6 ay bi ilişkim vardı yani şöyle diyim flört gibi biseydik ama sevgili gibiydik çok mutluyuk çok anımız var son zamanlarda ben çok kötü olmaya başlamıştım çok bağlamaya başlamıştım aramızda şehir farkımız vardı ben başka şehirde o başka şehirde kendisi burda üniversite okuyordu o ilerde kendi memleketinde yasamak istiyordu bende kendi memleketimde o yüzden ayrılmaya karar verdim ama hala deliler gibi çok seviyorum unutamıyorum yazar mi sizce yoksa ben mi yazmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
3 hafta önce ayrıldım bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhabbeti kesen sensen tekrar yazması grtrken de sensin. Onun yazsı varsa bile nasil yazsin istemeyene? Kötu bir konusmayla degil de yoyle yazma kesilivermiş sekilde bittiyse hic bosluk olmamış gibi yaz gitsin.
Ne yazayım peki
Bir aninızi yaz; ne güzel gunlerdi, tekrarı olsa özlemiyle yazmıscasina. Sadece bir tek mesajla. Isterse guzel cevaplar. Yoksa hiç zorlama.
Ne zaman ayrıldın?
3 hafta önce
1 hafta daha bekle. Sonrasında ayrıldığınız konuyla alakalı olmayacak şekilde mesaj at. Mal gibi günaydın iyi akşamlar nbr falan yazma. En ideali 6 hafta geçmesi. Ecnebiler buna fading effect bias diyor. Kötü şeyler gider iyi anılar kalır. 6 hafta duramam diyorsan da en az bir ay geçsin
Ne yazmalıyım peki
Aranızda komik bir an vardır muhakkak. Arama sakın. Mesaj at. Bilmem ne oldu öyle olunca o seni bana hatırlattı. Niyeti varsa özlediyse yazar zaten. Mesaj bombardımanı sakın yapma yalnızca bir mesaj. Sevgiliymiş gibi de davranma hayatım aşkitoşkom yok
Akşam yazayım ozaman uyudun mu napiyorsun diye
Gece 2 de yaz
Ben ne diyorsum sen ne diyorsun. Boş soru yazma. Nbr npsyn nasılsın uyudun mu diye
*diyorum