Hamile eşim yemek yapmadığı için kalan yemekleri halıya döktüm o da evi terk etti onun eve tekrar gelmesi için ne yapabilirim?

Eşim 7 aylık hamileydi. 20 gün önce arkadaşları bizim eve misafirliğe doğumdan önce son kez onu görmeye gelmişti. O da yemek pasta filan yapmıştı. Dolma ile kısır yapmıştı ben bu iki yemeği sevmem ve o da bunu biliyor akiam eve geldiğimde akşam yemeği olarak bana bunları servis etti. Ben de sinirlenip yemekleri halıya fırlattım onunla kavga etmemek için yatak odasına gittim 5 dakika sonra o da girdi eşyalarını topladı ben odadayken babasını aramış babası geldi onu aldı. 20 gündür aramıyor da onu alıp almama konusunda çok kararsızım. Ne tepki vereceğini bilmiyorum. Ben böyle olmasını asla istemezdim suç onda ben eve gelmeden önce yemekleri söyleseydi dışarıdan bir şey getirirdim eve gelip o yemekleri sununca çok sinirlendim olaylar da böyle gelişti. Sizce ne yapmalıyım? Çocuğum yakında doğacak doğumda yanında olmak istiyorum asla böyle bir şeyi tahmin etmemiştim
Hamile eşim yemek yapmadığı için kalan yemekleri halıya döktüm o da evi terk etti onun eve tekrar gelmesi için ne yapabilirim?