+1 yılSuç kadınlarda (erkeklerde sıkıntı yok demiyorum ama kadınların hiç dikkat ettiğini de göremiyorum. Kimseyi de suçlama peşinde değilim kimseye karışmıyorum. Baştan söyleyeyim.). Sürekli güzellikleriyle, cinsellikle ön plandalar. Ünlüleri vs hiç demiyorum zaten. Halkı göz önüne alırsak herkeste vücudunu gösterme isteği var erkekler bunu görüyor beyinleri otomatik cinselliğe yöneliyor. Etraf sevgililik aşk vs laflarından geçilmiyor. Ne bekliyorsunuz? Kaç tane kadın aklıyla hareketleriyle ön planda? Bu dediğin şey neden sonuç ilişkisi sonucu ortaya çıkan bir sonuç. Çok fazla neden sonuç dedim aaaa.
17 Yorumla- +1 yıl
fakat bu objeleştirme son birkaç yılda olmadı kaç yüzyıllardır bu durum sürüyor bu ata erkil bir toplum olunduğundan kaynaklı ama sırf açık giyiniyor diye erkeklere iş atmak zorunda değil hiçbir kadın. tabi senin dediğin gibi insanlar da vardır fakat herkesi böyle genellememek gerekir
- +1 yıl
@laleliçikolata bunu değiştirmek kadınların elinde erkeklerin düzelmesini beklemek çok mantıksız. İşte kadınlar umursasa dediklerimi yapmazlar. Yüzyıllar önce olan durumda kadınların söz hakkı yoktu. şimdi isterlerse gayet de düzeltirler durumu. Bazı kadınların işlerine mi geliyor hoşlarına mı gidiyor bilemeyeceğim.
- +1 yıl
bir şeylerin düzelmesi tek taraflı olmaz erkeklerin de kendini tutması gerekiyor (genelleme yapıyorum her erkek böyle değil)
- +1 yıl
@laleliçikolata erkeklerin kendini tutması gerekiyor da tutmayana ne diyebilirsin ki? Bazıları o açmış ben de bakarım kafasında. Kadınların ilk önce akılları ile ön plana çıkması lazım. Erkeklerin gözünde güçlü durmaları lazım. Bazıları dediğim gücü açık giyin kadınlığını göster şeklinde lanse ediyor. Bu çok yanlış tabiki. Dediğini anlıyorum ama insan doğası maalesef öyle çalışmıyor. İrade denilen bir şey var orası ayrı ama insanlar henüz yeterince medeni değil. Kadınlar da bununla savaşmak yerine daha da kötü hale getiriyorlar. Giyimden örnek verirsek çok açık giyinen bir kadını gören erkeğin aklından geçenler hemen cinselliğe kayıyor beyin otomatik çalışıyor ve cinsel olarak uyarılıyor. Bakma isteği duyuyor. Erkeği de suçlamak mümkün değil bence. Çok medeni olduğunu düşündüğüm insanlarda bile öyle tavırlar görüyorum ki inanmazsın. Sonuç olarak işin büyüğü kadınlarda bitiyor. Kadınların cinselliği ve güzelliği ile ön plana çıkma arzusu erkeklerin kadınlara yönelme arzusu kadar ilkel. Güzel olmayı seksi olmayı medeni arzularla istemiyor kadınlar. Öyle değil diyebilirisin ama öyle. Evrimsel gerçekler bunlar. Lütfen yanlış anlama kimseyi sorumlu tutma peşinde değilim.
- +1 yıl
@laleliçikolata okudum de lütfen o kadar yazmışım. Bu kadar uzun olduğunu fark etmemiştim. 😃
- +1 yıl
ahahaha okudum yani bu konuda ne kadar konuşursak konuşalım bi çözüme gitmiyor maalesef
- +1 yıl
@laleliçikolata düzgünce konuştuk ya yeter 💯💯 daha da yormuyum seni bir şey yazma.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik girerse ister istemez oluyor. O yüzden pek cinselliğe girilmemesi lazım. Her şey cinsellik değil. Ama dediğim gibi bu konulara bir kez girilirse devamı da gelir ister istemez. Üniversitede mesela yaklaşık 1.5 yıl konuştuğum biri vardı. Hiç bu konulara girilmedi. Kapalıydı saçlarını dahi görmek istemedim. Ona bıraktım. Yani biraz da kızlarda bitiyor iş. Karşımdaki cinsel konulara deginse ister istemez ben de isterdim. Bazen insan kendini tutamıyor
00 Yorumla
İyice ölçüp tartmadan yalnızca sevgili olsun taştan olsun mantığı ile hareket edildiği için böyle. Seçmeden alıyorsunuz bu adamları. Ben mesela domates bile alırken seçerek alırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
Maalesef bu durum çok değersiz hissettiriyor. Ve bunu kadına bağlayanları anlayamıyorum sanki biz seçmişiz gibi. Kim doğru kişiyi bulmak istemez ki?33 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle en mantıklı yorumu yapan sen oldun
Cevap sahibi+1 yıl🌸
- +1 yıl
💗💗💗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. açlıktan..
konuşacağın insanları iyi seçmelesin..11 Yorumla- +1 yıl
haklısın
Merhaba,
Neden herkese şans veriyorsun ki baktın olmadı olmuyor bakma şans verme!
Herkes herkes değildir...112 Yorumla- +1 yıl
herkes herkes değilse sende herkes gibi herkes herkes değil misin
- +1 yıl
ben benim sadece ama sen sen misin
- +1 yıl
ay kıyamam sen sen olalı ben ben olalı böyle birşey görmedim
- +1 yıl
ama sen sene geri dönüşürsün zamanla
- +1 yıl
sanada deli
- +1 yıl
yaa aynı aslında boşver en iyisi
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Mis gibi eli yüzü düzgünde birçok adam gibi adam var siz bazı kızlar sadece önünüze gelen erkeklere daha tam anlamıyla tanımadan etmeden flörtleşmeye başlıyorsunuz sonucunda basit oluyorsunuz gözlerinde sonra böyle sıkıntılar cıkıyor hemcinslerimin her oltaya böyle kolayca gelmesine üzülüyorum açıkçası biraz seçici olun.
25 Yorumla- +1 yıl
ben seçici ve düzgün konuşan bir insanım bu yüzden hiç olmadı 😑
- +1 yıl
zaten flörtleştiğimde bunu yaptıklarında sohbeti kesiyorum ve her seferinde aynısı başıma geliyor
- +1 yıl
yani böyle bir soru sorduysam zetan mantık olarak yapmamjş olmam gerekir
aslinda kizlar bir obje degil biraz klasik olucak ama cicektir zamanla onlari korumayi deger vermeyi unutup daha dogrusu unutturulup bir kiymetli esyaya cevirdik ve zamanla o esyagi alabilmek icin para denilen kagit parcasian boyun egdik bunun en bariz ornegi helal yol ile evlilik yapmabin bugun kisilige goruse dinine ailesine karakterine degil cebindeki kagida gore onemsenmis toplum olarak kadinida satin alinacak bir mal haline getirdik...
12 Yorumla- +1 yıl
çok güzel bir yorum teşekkürler
Aklı şeyinde onların ayar oluyorum ben de mk tek derdimiz oydu zaten
32 Yorumla- +1 yıl
😭
+1 yılhmm, herkez öyle değildir, ama öyle yapanların çoğu kızlar yüzünden
kızlar müstehecen yerlerini erkeklerin gözüne sokuyorlar, erkekler de kızların sadece oralardan ibaret olfuklarını düşünüyorlar00 YorumlaSizin suçunuz bu yanlış İnsanlarla takılıyorsunuz. Benim kuzenim var sevgilisinden hiç Nude falan istemedi.
02 Yorumla- +1 yıl
ay tamam benim suçum kanka evet her bok benim suçum
+1 yılAynısını ben kızlardan yaşadım desem ne kadar inandırıcı olur bilmiyorum ama sıkıntı cinsiyetten değil toplumdan
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes demesek? Ben bir kıza o gözle bakmadım hiç belki inanmayacaksın ama elime kız eli bile değmedi, ama yine yalnız kalan ben oldum ne sevenim var ne sevmeyenim..
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma atmam 🤗
- +1 yıl
keşke herkes senin gibi düşünse 😟
Cevap sahibi+1 yılDüşündüm de noldu? Kimse sevmiyor ki
- +1 yıl
ya abi senin suçun ben burda napıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen ne yaptım ya aradığım halde bulamadım ki 😔
- +1 yıl
bulursun inşallah bende bekliyorum kardeş
Cevap sahibi+1 yılUmudumu kestim ben
Cevap sahibi+1 yıl1-2 aya geldi geldi gelmezse kapatır kendimi oturur hayatıma bakarım.
Ona full sesli bı nah yapıp videosunu at
41 Yorumla- +1 yıl
snöxbdödbödbdmdböd
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü daha benimle tanışmadın. sanat tarihini ve onun gizemini seversen buyur gel
01 Yorumla- +1 yıl
peki
+1 yılBuna sebep olan yine kadınlar, tüm film ve dizilerde bunlar aşılanıyor topluma
01 Yorumla- +1 yıl
herkes böyle olmak zorunda mı buna rağmen
Şeref yoksunu olduklarından ülkede iyi dediğimiz insqn saysı az bence
10 YorumlaÖyle insanlar konuşmaya çalıştığı için karşına çıkıyor her erkek öyle değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Covid dönemi şuaralar millet iyice yoklukta, dikkatli ol ve insanlara güvenme.
00 Yorumla
+1 yılHerkes değil istisnaları var ve iyi ki varlar 🥰 denk gelecektir sana da öylesi merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimseden istemedim şimdiye kadar yapıma aykırı. Senin tercihlerin yanlış bence
00 Yorumla
+1 yılBende bunu anlamıyorum yaa hemen seks gidiyor iş aşılayıcı bir durum
00 YorumlaBöyle şeyler karşılıklı olucaksa olmalı yoksa anlamsız..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılemin ol düzgün insanlar da var. siz kızlar sadece yanlış insanlara denk geliyorsunuz
14 Yorumla- +1 yıl
ne zaman doğru insan gelicek
Cevap sahibi+1 yılbunun bir zamanı yok. Sadece insanlara şans vermeye devam et. Ve şu an şikayetçi olduğun tipteki insanlar illaki gelmeye devam edecek. Ve sen de engellemeye devam edeceksin. Fakat bir gün o doğru insan karşına çıkacak. Ama onu bulana kadar kimseye önyargılı yaklaşma. Sadece akışına bırak.
- +1 yıl
peki teşekkürler ❤️
Cevap sahibi+1 yılrica ederim efenim
Çünkü konuştuğun kişilerin hepsi seni... için kpnuşuyor. Gönülden seven çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkkeler yapınca kötü ama kızlar kendilerini cinsel obje haline getirince kimse bişey demiyor.
00 YorumlaYanlis insanlara gelmissin arkadaşım dogru insana gelene kadar ulaşılmazı oyna bu devrin insani olma boşver
00 Yorumla
+1 yılKonusma sende zorunmdamisin..
31 Yorumla- +1 yıl
tm
Obje hissediyorum. Duygu yok bir nokta da ne gerek var ki diyorum
00 Yorumla
+1 yılBoyle insanları teker teker çıkaracaksın hayatından önüne iyi kişiler gelir elbet
00 Yorumla
+1 yılErkekler cinsellik sever normal birşey.
08 Yorumla- +1 yıl
değil kardeşim değil
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
daha tanışmadan direk normal değil kardeş
- +1 yıl
Hmm tanışmadan mı istiyor bunu?
- +1 yıl
ya 1 hafta geçmiş ne fark eder kardeş
- +1 yıl
1 hafta yeterli bence. Kardeş demene gerek yok
- +1 yıl
kardeşimmmm
- +1 yıl
Kardeşin s. ksin seni 😂😂 gece gece küfür ettiriyon 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemiyorum, herkes lafını çıkar cümleden)
05 Yorumla- +1 yıl
alınma o zaman
- +1 yıl
Herkes dwmicwn o zaman, zan altında bırakıyosun herkesi😉
- +1 yıl
denk gelmiyorsunuz benim için herkes öyle
- +1 yıl
Herneyse şimdi çoluk çocukla bunu tartışmaya gerek yok
- +1 yıl
ayn
+1 yılKurunun yanında bizim gibi yaşlarda yanıyor işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sevgi aramıyorlar seks ihtiyacı arıyorlar
00 Yorumla
+1 yılAnla iste Mainstream' e ayak uydurmak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uzak dur erkeklerden.
00 Yorumlayanlış yerdesin ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dünya bunun üzerine kurulu degilmi ya lütfen ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu öyle malesef
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde azman dolu oldugu icin site normaldir 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçlık coğrafyasında :D adım atma karşim o zaman.
01 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne alınma herkesten istiyoz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sana da bir tane akıllı denk gelmez mi be
00 YorumlaÜstündekileri çıkart ne dediğin anlaşılmıyor
02 Yorumla- +1 yıl
...
Konuşma o zaman kapat kendini dünyaya
01 Yorumla- +1 yıl
zaten öyle 😐
+1 yılSerefsiz erkek itemi
11 Yorumla- +1 yıl
şerefsiz olmayan yok sanırım
+1 yılaynen zevk aracı gibi
00 Yorumla
+1 yılŞrfsz erkekler
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen sen ben bu sitedeki çoğu kişi sıcak yatağında uyurken onlar gabar da metina da dağ hududların da sınır bölgelerinde sen rahat uyu diye nöbet tutuyorlar yeri geliyor canlarını veriyorlar maaş için canını kimse vermez vatan millet ülke devlet sevgisi için yapılır bunları yapmak şerefsizlikse ben en kral şerefsiz olmak isterdim
+1 yılBazi kadinlar ve aileler bunu yayginlastirdi
20 Yorumla
+1 yılValla ben bir şey yapmadım.
01 Yorumla- +1 yıl
tamam kardeş
Yok öyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılObjesiniz de ondan
00 Yorumla
+1 yılSad 🚬
00 YorumlaAtma sende
03 Yorumla- +1 yıl
atmıyorum zaten
+1 yılSende atma 😂
21 Yorumla- +1 yıl
atmıyorum abicim atmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar sapık niyetleri belli mastürbasyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be o kadar değer verdik ne oldu 😭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılnude atsana :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler