Kız arkadaşım hiç olmadı, çevremdekilerin hepsi erkek sen baya saf kalmışsın falan diyorlar, neşeli sempatik birisiyim, fakat daha doğru düzgün elimi tutan beni seven bir kız olmadı, ben ne zaman sevilecem..😔😔
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herşeyin vakti zamanı elbette vardır sabır et
Bıktım beklemekten çevremdekilerin hep sevgilisi arkadaşları var üzülüyorum 😔
Ve şu geçiştirici konuşmalarınız beni iyice üzüyor, beklediğimiz yerde kimse gelip bizimle tanışmıyor hele ki kızlar egosu yüzünden erkeklere yazmıyorlar bile
Erkekler de her gördüğüne yazmakta üstüne yok bişey sorsan tanışalim mı muhabbeti bak bı evli mi sevgilisi vaR mı yok illa yazacak böyle serefsiz bir topluluk olduk o yüzden dikkat et kimse kimseye güvenmez
Ben önüme gelene yazmıyorum ama 😉
Genel anlamda konuşuyorum hem cinsleriniz bu konuda çok abartılı şekilde düşünüyor kişi karşı tarafa kendini koyup öyle düşünmeli
İşte sebep bu.. Temiz kalpli olduğun için olmamış
Bozamıyorum kendimi ya
Geç olur ama sağlam olur knk böyle devam et bozma kendini
Sıkıldım ben şimdiden ya..
Çevrendekilerin hepsi menfaatçi o yüzden
Haklısın valla ya sıkıldım iyice bıktımm
Bende öyleyim, kısmet ya
Senin gibisi denk gelmiyor işte..
Kısmet diye diye evde kalacaz ileri de haberimiz yok.
Ben bulunamıyor pek 😊 herkesten duyuyorum bunu teşekkür ederim. Kısmet ya bizi de Rabbim böyle yaratmış
Kalmak daha mantıklı değil mi? Ben benim gibi bulamadım, kalsın
Bende bulamadım umudum da kalmadı.
Beni isteyen çok fakat benim düşüncelerim korkutucu. Birini bir şekilde bulmak kolay bana bir ömür boyu anlaşacak insan lazım.
Bana da öyle lazım ama bu devir de zorr gibi 😔
İnanır mısın öyle gerçekten, ben samimi, anlayışlı, saygılı birini istiyorum. Daha sonra bizde kalacak Annemle iyi anlaşılan birini istiyorum
Bende isterdim de olmuyor işte çevrem tarafından sevilirim saygılıyım samimiyim deli doluyum ama benim gibilerini hiçbir zaman sevmeyecekler..
Bende öyleyim 😇
Yakacam senin yerine de bir sigara..😔
Ben sigara içmiyorum 😂 daha fazla konuşursak senden de daha hayırlı evlat çıkacağım. Bende çay sigara alkol da yok
Ben bir an önce ölmek istiyorum bu yüzden içiyorum normal de sevmem içmeyi alkol da yok bende
Saçmalık. Kızım şu an sana
Öz annem bile sevmedi beni psikolojim berbat özür dilerim..😔
Dertlerimizi kapıştırırsak oturur ağlarsın. Sen sen ol, dertlerini unut. Dünya ya bir mucize olarak gelmişsin ne kadar yaşarsan kar. İster namuslu yaşa ister kötü. Ben olsam Her şeye inat yaşarım
Kötü yollara gircem belki severler mk dünyasında.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 24 oldum. Bu zamana kadar temiz kalmış 2 3 tane kıçı kırık insan için yolumu bozamam. Hem benim derler var
Ben sıkıldım artık kusura bakma da seven yok napim deveyi diken insanı anladın sen onu uygulayacam.
Sen bilirsin deyince kavga olmazmış. Sen bana Dua et derslerim bitsin. Rabbim sana da hayırlı bir kısmet versin
İnşAllah biter derslerin bana bu saatten sonra vermesin istemiyom umudum bitti çünkü yoldan çıktım artık kızların istediği de bu.
Yaa çok iyisin çok teşekkür ederim cansunız ya Allah razı olsun 😊 tamam ben bir şey demiyorum
İyi gecelerrr