https://youtu.be/kKSlXS_7p0g
Ahh ahh eskiler ahh. Yeni nesil istiyo ki erkek yapa avrarlık.
Heyy yavrum heyy

Umarım kullanıcı adını yanlış görüyorumdur ya da ironidir. Benden sağlıklı bir erkek ayak yıkama gibi bir şey isteyemez isterse de zaten yolu gösteririm. Çok aptalca bir düşünce. İroni değilse de artık erkeklere genelleme yaparken vicdan azabı çekmeyeceğim
Şaka kurban. Bizden hiçbir canlıya ne ruhen, ne bedenen eziyet olmaz. Hünkar Hacıbektaş köçeğiyiz.
Sakın hiçbir zaman önyargılı olma ama güvenmede.
Ben bir doktor benimle ilgilendiği zaman bile rahatsız oluyorum. Yani kendimi mahçup hissediyorum, oysa adamın görevi o ama eşim olacak kişinin ayaklarımı yıkamasını kesinlikle istemem. Elim kolum var ve yıkamayacak durumda olsam bile gene de rahatsız olurdum. Bizim Türk kültüründe ayak yıkama var. Bir de kadının tasla kocasını yıkaması. Yabancı kültürde ise birlikte duş alma var. Ancak bir kitapta Amerikan Bağımsızlığından hemen sonra, yani 19'uncu yüzyılın sonlarına doğru Amerika'da bazı yerlerde erkeğe duş aldırtan kadınlar oluyordu ve bu kadınlar otelde çalışıyordu.
Öyle bir dünya yok kadın kimsenin uşağı değil erkeklerin hiç değil kendi eliniz yok mu kendiniz yıkayın ayaklarınızı siz kendinize eş değil resmen hizmetçi arıyosunuz kadın ev işini yapsın kocasının sözünden çıkmasın yok bilmem ne ayaklarını yıkasın bunları gayette erkekte yapabilir şu geri kafalılıktan bir çıkın artık kimse kimsenin hizmetçisi değil
Bu çok ileri bir zeka işi. Siz anlamazssıniz kurban
İronik bir paylaşım olduğu için linç girisiminde bulunmayacağım 🤦🏻♀️
Sen yıka ayaklarını kocanin , bakma onlara. Kötü onlar
Kicam benim ayaklarımı yıkasın
Ula kıyamet kopar ula
Cevap
13Cevap
"Feminazi" kesminden nefret ettiğim kadar, sizin "ErRRRkek" kesiminizden de "Nefret" ediyorum.
Aynen, kadınlar size "HizZZZmet" etmek için varlar. Sizin zihniyetiniz, yolda yürüyen dört ayaklılardan daha düşük kademeye düştüğü sürece, üzerinize dabbe de gelse akıllanmayacaksınız. Gerçekten yapacağınız yorumların da, ahmaklığınızın da cıvkı çıktı...
Her insana adil davranılmalıdır. Şeref, onur, namus, mertlik, saygı. Bu dördünü bilin, yaşamasanız da yeter.
Düzgün insan tanıdım da ayak yıkamayı bileni kaldı abi 😂😂
Şaka loo kurbaney
Yok biliyorum ağabey. Canımızsın
Yorumlarda yukarıdaki fotoğraf için cahiliyet diyenler orada burada ''oe feminizm oe'' diye havlıyor. bence bir kendinize de bakın. siz şimdi tüm erkekler ölmeli falan da diyorsunuzdur. soruyu soran arkadaş bir ayrı garip, yorum yapanlar bir ayrı garip.
Valla dassagina kurban ne deyim. Senin gibiler toplum vicdanı
Kadın senin kölen mi? Hayat arkadaşı mı ediniyorsun yoksa itaatkar bir köle mi? Nasıl bir zihniyetsizliktir bu nasıl iğrenç bir düşüncedir. Ayaklarını yıkatmayı düşündüğün kadının ellerine kurban ol.
Yıkamayabilir de ama yani eşin insafına kalmış bir durum. Fedakarlık varsa yapar bence.
Yok la şaka sordum kurban
Hastalik haricinde sen sakatmisin kendin yikayamiyosun.
Yoruluyom mecbur yıkayacak.
Haklisin erkek spastikse yikamali tabii diger turlu cikss sacmalik.
Aman aman yıkamayin ölür molürsunuz sonra
Hiç yakıştıramadım
Kadınım benim ayağımı yikayacagina gelsin başını göğsüme koysun kokusunu icime cekim daha mutlu olurum. Neticede elden ayaktan dusmedik :)
Daha kişisel temizligini beceremeyen biri evlenmesin bir zahmet
Let the linç begin reis :D bu yeni nesilden kadın olmaz hepsi mankenlik peşinde :D
Haksız olduğunu dile getirmemize gerek var mı
Dayı kaşınıyosun ama
Neyeymiş
Senden kötüsü yok artık kısmetini kapadın 😂😂
Zaten kapalı kurban
Hayır. Eger ilerde öyle bir istekte bulunursa babayi alir.
Resimdeki yazı çok iğrençmiş ama 😂
Ayaklarını bile yıkayamayana adam da denmez.
Aynen öyle detayın aynısı
Bu yüzden yaşasın İtalyan erkekleri🧡
hayalimdeki eş resmen
Yok artık.. Gelişmemiş erkekle birlikte olmam.
Rus kızlarına yıkatırsınız artık ayağınızı :d
Ruslar yapar onlar bi tanedir😄
Ahaha kesinlikle😄
@tamircik Aynn savaşı destekliyoruz. Göçmenleri her zaman misafir ederiz
İğrençsin
Yoruluyom ama ben yaa
Sen kendine hanım mi alıyorsun köle mi
Haksızsın
Nereye kusuyoruz
😂😂😂😂
Kusucam
Görsele gell 😂