Bana gelmek için zaman mi kolluyor? Karısıyla gerçekten mutsuzmu?

Internetten faceden tanıştık tesadüfen. Bekar diye düşündüm fakat evliymiş.1 de çocuğu var. Beni gördü ve bana çok ısındığını elektrik aldığını söyledi. Kagit üzerinde evliyiz deyince bende o ara boşanmıştım. Sandimki mutsuz gerçekten mutsuzdu eşiyle. Sonra sevgili olmak istedi. Ayri şehirlerdeyiz. Sonra bu baglaniriz vs.. dedi. Git başkasıyla Mutlu ol dedi. Neyse ben geri çekildim o ara başkasıyla flörte başlayacaktım. Neyse sonra bunla bir şekilde yine irtibata geçtik. Bana aşırı kızdı kıskandı. Bende dedimki sen evlisin benim sevgilim de değilsin bana ne hakla kızarsın dedim. O ara konuştuk sonra bana benim kafam dolu ilerde görüşelim dedi. Sonra sordum hiç düşünüyormusun beni diye hayır dedi ki (inanmıyorum buna çünkü aklında olmasam numaramı siler ve beni takip etmezdi çünkü farklı şehirdeki bir insandan ne bekleyebilir) Sonra bu bana dediki seni istemesem söylerdim dedi. Bana yaz fakat az yaz dedi isim var dedi bende gurur yaptım yazmıyorum 3 ay oldu oda bende yazmıyoruz. Ama durumdan ben mutsuzum sen mutlusun yazdım. Buda arkasına siz benim neler cektigimi nerden bileceksiniz yazdi😵ben gidiyorum şarkısı paylaşıyorum o umudum sende gitme şarkısı.. Ama ısrarla yazmıyor bana. Yuva yıkmak istemem. Zatende uzak duruyorum. Onu aklımdan çıkarmak için elimden geleni yapıyorum. Ama bir türlü elim gitmiyor numarayı silmeye. O silsin istiyorum oda silmiyor. Sizce zaman mi kolluyor? Ne yapmaya çalışıyor? Ve gerçekten siz benim ne çektiğimi bilmiyorsunuz derken aklı bendemi hala?
Bana gelmek için zaman mi kolluyor? Karısıyla gerçekten mutsuzmu?