Evet arkadaşlar şimdiden yargılananlar olacak ama lütfen yazın. Hayatimda ilk defa evli birinden sevgili olma teklifi aldim sonradan vazgeçse bile aklım onda kaldı. Biliyorum çok yanlış. Ama duygularıma engel olamıyorum onu silemiyorum. Konusmuyoruz fakat bana gel dese arasa gitmekten korkuyorum. Lutfen yaşadığınız olayları pişmanlıkları anlatın. Anlatın ki bir an önce vazgeçeyim bu sevda dan:((
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu kişi açık kızları ve travesti takip ettiğini gordum ama ne amaçla takip ettiğini Anlamadim cunku karisinn göreceği yerse takip ediyor aklimi kaybettim artik:(
Evli erkek ya da kadınlarla sevgili olan kişiler yaşadığınız pskolojik sıkıntılar pişmanlıklar yaşadıklarıniz?
Sevginin aşkın ve duyguların engeli yoktur. Buna hakim olman zor elbette kendini dizginleyebilirsin fakat en basit yöntem onun hakkında negatif düşünüp soğumandır.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Travesti bile takip ettiğini gördüm ama hala soğumadım
Evli erkeklerden uzak dur bak inan ki sonu yok karısına bunu yapan yarın sana da yapar. Karakterli bir adam aldatmaz. Senin yasak olman ona cazip geliyor sadece o kadar yuva yıkanın yuvası olmaz
Benimki de ekonomik özgürlüğü yok ailesine bağımlı ve o kötü annesi yuvamıza sürekli karıştı ve beynini çeldi, 2. olarak sürekli baskı, aşırı kıskançlık, psikolojik şiddet gördüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevginin aşkın ve duyguların engeli yoktur.
Buna hakim olman zor elbette kendini dizginleyebilirsin fakat en basit yöntem onun hakkında negatif düşünüp soğumandır.
Travesti bile takip ettiğini gördüm ama hala soğumadım
Ooo sen bitmişsin geçmiş olsun :)
Bence derhal toparlanmalısın.
Ne yapayım peki?
Ondan soğuman lazım bence.
Kendini bu kadar özel hissetme emin ol teklifte bulunduğu ilk kişi sen değilsin sonda olmayacaksın heyecan arıyorlar sadece
Siz yasadinizmi şahit oldunuz mu böyle durumlara sknti nedir
Evli olup teklifte bulunanlar var şahit olduklarımda var tabi daldan dala konmak başka bir sebep yok sorsan mutsuzlqr vs hep bı bahaneleri vardır
Peki bana takmış olabilirmi numaramı silmemiste
Ne olur ne olmaz diye silmemistir muhatap olma ev arayış içinde olurlar bu tipler sanmam
Ev arayış derken
Arayış yani
Sana tavsiyem asla böyle bir şey yapma. Çünkü bunun sonu yok. Lütfen kendine dikkat et ve uzak dur.
Ne yaşadınız anlatırmısınız nolur
Evli erkeklerden uzak dur bak inan ki sonu yok karısına bunu yapan yarın sana da yapar. Karakterli bir adam aldatmaz. Senin yasak olman ona cazip geliyor sadece o kadar yuva yıkanın yuvası olmaz
Çok haklısın canim ama benim nasibim çıkmıyor bende boşandım belkide boşluktan bunlar hep..
Bende boşanma aşamasındayim, sana bir tavsiye vereyim karaktersiz bir adamla olmaktansa yalnız olmayı tercih ederimm
Yaa siz neden boşanıyorsunuz benimki kumar yüzünden
Benimki de ekonomik özgürlüğü yok ailesine bağımlı ve o kötü annesi yuvamıza sürekli karıştı ve beynini çeldi, 2. olarak sürekli baskı, aşırı kıskançlık, psikolojik şiddet gördüm
Of ya canım benim sen çalışıyormuşum peki
evdeki daha önemli onlar için sen kullanıldığınla kalırsın uzak dur seni üzmesin
Ne yaşadınız anlatırmısınız lütfen çok ihtiyacım var
ben yaşamadım ama yaşayanları gördüm karısı için gelip sevgilisini döven bile var
seni seviyorsa boşanır karısından
Kaç yıl surdu
Sıkıntılı bir durum bence
Hemde cok
Evli insanla olmaz
Sonun yoksa vazgeç
Yok tabiki sonum. Ama unutamıyorum oda beni silmiyor
sen evlimisin peki
Bosandim
evli veya boşanan bir kadınlar yaşadığım tecrübe anlatsam olurmu peki
Buraya anlatabilirsin
o durumumu anlatamam buradan