Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklardan hoşlanan erkek sayısı sanılanın çok üzerinde. Hatta hemen her erkekte bu potansiyel var. Yani ayaklardan hoşlanmadığını söyleyen de çekici bir hatun, güzel bir ayak karşısında değişebiliyor. Ve bence ayak fetişizmi bir hastalık değil. Kadının hemen her bölgesi erojen. Kadının sesinden bile etkilenen erkeklerin olduğu ve bunun abazanlık olarak görülmediği düşünülürse ayak fetişizmi bana çok çok normal geliyor. Hele kadına oral yapmayı savunup ayak fetişizmine karşı olanlar tam iki yüzlü geliyorlar. Ayak öpülür mü diyorlar. Kanın, idrarın çıktığı vajina yalanır mı? Orası yalanmak için mi vardır? Penisini soktuğun, içine boşaldığın şeyi nasıl iğrenmeden yalayabiliyorsun? Kendi penisini ağzına alma imkanın olsa alır mıydın? Aids'in bu yolla bulaştığı da biliniyorken bunu nasıl savunabilir, ayak fetişizmini nasıl iğrenç bulabilirsin? Samimiyetsizlik veya ahmaklık olarak görüyorum bu tavrı.
Ayak fetişizminden hoşlanmayanların ayakları çirkin olan kadınlar olduğunu biliyorum.
Bir gün bir mecliste kadın akrabalarımdan biri diğer bir kadın akrabamın ayaklarına eleştiri getirdi. Benim de sevgim dolayısıyla savunma mekanizmam harekete geçti ve o eleştirilen şeyin normal olduğunu dile getirdim. Ben böyle dedikten sonra kadın beni ayak fetişisti mi sandı nedir, ayaklarını bana gösterme, bana yakın tutma gayretine girdi. O zaman düşündüm. Hani bu kadınlar ayak fetişizmine soğuktular? Demek ki ayağını beğenen bu fetişe soğuk bakmıyor.
Kadınların ayak fetişizmine soğuk bakmalarını anlayışla karşılarım. Herkes bundan hoşlanacak diye bir kaide yok. Ama ayağım çirkin demektense ayak fetişizmini eleştiriyor olmaları samimiyetsizlik, iki yüzlülüktür. Hastalık olarak görmeleri ise hadsizliktir. Kendilerine oral yapılmasını savunan kadınlar, ayak fetişine dil uzatırken iyideb iyiye kendilerini bir çek etmeliler.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, çok büyük ihtimalle bu yönde bir takıntı mı diyelim saplantı mı, fetiş mi yani o tarzdan bir şey var bence. Çünkü bir insan neden ayağa ilgi duyar ki? Hani şey olsa güzel bir kadın bacağını çekse ve pürüzsüz bacaklar görmek de çoğu erkekte olduğu gibi onda da bir beğeni oluştursa o zaman kendisini anlayacağım. Yani bir erkek olarak oldum olası kadın ayağına bu yönde bir fantezi beslemedim öyle söyleyeyim size. Muhtemelen çoğu erkek de benim gibidir ve dediğiniz gibi gerçekten utanç verici bir durum ve ayrılık sebebi bu. Kesinlikle psikolojik bir rahatsızlığının olduğunu düşünüyorum yani böyle birisiyle sevgili olarak kalmanız pek uygun değil gibi geldi bana. Tabii ki son karar size ait. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
52 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKesinnlikle ayak fetişi bugüne kadar çok ayak fetişi gördüm hepside kendilerine köpek gibi davranılmasını dövülmeyi küfürler edilmeyi çamurlu ayakkabılarını yalamayı evi yalayarak temizlemeyi falan istiyor sevgilinde büyük ihtimal ayak fetişi hatta birinin ayaklarını görme karşılığında para bile verebilir
Ayagınla cinsel ilişkiye girebilir01 Yorumla
Soran+1 yılabarttın bence o kadar da değildir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet büyük ihtimalle öyle
Seni rahatsız ediyorsa tabiki ayrılmalısın zaten düşündükçe zamanla soğursun10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. İzler sevgilinin ayak fetişi olduğunu gösteriyor 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTehşisi koydum: AYAK FETİŞİ ! Benim sevgilimde de ayak fetişi var ve bana bunu açıkladı. Ayağımın fotoğrafını istiyordu sürekli. Bilgisayarında benim ayak fotolarımı depoluyordu hatta. Benim biraz hoşuma gitsede artık b*kunu çıkardığını fark ettim. Kızdım bir güzel.
"Artık yeter, normal ol bi" dedim. Bayağı kavgaya tutuştum. "Böyle devam edersen bu ilişkiyi daha fazla yürütemem, herşeyin bir ayarı var, nadiren iste, b*kunu çıkarma" dedim. O da bu huyunu bastırdı. Bir daha ayak kelimesi demedi bana.22 Yorumla
Soran+1 yılilişkini sonlandırmadın mı
Cevap sahibi+1 yılHayır
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesin olarak fetiş olduğunu göstermez. Mesela ben bir kadında bakımlı el ve ayağa önem veririm. Pinterest'te bazen karşıma çıkan güzel olan olursa download yaparım ama bir kere olsun galerime girip bakıp tahrik olmamışımdır hatta görünce de silerim. Kadını bütün olarak her şeyi ile seviyorum ben bu fetiş olduğumdan değil bundan kaynaklı ama sevgilinin galerisinde ileri derecede fazla fotoğraf varsa evet muhtemelen fetiş. Hadi benimki 3-5'i geçmez. Sende buna göre bir değerlendirme yap sevgiline işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmuştur silmeyi. Ayak fotoğrafı varsa fetişi de vardır. Ona git güzelce söyle böyle bir şey varsa söyle ben rahatsız olmam sonuçta bi ilişki yaşıyoruz bilmem gerekir vs de. Ben de bu tarz br şey yaşadım ve itiraf etmesi için de baya ısrar ettim ama çekindiğinden yüz yüzeyken söylemese de sonra mesajlaşırken tekrar konuyu açınca en sonunda itiraf etti.
24 Yorumla
Soran+1 yıliyi de inkar ediyor ben seviyorum onu bana soylese bırlıkte aşabılırız bu durumu tedavı surecı falan yontemlerı var :(
Cevap sahibi+1 yılTedavi süreci derken? Hastalık değil ki bu bir ilgi. Şahsen ben hiç hoşlanmam ayaktan ve başkasınınkine de dokunmam ama erkek arkadaşım bundan hoşlanıyorsa bu beni rahatsız etmez. Nasıl bazı erkekler göğüse bazıları bele ya da popoya bakıyorsa bazıları ayağa da bakıyor. Bu arada dünya genelinde erkeklerin %68 inde var bu durum ama çoğu işte böyle hastalık ve kötü bir şeymiş gibi yaklaşıldığından saklamaya çalışıyor.
Soran+1 yılnormal bır sey değil bence sen bu durumu kabullendıgınden desteklıyorsun erkek arkadasını. psıkolojık bır sey tartısmaya kapalı kesınlıkle.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar bağnaz biriyle tartışacak değilim ama psikolojide de gayet normal karşılanan bir durum.
Valla bence böyle bir rahatsızlığı olduğu için ayrılmak biraz değişik evet gerçekten insanın moralini alt üst eder vs ama sonuçta rahatsızlık belkide kendini kontrol edemiyor istem dışı oluyor bunu bilemezsin belkide sana söyleyecekti tepkinden korktuğu için söyleyemedi hemen yargılama bence bi sor soruştur tatmin olmazsan ayrılırsın
20 Yorumla
+1 yılYorumlara baktım. Sen çok kalın kafalı bir insansın. Beğenmiyorsan ayrılırsın bu iş bu kadar basit. Gelip burada iğrenç, midesiz vb seyler demeye hakkın yok. Bu ayak beğenen insanlara ruh hastası muamelesi yapmaya hakkın hiç yok. Bu şeylere sahip olan insanların çoğu bu özelliğini sever, gurur da duyarlar. Şu faşist düşünceleri bir kenara bırakın.
Ne demek psikoloğa görün? Bunu bir sıkıntı olarak goruyorsa kendi gider zaten. Kendini sana begendirmek için mi psikologa gidecekmiş? Burada tedavi gerektiren tek şey senin insanlara karşı gösterdiğin anlayış.
Eger sevgilim ona buna yazip sulaniyor falan dese hak verecektim. Ama bu yaziklarina bakinca %100 sıkıntı sende. Beğenmiyorsan ayrılırsın32 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım zaten git kına yak
- +1 yıl
Yapacağın bu kadar basitti. Gelip aşağılama ya da rahatsiz demeye hakkın yok
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 
Belki yuzuklerin efendisi fanidir.
Ayaklar boyle killi yapili miydi? Cok seksi bence hobbit ayaklari. 😂😂😂20 YorumlaMerhaba, bu durum bir piskolojik rahatsızlıktan ziyade normal bir durum gibi düşünmelisin nasıl insanlar el boyun seviyorsa ayakta sevenler var tabi ki bu bir fantezi olsa bile bence saygı duymalısın neden ayrılasın bu sebepten benim hoşuma gitmiyor fakat giden arkadaşlarımda var her ayağı değil güzel bakımlı ayakları seviyorlar tabi ki ve onun düşüncesini belirtiyorum bir kadın ayağına bile bakıyorsa heryerine bakıyordur olarak düşünüyor yani bu piskolojik bir rahatsızlık değil. Sorun edilecek bir şey değil.
00 YorumlaAyrıl ya kesinlikle hastalık bu sapkınlık resmen benim bı flortum oldu telefonunda instada bişe gösterirken keşfet geldi kesfette bı tane mi normal şey olmaz hep ayak resimleri türbanlı yaşlı kadınlar gerçekten şok geçirdim bu gerçekten hastalık ayrıl gitsin
00 YorumlaBen de istemezdim sanırım ama beni rahatsız etmiyor yanlıs bı sey yapmıyorsa ayrılık sebebi de olmazdı. İnsanların bazı fetisleri olabilir. Yalan soyluyordur. Ayak sevmeyen bı ınsan galerisinde tutmaz bence. Ben görmeye dayanamıyorumshhsj
10 YorumlaBence bir erkeğin bir kadın vücudunda bir yerine yoğun ilgi duyması normal yani.
Bunu ayak, bacak, kalça vs gibi düşünmemek lazım sonuçta karşı cins zevk alabilir bu normal bir şey bence belki de senin de fetişin var ve keşfetmemiş olabilirsin.
Mesela bir erkeğin vücuduna ayağınla dokunsan?
Her şey olabilir bence.10 Yorumla
+1 yıl
Çirkin bir hale getirilmediği sürece, çok dert edilesi bir konu değil.
Fakat madem sizin ayaklarınızı inceleseydi... O kadar ilgisi var.
Gülüp geçerim. Fetiş lerin zararsız olması önemli, sapkınlığa dönüşmemesi, zararsız şeyler ile renklenebilir ilişkiler.00 Yorumla
+1 yılÇok büyük ihtimalle öyle bir şeyi var ama bunu neden senle paylaşmıyor onu anlamadım varsa. Bir ihtimal de erkek wp gurubu varsa belki oradan atılmıştır başka ihtimal göremiyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılbenımle paylasırsa psıkologa gitmesini isticem o da bunun farkında o yuzden asırı tepkı verdı.
- +1 yıl
Ama bu psikologa gitmesi gereken bir durum değil.
Tek bir tane olsa hadi diyeceğim ki bir şekilde o fotoğraf galeriye giriverdi. Fakat "fotoğraflar" diye vurguladığına göre birden fazla fotoğraf var. Bence fetiş bunun adı. Başka bir şey olamaz.
10 Yorumla
+1 yılHerhalde fetişisttir yoksa niye böyle fotolar biriktirsin?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, ayak feyişi olabilir ama sizin tepkinizin çok ağır olduğunu düşünüyorum. Durumu sizden duyan da pedofili zanneder adamı.
Topu topu ayak fetişi, ayrılmanızı gerektirecek bir psikolojik rahatsızlık değil ki 😅21 Yorumla- +1 yıl
kesınlıkle katılıyorum kardesım herkesın zevkı farklıdır
bence gayet normal bir durum fetişi olması. sana göre bu durum psikolojik sorun bana göre ise sana fetişim yok diyerek yalan söylemesi psikolojik sorun. insanları cinsel arzuları yüzünden yargılamayı bırakmalısınız bence. sanki seni aldatmış gibi anlatıyorsun. :)
110 Yorumla
Soran+1 yılcinsel arzu mu? ya bak normal bır seyden etkılense tamam der gecerim kadın ayagı ne bence sız bı durun dusunun.
Soran+1 yılben hiçbir kadının el fotograflarını galerısınde bulunduran bır kadın gormedım.
- +1 yıl
İnsanların cinsel arzusu belirlidir birini arzular ve doyuma ulaşmak istersin dogal yollarla ancak bunu psikologlardan tut doktorlara kadar belirli sınırda görüyorlar uzmanlar yani bir erkegin kadını anal yolla arzulaması, ayaklarını arzulaması gibi istekler doğru olmayan psikolojik sıkıntı oldugunu belirten düşünce bozukluklarıdır diyorlar ayak bir cinsel obje degil yürümek için var olan organımızdır ne alaka cinsellik falan
Ve ayrıca kadınlar güzel elli erkeğe aman elleri ne güzel diyip cinselligi arzulamaz tamamiyle o kişiye karşı zaafı olması lazım arzulamak için bunun elle ayakla ilgisi yok yani. - +1 yıl
Sen mesaj falan verme en iyisimi böyle saçmalıklarıda normalleştirme bol şans
- +1 yıl
Ayaga ilgi duyan bir kişide zaten maksimum beyin IQ ve hücresi 0 oldugundan çok şaşırmıyorum 😂
Soran+1 yıl@bilgesu999 kesınlıkle katılıyorum :)
+1 yılO kadın ayaklarının onun tlfininda ne işi var? Açıklamasi oldmadigi gibi cvbi da kaçamak ve saçma.
21 Yorumla
+1 yılMerhaba, bana da ayak fantezisi çok tuhaf ve iğrenç geliyor. Kaldırabileceğiniz bir şeyse ayrılmayın derim. Ama sizi bu denli rahatsız ediyorsa ilişkiyi devam ettirdiğinizde rahatsız olmanız kaçınılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zevk meselesi tabi de ayakların neyinden zevk alırsın oda ayrı bı hastalık 😄
10 YorumlaBariz belli ayak fetişi var bende istemezdim hayatımda böyle bi insan bildiğim rahatsızlık ayrıl derim ilerde rahatsız olan sen olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlıkle katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılFetişi olmasa ne yapsın elalemin ayak fotosunu? kaydetmek, alıp tele indirmek falan öylesine yapılacak şeyler değil
20 Yorumla Ya fetiş bir seçim değildir bildiğim kadarıyla ve birine zararı yoksa iğrenç de kötü de değildir. Ona hesap sorman mantıksız olmuş bence. Ben ayaklarına iyi bir bakım yap derim :b
710 Yorumla
Soran+1 yılne kadar iğrenç bi sey soyledıgın ayaktan bahsediyoruz seçim ya da değil tedavı edilmesi gereken bı hastalık
- +1 yıl
Anlayamadığın veya yaşamadığın şeyleri düşünmeden yargılamak bence tedavi edilmesi gereken ilk özellik çünkü dünyada gerçekleşen onlarca savaşın, katliamın da sebebi bu. Karşındaki kişinin yaşadıklarını, hislerini anlamayıp anlayamadığın için kötülemek sorun kabul etmek gerçekten berbat bir şey. Empati kuramayabilirsin, ama şöyle düşün, isteğinin bir zararı var mı? Sana olan sevgisine engel mi? Ve sen büyük ihtimalle eşcinselliğe falan da karşısındır. Gerçi değilsen ayaklı çelişkisin ama öyleysen birincisi dünyada milyonlarca eşcinsel vardı, var ve olacak. İkincisi çoğu toplumdan dışlanıp dövüleceğini, öldürüleceğini bile bile bunu seçmedi. Dediklerim yaşandı, hala yaşanıyor. Eğer anlayış göstermezse sen ve sen gibileri sen sadece iğrenç bulsan da öteki daha ileri gidip onları döver, sonra başkası ise öldürür. Emin ol böyle ileriye gider bu tarz düşüncelerin sonucu.
Soran+1 yılecinsellık ne alaka aksjşdffkhglsdfkg
Soran+1 yılescinsellık benı ılgılendırmıyor sızıde anlamıyorum ota bko escınsellık sokuyosunuz
Soran+1 yılkim naparsa yapsın bana ne onlarda knk
Soran+1 yılknk senın beynın yanmıs escınsel farklı bı sey ve bana ne onlardan ben sevgilimin yaptıgı bı konudan bahsedıyorum.
Soran+1 yılboş yaptın kastı yanı ayrıca senın de gey oldugunu falan dusunmaya basladımya da travesti defol
Cidden fetişi olabilir ama olmayabilir de tani sadece arkadaşları ike şakalaşırken ss alma ihtimalini düşün. Gene de fetişlerin pek iğrenç olduğunu düşünmüyorum ve bunun için kimseden ayrılmazdım bence ona sorun olmadığını doğal olduğunu falan söyle gğvenini kazanırsan kuş gibi şakır
00 Yorumla
+1 yılUfjfjdjdjdhfjdjdkdkdjdjdjjd. Hayır şimdi bu korno veya çıplak fotolar ile eşdeğer sayılır mı fetişi olan birini düşünürsek büyük bir felsefî soru bu. TROLL
00 YorumlaEwet ayak fetisi yani zevk ve fantazi meselesi ya öle kabuk edeceksin ayaklarına güveniyosan ya da ayrik kabulenemezssen
10 Yorumla
+1 yılHiçbir kadının böyle istemeyeceğini nerden çıkarttın ki şimdi rahatsız oluyorsan ayrıl bence ama ayak fetişliği sandığın gibi iğrenilecek bir durum olmayabilir
40 YorumlaAyak fetişi var muhtemelen de bunu niye saklıyor. Varsa var desin. Benim var.
12 Yorumla
Soran+1 yıliğrenc
psikolojik rahatsızlık falan değil. istediğin psikoloğada sorabilirsin. internette yerli yabancı sitelerde de araştırabilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Yok, bilimsel bir araştırma olabilir. Ortopedi konusunda çalışmalar yapıyordur muhtemelen.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen o yuzden dantel coraplı ojelı kadın ayaklarını ınceliyor haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılBence varda ayak fetişi olması sana göre kötü bişeymi
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi mi allah askına ya igrenc
- +1 yıl
Iyi degilde off ne diom ya ben 😂 kabul edermi sence tedaviyi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece kadın ayağı mı var? Yoksa ayakla ilgili bir sağlık durumu olabilir.
32 Yorumla
Soran+1 yılbildiğin dantelli ayak ojelı falan
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayak fetişisti, fazla üstüne gitmeseydin keşke
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. belli kı ayak fetişi var başka bır açıklaması olamaz 😁😂 @gnl_1998
10 Yorumla
+1 yılAyrıl mk niye uzatiyon? Merak etmiş bakmış da olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılYoksa neden tutsun telefonunda. Tabi ki de fetiştir.
10 Yorumla Bu bir takıntı ve ciddi bir psikolojik bir problem ve bence onu bir doktora götür durumu kötü bana göre.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ayak fetişistiyim. Sosyal medya haricinde gerçekte tanıdığım insanlarda ön yargı ile hiç karşılaşmadım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu denemek için bak bakayım ayaklarına bakıyor mu. Çıkar ayak salla Anlarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Silmeye kıyamamıştır bir değil iki değil bir sürü diyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. @97Kerim97 kerimde gittigi yerde milletin ayaklariki ceker galerisini doldurur
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞekerim abartma birinin ayak fetişi olabilir ne var bunda? İnsanların daha ne fetişleri var sen dua et ayak
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar erkek arkadaşlarınıza ben atıyorum ayak fotosu. Para karşılığında
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sendeye27 paran var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYüzde 95 evet, fetişi var.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar sanırım ama bu sapıklık değil herkesin bi isteği olabilir içinde
30 YorumlaSevgişin ayak fetişisti. Bu bir psikolojik rahatsızlık değil, sallama. İnsanın kendisinin ve çevresindekilerin hayat kalitesini düşürmüyorsa hastalık değildir.
Sevişirken iki ayağını yalatacan işte, ne mesele yapıyorsunuz şunları.12 Yorumla
Soran+1 yılya kafanız mı guzel sızın normal mı bu? kadınların ayak fotosunun galerısınde ne işi var yapmayın allah askına ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl cocuk kurtulsun senden. Alt tarafı ayak... Yani başka fetis olsa neyse de...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bu yüzden ayrılıyorsan ayrıl. Çocuğa iyilik yapmış olursun. Sevgi bukadar basit şeyler için bitmemeli. Ayak takıntısı olsun isterse nolmuş yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi ayak hiçbişey. Normal insan görünüyosu bdsmci çıktı hem de kafeste kız havlatmalı. Üstelik kız da dışarda başörtülü falan geziyomuş. Kimin neci olduğu belli değil allah korusun
00 YorumlaNerden bulursunuz böyle saçma sapan sevgili , sonrada burda ağlarsınız
10 Yorumla
+1 yılKesin ayak fetisi var kesssin. Benim de anlam veremedigim fetislerden birii
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO öyle olmasını sence istermi bi anlayamadınız her insan farklı şeylere ilgi duyar ayrılacaksan sevgili olmasaydin bide burda sen haklıymissin gibi konuşuyonya!
15 Yorumla
Soran+1 yılne alakaya ya saçma sapanayak fotosu var
Cevap sahibi+1 yılAyril o zmn😄
- +1 yıl
Sevgilisinden isteseymis o zaman ayak resmi. Baskalarininkine bakmak nedir?
Cevap sahibi+1 yılBelki sevgilisinin ayaklarini begenmiyordur
- +1 yıl
Lol anlayamadıkları şeylere çamur atmaya hazırlar. Ayak fetişim yok ama şunu biliyorum ben erkeklerde hoşlanıyorum ve bunu ben seçmedim. Ya insanların hem cinsi ile birlikte olduğu bir evrende yaşasaydık? O zaman erkeklerden hoşlanan kadınlar tuhaf karşılanırdı. Ve bildiğim kadarıyla ayak fetişistleri de ayaktan hoşlanmayı seçmedi. Çoğunluğun ilgisini ayak değil de meme göt çekiyor diye ayaktan hoşlanmak iğrenç olmuyor. Sadece fikri size farklı geliyor ve de alışılmadık şeylere ön yargılısınız. Bunları sorana diyorum.
+1 yılAyaktan ne anlıyorlar ya. Bulduğuna göre öyledir
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen ayak sonuçta hepi topu
- +1 yıl
@sendeye27 ıııııyyyyy
+1 yılEe yani başka türlü anlaşılmaz bu😂😂
20 Yorumla
+1 yılFetişi olabilir bende iğrenirim ama seninde hoşlandığın şeyler vardır nie bu kadar abarttın anlamadım
20 Yorumla
+1 yılAyak fetişi olanları asla anlamıyorum çok iğrenç geliyor bana
28 Yorumla- +1 yıl
Kesssinlikle
- +1 yıl
Yerebatan sarnıcına gittiniz mi? Bu kadar Medusa sevdalısınız orayı da bir ziyaret etmenizi öneririm
- +1 yıl
Evvet gitmistimm🥰
- +1 yıl
Gorgon ne bi anlamı var mı?
- +1 yıl
Gorgonlar uc kardes bu kardeslerden biri Medusa ve kardeslerden tek ölümlü olan
- +1 yıl
Vay be her gün yeni bir bilgi çok şükür bugünde bişeyler öğrendik jdldkdjdls sen nerden öğrendin bunları
- +1 yıl
bdhwhsjsbs kucuklugumden beri yunan mitolojisine ayri bir ilgim var oradan ya
- +1 yıl
Fantastik mitolojiler baya sarıyor dizi film kitap farketmeksizin medusagillerden sonra en sevdiğin hangisi
+1 yılHoşuna gitmeyebilir ama bu yüzden ayrılman saçma değil mi? Zararı yok ki onun zevkine hitap edebilirsin ayak bakımına daha çok dikkat et başka ayaklara gitmesin yeter 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılya bırak
+1 yılBenım telefonumda ayak yok şahsen
10 Yorumla
+1 yılNe saçma şeyler var böyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Gerçekten iğrenç bir takıntısı var
10 Yorumla
+1 yılFetiş olabilir ama garip
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler