Karanlıktan korkan var mı? Benim karanlığa fobim var ve gece lambam az önce kırıldığı için uyuyamıyorum? Bu korkuyu yenmek için neler yapabiliriz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine seviyorum karanlığı.
Bak karanlığa odaklanma. O zaman koltuğun üstündeki bir eşyayı tuhaf tuhaf şeylere benzetirsin. Bu zamanlar ışığı açar bakarım da ben.
Düşün. Bir şeyler düşün. Geleceği düşün. Kendin hakkinda düşün. Sevdigin adami düşün. O karanlığın çok daha ötesini görüyor gözler tam o zamanlar.01 Yorumla- +1 yıl
Denicem. Teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim vardı. Loş ışıkta kitap okumaya başladım yenebilmek için, sadece masaüstü lambam açık oluyordu. Sonra yavaş yavaş karanlıkta lambaların yerini falan bulmaya çalışıyordum.
Migrenim olduğu için ışığa gelemiyorum o da bir avantaj sağladı bana yendim korkumu.00 Yorumla
Gözünü kapat 15 e kadar say bişey olmadığını fark edersin daha sonra odanda biraz dolaş lambayı açma senden başka sana zarar verecek biri olmadığını görürsün biraz daha rahatlarsın daha sonra karanlığın ne kadar harika bir şey olduğunu anlarsın karanlık olsa da öyle boş boş otursam dersin.
012 Yorumla- +1 yıl
bir an önce aydınlık olsada rahatlasam diyorum :(
- +1 yıl
Karanlıklar lordu musun sen gitme karanlık sokaklardan tinerciler olur bak anneannem hep böyle derdi :D
- +1 yıl
Yoook bırakmam ben kendimi karanlığa sen bırak kendini benim yerimede :D
- +1 yıl
:D benim perdem beyaz güneşliğim toz pembe her daim aydınlık olsun diye duvarlarımda kremm rengi daha aydınlık ferah olsun istiyorum çünkü sen gündüz bile karanlıkta yaşıyosun yahu yarın aç perdelerinide odan ışık görsün bir güneş girsin içeri hasta olursun :D
- +1 yıl
Satanist misin arkadaşım sen ya :D
- +1 yıl
Farklılık bazen güzeldir ama bazen hep değill :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen korkuyu yenmek için üzerine gitmek etkili olabilir :) Ben öyle yapmıştım çok çok çok uzun zaman önce tabi evin içinde karanlık da gezmedim :) Mezarlığa gitmiştim o kadar sakin ki anlatamam tabi sen yapma
01 Yorumla- +1 yıl
neee mezarlık mıııı ay ben evin içinde korkudan bayılcam mezarlıkta ölürüm ya cesarete bakkkk
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
35Cevap
+1 yılKaranlikta banyo yapiyorum. Kucukken annem yanna cagirdi odaya atti ve kapiyi kikitledi tabi bunu ben istedim birnevi aksam 2 ydi güzel bir his titreme tuylerim diken olusu sanki onunde bir varlik var kufur et iyi geliyor bagir senden korkmuyorum diye alisirsin :)
00 Yorumla
+1 yılZifiri karanlıktan korkmam. Aksine kendimi hiç yokmuşum gibi güvende hissederim. Ama karanlık ile aydınlık arasında çok hafiften loş bir ortamdaysam kendimi güvensiz hissederim.
01 Yorumla- +1 yıl
hmmm buda ilginçç birşeymiş
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılkaranlıktan korkmanızı gerektirecek içinizde o kaynağı bulursanız bunu yenebilirsiniz aslında. örneğin karanlıkta. etrafın aydınlık olan durumunu düşünürüm ben
00 Yorumla Bendede vardiya 17 18 yasina kadar isiklar acik televizyon acik uyudum hep sonrada bir anda gecti bence insanin kendisi kendisini korkutuyor anlayacagin piskolojik şu an 20 yasindayim ışıkta uyuyamiyorum :D
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar.
Güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar.
Üzülme! Doğruların kaderidir bu yalnızlık,
Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar..
N'oluyo bana yahu soru neydi :/01 Yorumla- +1 yıl
Boşverrr :D
Karanlıkda ve ya aydınlık bana fark etmez her şekilde uyurum uykum var ise :)) ama karanlıktan korkarım tabi
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Karanlikda uyumak uykunun kalitesini artirir. Kendini alistir. Zifiri karanlikta yatiyorum ben
02 Yorumla- +1 yıl
Uyuyabilsem kalitesini arttırsında uyuyamıyorum :(
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. karanlıkta sevdiğin birine sarılarak uyuyabilirsin mesela kardeşin ablan sevgilin eşin herneyse işte
02 Yorumla- +1 yıl
Oyuncak ayı olur mu onlardan hiç birisi yok şu an yanımda :(
+1 yılsen mantıklı kızsın yapma bunu karanlığın nesinden korkulur ki
040 Yorumla- +1 yıl
Korkuluyoooor ben korkuyorum vallahi bütün izlediğim korku filmleri aklıma geliyor
- +1 yıl
kamera arkası görüntülerini izle o filmlerin, gülmekten karnın ağrır :D korkularının boş olduğunu da kanıtlar sana
- +1 yıl
ya boş değilse ya gerçek olursa ayyyy aklıma getirmek bile istemiyorum ya
- +1 yıl
kedidir kedi. bak ben koca gemiyi tek başıma bekliyorum bir şey diyor muyum :D
- +1 yıl
Sen erkeksin işte ondan
- +1 yıl
mantıklı. sende kendini koruyabilecek kadar akıllı birisine benziyosun aç bir güzel şarkı rahatla biraz
- +1 yıl
Ajdar bile dinleyebilirim şu an korkmamak için su içemk istiyorum mutfağa gidemiyorum ya :D
- +1 yıl
hangi filmi izlediğini sorabilir miyim :D
- +1 yıl
en sonn siccini izledim psikolojim bozuldu ya bir dahada izlemem dini filmler
- +1 yıl
bence sen upuzunca bir süre korku filmlerinin hiç bir türünü izleme lütfen :)
- +1 yıl
ayyy izlememmm izlememmm asla izlememmmm
- +1 yıl
evet bak ben izlemiyorum kafam rahat :D
- +1 yıl
Niye gece gece bana nispet yapıyosun bende izlemicem allah allah benimde kafam şimdilik rahat olmayabilir ama izlemeyince benimde kafam seninkisi gibi rahat olucak :D
- +1 yıl
aa aklımın ucundan geçmedi nispet falan ne münasebet :D yahu sen o filmi nerden buldun görsellerine baktım elim ayağım soğudu 25 derece ofiste olmama rağmen :D
- +1 yıl
Arkadaşımla izledik o istedi izleyelim falan kıramadımda kızı ayıp olur diye valla bende şu an 21 derecelik odamdayım ama elim, ayağım, bacağım, kolum, vücudum -75 derecelere kadar düştü buz tuttu buzz :D
- +1 yıl
demek ki neymiş? arkadaşları arada kırmak gerekiyormuş :D
- +1 yıl
Sen çok biliyosun leblebiiiiii hem benim korkum karanlıkla ilgili canım filmle hiç alakası yok korkmadım ben filmden ya tamam biraz korkmuş olabilirim filmden belki ama yok yok korkmadım yani :)
- +1 yıl
leblebi bilir tabii karanlık korkunun tetikleyicisi korku filmi olduğuna göre filmden de korkmuşsun işte neden reddediyosun :D
- +1 yıl
Ayy ne korkcam ben filmden adı üstünde film yani niye korkayımm ben filmlerden ben sadece etkileniyorum yani korkmam etkilendim sadece :)
ayyyy korkuyosamda korkuyorumdur canım allah allah :D - +1 yıl
he şöyle :D kendinle çelişiyosun yani yoksa
- +1 yıl
Kendimle kavga ederken ayırdın kavgaya karıştın teşekkürler :D
- +1 yıl
sıkıntı yok kendini hırpalayacağına varsın beni yol :D
- +1 yıl
Centilmen leblebiiiiiii :)))
- +1 yıl
estağfurullah :)) sen yine de leblebiye kıymazsın dimi kıymazsın sanmam :D
- +1 yıl
Kıyarım kıyarımmmmmmmm :D leblebi yemek için var ama ben hobi olarak kıyıyorum leblebiyi :D
- +1 yıl
biliyorum ben kaşındımm :D
- +1 yıl
Bunu itiraf ettiğin için kıymıyorum sana :D
- +1 yıl
bir gün dürüstlüğün bana bir faydası dokunabileceğini biliyordum, gün bugünmüş meğer :D
- +1 yıl
Benim karanlık fobimin sana ne kadar faydası oldu farkında mısın yoo yoo hayır teşekküre gerek yok :D
- +1 yıl
evet senin karanlık fobin sayesinde aydınlandım resmen, ufkum genişledi :D
- +1 yıl
Ahh biliyorum biliyorum.. Bu kadar övgüler falan teşekkür ederim ya.. İşte bende böyle insanların ufkunu genişletiyorum yardımcı oluyorum.. Bunu ilk sen söylemedin tabikide daha öncede söyleyenler oldu alıştım artık nasıl iyi bir insanım benn ya :D
- +1 yıl
hele mütevazılığın beni benden öyle bir aldı ki sorma gitsin :D o değilde sen gittin mi mutfağa :D
- +1 yıl
Gitmedim yaa susuzluktan ölcem sabaha kadar :D
- +1 yıl
3 harfli kankilerimizden rica etsen getirirler mi acaba :D :D
- +1 yıl
Yaaaaa korkuyorum zaten bak gelmiş ne diyosun yaaaa amaaannn :(
- +1 yıl
hahaha :D kızma ya şakaydı :)
- +1 yıl
Kızdım ama :((
- +1 yıl
hay Allah :( ne yapmalı şimdi senin gönlünü almak için.. leblebi vereyim mi :D
- +1 yıl
Tamam barıştıkk :D
- +1 yıl
hahah peki :D
+1 yılYok bayılıyorum karanlığa sadece evimde felan değil yani neresi olursa geceleri cok severim gunduzler sıkıcı :/
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke hep gündüz olsa diyorum bende
- +1 yıl
Hiiii o zaman sen ufaktan ufaktan yusuf yusufff yapiyoree :D
Karanlıktan hiç korkmadım.
Karanlıktan değil insanlardan kork.00 Yorumla
+1 yılKaranlıkta sanki gözünün önünde bişeyler varmış gibi oluyor demi? O ürkütüyor sadece beni.
00 Yorumla
+1 yılYok karanlıkta daha da huzur buluyorum. Telefonunun ışığını açarsan rahatlayabilirsin
00 Yorumlagözlerini kapat ve gerçek karanlığı hisset ozaman odanın gerçekten karanlık olmadığını anlarsın
06 Yorumla- +1 yıl
denedim bile ama oda gerçekten karanlık sufleiss
- +1 yıl
Karanlıktan korkmayan bir bayanla sevgili olman veya evlenmen zor gözüküyor..
- +1 yıl
Fobi işte yanımda 10 kişi bile olsa korkuyorum ben çoğu zaman gece lambası götürüyorum yatılı misafirlerde yanıma.. Tabi seninkiside doğru bir düşünce
+1 yılKucukluk korkuları onlar. Şimdi karanlık daha iyi geliyo. :)
00 Yorumla
+1 yılAzrailden bile korkmam övünmek gibi olmasın ama iğne vurulurken içim bir garip oluyo.:((
06 Yorumla- +1 yıl
günde 20 tane olurum yeterki karanlık olmasın banada :D
- +1 yıl
oha la iğneden tek benmi korkuyom şimdi.:P
- +1 yıl
yok ya ne alaka daha birsürü insan var iğneden korkan bir tek sen değilsin :D
- +1 yıl
iyi bari motive ediyim kendimi harın doktora gidicem kan alıcaklar.:((
- +1 yıl
Geçmiş olsunnnn korkma ejderha ısırığı kadar acıyor çok acımıyor :D
- +1 yıl
kollarım mor mor kalıyo panpa iştede mecburen tişört giyiyom eroinman sanıcaklar.:P
Bende zifiri karanlık olmadan uyuyamıyorum hatta siyah perdem bile var bu yüzden :)
06 Yorumla- +1 yıl
Uuuu korkunçç
- +1 yıl
Sana göre korkunç olmayabilir tabi erkeksinn ama ben korkuyorumm :D
- +1 yıl
tamam lyrickss sen karanlıkların efendisi olabilirsin karanlık seni dinlendiriyor rahatlatıyor olabilir ama beni korkutuyor sorun burada
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkorkuyu yenmek için yüzleşmen lazım aksi taktirde olmaz başka yolu yok yani, yorganın altına gir
03 Yorumla- +1 yıl
Öylede nefes alamıyorum ya :D
- +1 yıl
hafif aralık bırak hava giricek şekilde yanlardan :D
- +1 yıl
heheheh :D
+1 yılKorkuların üstüne giderek. Bir stresi daha büyük stres yener.
00 Yorumla
+1 yılTam tersi karanlikta mutlu oluom bende bir anormalikmi war
02 Yorumla- +1 yıl
hayır sen karanlıkların adamısın sultanzade...
- +1 yıl
tesekur ederim gececi tayfasi😊😊😊
+1 yılDua et besmele çek tek çare ALLAH'a sığınmaktır
20 Yorumla
+1 yılaydınlık fobim var benim de.. seviyorum karanlığı..
01 Yorumla- +1 yıl
İlginçç
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaranlık senden korksun, tabi 3 harfli ortasında i olan türlü türlü varlıklarda karanlıkta gezer ;))
02 Yorumla- +1 yıl
Allah kahretmesin seniiiiiii :(
Cevap sahibi+1 yıl:(:(:(:(:
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoru söyle olmalıydı karanlıkta korkmayan var mı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorgan varsa sadece yüzünü açık bırakcak şekilde ayarla öyle yat
00 Yorumlabende tam tersi ufacık ışık sızsa uyuyamam.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. genç, asıl ışıklı ortamda uyuyamam ben...
00 Yorumlakorkunun üzerine giderek korkunu yenebilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
nasıl gidilir ki bu korkunun üzerine
- +1 yıl
bunu denicem deadra teşekkürler
+1 yılKucukken evet vardi :)
00 YorumlaDiğer konusunda 475 cevap paylaştı. bir ara vardi. simdi yok :D kendiliginden gecti
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel ya benimde geçse keşke
- Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılLambanin kirilmasi bu bir işaret...
04 Yorumla- +1 yıl
ay allahım allahımmmmmmm yarabbimmmmm yahu yazmayın böyle şeyler ya
- +1 yıl
Bende şu an karanliktayim ve sesler duyuyorum :/
- +1 yıl
Ohhhh gülme komşuna gelir başına ohhh canıma değsinnn :D
- +1 yıl
Ahahah inadina duruyorum oyle bakalim nolcak :/
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaranlık benim içimi ürpertir benim.
01 Yorumla- +1 yıl
benimde öyle işte
+1 yılKaranlığı daha çok seviyorum
00 Yorumlayoo şu an kapkaranlık b odadayım korkmuyorum :D
00 YorumlaEvet ben...
00 Yorumla
+1 yılAydınlık korkum var
00 YorumlaKorkmuyorum artık
00 Yorumla
+1 yılIşık tutarız burdan.
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Korkmam
00 YorumlaHayır yok
00 YorumlaBende tam tersi
00 Yorumla- Diğer konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılHayır korkmam
00 Yorumla Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pek yok
00 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yok..
00 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılkaranlık fobim var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar gelicen mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben :((
12 Yorumla- +1 yıl
Yazık l*n biz erkeklere. Toplumun kılıç gibi kesen yargılarına maruz kalacaz diye klişe dışı duygularımızı bile paylaşırken kendimizi saklamak zorunda hissediyoruz. Seni anlıyorum kardeşim. Umarım karanlık korkunu yenebilirsin birgün..
- +1 yıl
ay saklamayın ben saklıyomuyum boşverin toplumun kılıç gibi kesen yargılarını insanız insannn neyse teşekkürler benjamin dedeee
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam