onunla herşeyi konusabliyorum. Fakat annesinin bazı davranışları konusunda ne kdr ileei konusablrm blmiyorum cunku ben kendimi hastalıklı gobi hisesiyorum. Annesi oğluna çok düşkün ama bu düşkünlük beni rahatsız ediyor, boynundan öpmek kulaklarından öpmek ayaklarından öpmek onu geçtim oğlu beni kafamdan optugunde orucunuzz bozulucak diyen kadın bir keresinde, oğlu onu dudağından öptü hoşuna gitti. 27 yaşında normalmi sizce sorun bendemi. Sonrasında sevgilim hak verdi ama bana ne fayda her an o durum yasanilacak gbi hissediyorum. Ve onlarda bazen kalıyorum sevgilim geceleri uyumaya giderken ilk beni sonra annesini öpüyor ya da isten geliyor onuda öpüyor sapır şupur ve ben bu dudaktan opme olayından sonra igrenmmeye kiskanmaya başladım. Birdaha olmayacağı sözünü verdi haklısın ayıp buı yaşta dedi sevgilim ama ben takıntılı gbingunlerdir içime dert ettimmve herşeyi artık sorun yapıyorum nolur bana akıl verin. Bendemi sıkıntı yoksa benim yanımda habire öpüp ısırıp temas isteyen annesimi?
Sevgilimin annesini kiskanmaya başladımTakıntılı birimiyim , sıkıntı bendemi?