Üzerimde sanki hiç gitmeyen bir kara bulut var içimdeki bu anlamsız korku.. büyü olabilirmi?

yapanında yaptıranında Allahın laneti üzerine olsun...
çok zor bir sevgililik dönemi geçirdim farklı şehirlerde yürüttük. işi yoktu o zamanlar çok bunalımdaydık.3 yılda toplam 30 kere ancak dolaşmışızdır buna rağmen ailemin baskısı çok fazlaydı. ailem istemiyordu enişteler bile karışıyordu bana başka erkeklerin ve kariyer sahibi kişilerin fotolarını bile göstermeye çalıştılar asla bakmadım. isteyenimde çok fazlaydı annem baskı yapıyordu bu yüzden. hele biri küçüklüğümden beri göz koymuştu bana her neyse. sonunda eşim memur oldu ve evlenmeye karar verdik herşey peri masalı gibiydi kına gecesi telli duvaklı evden çıkmalar fotoğraf çekimleri sıra düğüne gelmişti 4 saat sonra olacak düğünüme. incir çekirdeğini doldurmayan sebepler inatlaşmalar oldu annem gelinliğimi yırtıp gitti ayakkabımı kırdı. eşimin amcası düğünü iptal edelim dedi ama edilmedi herşey son anda gelişti ve düğünde yapıldı. benim yalnızlıktan öldüğümü hissettiğim tek dayanağımın eşim olduğu bir düğün. Herkes bana sizin evli, liğinizde bir şey var ortada bir şey yokken hiçbir şey ayarlanamamışken son anda her şey halloluyor diyordu anlamıyorum. Evlendik ailem telefonu açmıyor beni aramıyorlar dı.. daha yeni sayılır damatla değil ama benimle konuşuyorlar…. Şimdi ben bu aşık olduğum adamla çok mutluyum çok şükür bin şükür… fakat misal eve gelmesini sabırla bekliyorum ona sarılıyorum ya… birden ortada zerre sebep yokken yanlış anlaşılmalarla tartışmaya başlıyoruz gidiyor salona yatıyor aradan biraz geçiyor ağlıyorum felan bende salona yanına yatıyorum sonra neden böyle davrandığımızı anlamayıp tekrar tekrar özür diliyoruz. evet çok mutluyum. çok güzel bir gelin oldum görenler size nazar değmiş diyor. eşim çok anlayışlı. ama üzerimizde bir şey var anlamıyorum. her şeyi yaratan rabbim rabbimden ne gelirse başım gözüm üstüne ama üzerimdeki bu sıkıntıda ne bilmiyorum. içim daralıyor işe gitmediğim evde durduğum zamanlarda sebep yokken korkmaya başlıyorum…
Güncellemeler
+1 yıl
evlilik arefesinde annem çok ağır sözler söyledi bende ona söyledim ama annenin bedduasını süt engellermiş derler babam hiç kötü dua okumadı bana… anlamıyorum ben böyle değildim evet mutluyum ama içimdeki bu korku huzursuzluk ve yanlış anlamalardan nasıl kurtulabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
1 buçuk aylık evliyim bu arada
Üzerimde sanki hiç gitmeyen bir kara bulut var içimdeki bu anlamsız korku.. büyü olabilirmi?