Seninle beraberken bambaşka biri olan insan sana kendini nasıl hissettirir?

Çok özel bir şey değil mi bu?

Bambaşka derken cıvıl cıvıl, enerji dolu, mutlu gibi hissettim nedense..
Eğer doğru anladıysam bana kendimi özel ve değerli hissettirir. Keyif aldığını düşünürüm. Bu da gayet güzel bir his.
Ne kötü bi durum insan sevinsin mi üzülsün mü belli değil. Güven sorgulatıcı durumları sevmiyorum ben. Hiç bizaman bilemem birtek benimle böyle olduğunu. Bu yüzden bu duyguya fazla odaklanmamayı tercih ederim. Keyif alıyorsam oda memnunsa gerisi gelir. 👒
Herkese yargı dağıtıp sevdiğinin yanında kedi olan herkese selam olsun. :) Önemli hissettirir ama her şeyden önce doğallık da önemli.
Cevap
14Cevap
Hoşlandığı ya da aşık oldugu kişi yanında insan daha coşkulu oluyor. Benimle beraber olan partnerim böyle olursa bana mutluluk verir.
Bana kendımı gökyüzünde hissettirebilir. Tabi benım yanımdayken hep aynı olduğu sürece.. Gökyüzünden üstünden yere çakılmak istemem.
Huzur onur gurur verir, demek ki kendisini rahat hissediyor ki bu kadar başkalaşabiliyor. ne mutlu bana o halde
Tuhaf.
İnsan içinde bir çok benlik barındırır onlardan birinin ortaya çıkmasına sebep olmak tuhaf hissettirir.
Egosunun kırılıp çocuk yanını görebildiğim insanlara yeterli sıcaklığı verdiğimi düşünüp mutlu olurum her zaman.
Çok özel hissettirir. Kim bir başkası için bambaşka biri olur ki? Benimleyken mitlu olan beni mutlu eden biri her zaman benim için özeldir
Numara değilse güzel olurr daa 😒
Ya kandırıyorsaa 😂😂
Kişiliğini ve karakterini sorgularım. Su gibi duruma göre şekil değiştiren insanlara güvenmem.
Bana kendimi harika hissettirir... Bana değer verdiğini anlamış olurum..
Kesinlikle. Herkese olduğu gibi olursa ben de herkes gibiyim demektir
Evet hayatimda oyle biri var herkese karsi kedi bana karsi aslan 😂😂😂
Bana kendimi çok özel hissettirir ♥️☺️
Kendi gibi olması daha iyi hissettirir.
Karşımdakini kişiliksiz bulurum net
Özel hissettirir bende ona öyle olurum
Bence olması gereken bu
Evet ama kendi gibi olsun
Evet çok çok özel hem de...
Anladığım halde bunu yapmaya devam mı ediyormuş :)
özel...
Böyleleri var mı ya? İhtiyacımız olan şey bence bu
Öyle biri olmadı hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?