En yakın arkadaşım zannettigim kişi beni sildi napmaliyim yardımcı olun uzulimmi?

Benim sanaldan tanıştığım bir arkdsm vardı konuştuk yakınlaştık falan ısındık birbirimize sonra beraber ikimizde bir dizinin hayranıydı ortak hesap açtık sonra ben hayranı olduğumuz dizinin fan doğumundan birkaç kişi ile kavga ettim ve sonra ortaklığı bırakmak istedim çünkü moralim çok bozulmuştu sanaldan gitmek istiyordum ama o arkadaşımla alakası yoktu sonra ben gittim ve o benden sonra bir kaç kişiyle tanıştı onu bir gruba aldılar ve o grupta başkaları ile yakınlaştı bu olanlar 2 haftada gerçekleşti sonra ben geri döndüm 2 hafta içerisinde hem de 2 hafta içerisinde bana çok uzak davranmaya başladı Ben mesaj atmasam o mesaj bile atmıyorum hep ben nasılsın diyordum hep ben ne oldu diyordum bir şey mi yaptım diyordum sonra bana uzak davranmaya başladı Ben de başka bir kızla tanıştım o kız gerçekten bu sefer bana çok yakın gelmeye başladı sonra ben o eski arkadaşıma yavaş yavaş ondan soğumaya başladım ve konuşmadım zaten o da bana mesaj atmıyorsun o yüzden kırılmıştım ona başka bir grupta beraberdik ikinizde sonra ben gruptan gene birileri ile kavga ettim en yakın dediğim kız kavgayı izliyorum dedi kavga var kavga var dedi yeni tanıştığım ve gerçekten kendime yakın bulduğum kız beni savundu başkalarıyla benim için kavga etti o zaman anladım o kişinin gerçek arkadaş olmadığını şimdi ise Google'dan hala daha story lerine bakıyorum gizli gizli o arkadaşımın soğuduğum insanın ve birisi ona soru sormuştum soru soran kişiye demişti ki tanışınca pişman olduğum kişiler var ve o kişi sayesinde ben yeni dostluklar kazandım demişti ve gerçekten üzülmüştüm çünkü gerçekten kıymet veriyordum ona o bana sıcak davranmaya devam etseydi Ben de sıcak davranırdım kesinlikle ama başkaları ile tanışınca beni unuttun umurunda bile değilim sence ne yapmalıyım üzülmeli miyim biraz uzun oldu
En yakın arkadaşım zannettigim kişi beni sildi napmaliyim yardımcı olun uzulimmi?