Sülûk gibi yapıştı bana ona karşı ıçimde bir gram bisey yok ona karşı ama 10 tane hesap açıp rahatsız ediyor beni taciz ediyor beni resmen onu görmezden geliyorum ilgilenmiyorum daha da hareketleniyor fotoğraf paylaşıyorum 1 Gün sonra o da atıyor engelliyorum nerden görüyor beni facede de hemde o gotumde bile değil ama çok oldu
Torpille hastaneye ise girmis onun havasını basıyor birde heryerde saglikcida çalışıyor diye 🤮🤮🤮
Torpille hastaneye ise girmis onun havasını basıyor birde heryerde saglikcida çalışıyor diye 🤮🤮🤮
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
fake savcılık suç duyuru belgesi hazırla savcılığa ait fake bi mailden ona gönder taciz suçu vs diye salar
Sülük gibi yapışan hem cinslerimi dozerle ezmek istiyorum
Canım nude ve cinsellik oldumu
Ben onla iletişimi keseli 1.5 yıl oldu
Saplantı yapmış seni amacına ulaşmak istiyor senin için güzel şeyler düşünmüyor
Kardeşim kiminle sevgili olsam o kişiyi bulup o oarusbu diyormuş ben onla ilişkiye girdim diye yalan yanlış konuşup karşımdakini benden soğutuyor lisedeki bana haset olan kızı eklemis instada hakkımda bisürü şey konuşmuşlar
Yaşadığın yer küçükmü
Evet
Sıçtınn 😂😂😂😂
Git polise ver hergeleyi de aklı başına gelsin.
Durum şöyle ki istek atıyor kendi adıyla değil fakeden biseyde yazmıyor paso günlerce silerim atar onun olduğuna dair bisey yok fotoğraf paylaşıyorum 2 Gün sonra o da paylaşıyor ayy etrafında kimse yok mu bunun ya
onun olduğunu bulurlar orası pek sıkıntı değil de ilk önce sert bir şekilde uyar en son şikayet falan edicem seni de o zaman bırakır bence
Allah bilir ne yaptın da bağladın herifi öyle
Terk et onu 😂😏
Terkedeli 1.5 yıl oldu