Aşk İlişkileri Sevgilimin telefonunda baska bir kizin fotograflarini buldum suphelenmeli miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kizin arkadaslarinin profillerindeki fotograflarin ssleri Bile var (kizin gozuktugu fotolarin) Güncellemeler+1 yıl Not: o Kizla konusmadigina eminim Sevgilimin telefonunda baska bir kizin fotograflarini buldum suphelenmeli miyim? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fulyaaaa2121 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şüphe tek mi ben o tlfnu kafasında kırar direk terk ederim 0 0 Yorumla
_gaziakkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Adam arşiv yapmış konuşmuyor olabilir ama fantazisi budur belki 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Suphelenmemek icin kendini nasil kandiracaksin awk 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Eski gorustugu bir kizmis. Ne dusunmem lazim Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Sende erkek ssleri fotolari duruyor mu, duruyorsa neden? Yorumla Soran +1 yıl Bi sene önce gorustugu biriymis Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Okudugunu algilayabiliyo musun Yorumla Soran +1 yıl Erkekler icin bu bisi ifade edermi? Sordugumda nefret ediyorum Dedi o kizdan Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Belli ki algilayamiyosun Yorumla Soran +1 yıl Nefret ettigini soyluyo Yorumla
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Foto nasıl? Çıplak mi? 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlama geliyor Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. yolunda. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eski gorustugu biri Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok şüphelenme 🤣 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Eski gorustugu bir kiz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala devam ediyor olabilir 😉 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler icin bu bisi ifade edermi? Sordugumda nefret ediyorum Dedi o kizdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan söylüyor Yorumla Soran +1 yıl Sence ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence hala görüşüyor ve seviyor 😉 Yorumla Soran +1 yıl Gorusmuyor 100 eminim.Kizin arkadaslarinin profillerinden kizin oldugu fotograflarin Ekran goruntuleri bile var. Sence asik mi? Yoksa meraktanda olabilir mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşk unutamamış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şüphe tek mi ben o tlfnu kafasında kırar direk terk ederim
Adam arşiv yapmış konuşmuyor olabilir ama fantazisi budur belki
Suphelenmemek icin kendini nasil kandiracaksin awk
Eski gorustugu bir kizmis. Ne dusunmem lazim
Sende erkek ssleri fotolari duruyor mu, duruyorsa neden?
Bi sene önce gorustugu biriymis
Okudugunu algilayabiliyo musun
Erkekler icin bu bisi ifade edermi? Sordugumda nefret ediyorum Dedi o kizdan
Belli ki algilayamiyosun
Nefret ettigini soyluyo
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Foto nasıl? Çıplak mi?
Hayır saçmalama şüphelenmen için basman gerekli
Evet
Ne anlama geliyor
yolunda.
Eski gorustugu biri
Şüphelen.
Yok caniiim
S a lk degilsen yol ver
yooo şüphelenme sen
Yok şüphelenme 🤣
Eski gorustugu bir kiz.
Hala devam ediyor olabilir 😉
Erkekler icin bu bisi ifade edermi? Sordugumda nefret ediyorum Dedi o kizdan
Yalan söylüyor
Sence ne
Bence hala görüşüyor ve seviyor 😉
Gorusmuyor 100 eminim.
Kizin arkadaslarinin profillerinden kizin oldugu fotograflarin Ekran goruntuleri bile var. Sence asik mi? Yoksa meraktanda olabilir mi?
Aşk unutamamış
Ayril
Ne anlama geliyor