Yıkarım tabi neden yıkamayım yıkamayacaksam aynı şekilde oda benim ayağımı yıkamayacaksa ne kıymeti kaldı o evliliğin farz edelimki hande soral hamile illaki bu olacak eninde sonunda ve karnı büyüdü bu sebepten ötürü ayağını yıkayamayacak durumda veyahutta ismail demirci belini incitti ya da olur ya insanlık hali kolu kırıldı ve ayağını yıkayamayacak durumda kendiside babasından böyle öğrenmediğine göre yıkamayacak ve yıkatmayacak demekki kusura bakma ama ismail senin bu bahsettiğin sevgi değil sevgi gözlerinin içine bakmaktan ibaret değildir senin bu dediğin babanın sana öğrettiği sevgiyi basitleştirmekten öte bir şey değil seven her insan sevdiğinin gözünün içine bakar asıl sevgi sevdiği için her türlü fedakarlığı gösterebilmektedir seninki sevgi değil sadece tatmin babanda sende sevginin ne olduğunu idrak edememişsiniz
Rusya'da okurken kız arkadaşım sürekli ayaklarımı yıkamamı ister ben ise izin vermezdim. Bir gün "Bundan zevk alacağımı düşünmüyor musun hiç, her seferinde olmaz diyorsun?" deyince peki dedim. Aman... Masaj demek istemiş :) Ben de öğrendim sonra ondan. Ve evet yıkatırdım da yıkardım da. Ben yıkadığımda bunu bir sevgi göstergesi olarak yapardım.
Ben yıkıyorum. Kalk ayaklarimi yika demiyo kesinlikle. ama işten gelince yorgun oluyo ayaklarim cok ağrıyo aşkım diyinve kıyamıyorum suya koyup yikiyorum ayak kremiylede masaj yapıyorum. O rahatlayinca ben ondan daha iyi oluyorum. Grur yapilcak bisi değil. Ayni şeyi oda bana yapar çünkü
İşte en büyük korkum bu. Gözümde büyüttüğüm, hayatımın aşkı dediğim insan gece 12'yi geçince hödüğe dönüşür mü acaba... Yıkamam. Ayak yıkama olayını 1 saniye bile düşünen erkeğe adam denilmez. Zaten onunla hiç olmam.
sinirlendirmez ama gereksiz bir soru. bir hastalığı ya da rahatsızlığı varsa olabilir ama durduk yere kimse kimsenin ayağını yıkamaz herhalde. ben şahsen annem babam hariç el öpmeyi sevmem , el öptürmeyi hiç sevmem. eşimden de ayağımı yıkamasını beklemem.
Ben ya da eşim olacak kişi saglık problemim varsa tabikide yıkarım oda yıkayabilir Onun dışında benim ayaklarımı yıkayacak diye bir düşünceyi düşünmek bile sacmalık Bir kadın hayatına eş diye alınır Köle diye değil Magazincilerin canı sıkılıyor belli soracak baskanbi halt bulamamışlar
Benim eşim olacak sevgilim ayaklarımı yıkamayı boş verin diliyle yalar bile. ayaklarıma görünce adeta çıldırıyor. daha 1 gün önce ayaklarıma tapar gibi sarılıp öptü kokladı. böyle çıldırasıya tutkulu bir insan ayaklarımı yıkamaz mı? Ayak ve çoraplarım karşısında adeta nutku tutuluyor evde iken ayaklarımın altında olmak onun için büyük bir zevk.
Yaaaa niye abartıyorlar bu konuyu bu kadar anlamıyorum. babamın ayaklarını yıkadım , olursa eşimin ayaklarını da seve seve yıkarım. gocunmam yani ne var bunda kuzu
Babamin beli ayaklari agridigu icin annem dahil evdeki her kes az bir kere babamin ayaklarini sicak suda yikamisdir. Tabii esim kendisi bunu yapamayacak durumdaysa yaparim. Cunki adim oadar eminim o da benim gibi yapar
Eşim olacak kadın rahatsız olsa ben bile yıkarım bu ne kibir yapılacak nede büyütülecek bir konu. Tabi hiçbirşey yokken saçma sapan ayaklarımı yıka tribine girilmedigi sürece
hayır sınırlendırmıyor. sorudakı amaç farklı ünlülere sorarken. neyse ben yıkarım ama keyfı yıkattırmaz bence kımse hastalık olur bısey olur yaparım tabı kı gocunulcak bı durum degıl
Adam hakli. Mesela babam anneme her turlu yardimci olur. Beli agridugi icin corabini cikartiyor mesela. Hicbir ev isi yaptirmiyor. Evlilik cikar iliskisi degildir. Omur boyu birbirinize ait ve destek olursunuz.
En İyi Cevaplar