Beraber sevdiği şeyler yaparken ya da cinsel birliktelik esnasında teklif et belki kabul eder keyifliyken :d ama bu kısa süreli olacak bir şey değil tabii
E istemiyorsa ikna etmek zaman alır; huyuna suyuna gitmek gerekir. Öyle kolay olmaz o işler ve bunu isteyen tek sen değilsin neler neler yazılıyor bana hahahshah
Erkekler Ne Diyor
İlişkinize üçüncü biri mi yoksa hizmet görevlisi mi?
Her ikisi de
Beraber sevdiği şeyler yaparken ya da cinsel birliktelik esnasında teklif et belki kabul eder keyifliyken :d ama bu kısa süreli olacak bir şey değil tabii
Nasıl yani kısa süreli
İkna etme süren kısa olmaz diyorum yani
Neden ama ya
E istemiyorsa ikna etmek zaman alır; huyuna suyuna gitmek gerekir. Öyle kolay olmaz o işler ve bunu isteyen tek sen değilsin neler neler yazılıyor bana hahahshah
Hahaha ya ikna olsa keşke
Büyükşehirdeyseniz ihtimaliniz artar hahahahha
bedne bi erkek daha almak istiyorum ama bende ikna edemiyorum. nasıl yapsak :)
Bunu bir konuşmak lazım😅
Xper Seviye yetersiz dediği için mesajınıza cevap veremiyorum, bu ikna konusunu detaylı bir şekilde öğrenmek isterim sizden 😅
Sen o kadını eve aldirirsan işler değişir farklı mevzular ortaya cikar
Ne gibi
Kocanın ilgisi belli bı zaman sonra o kadına kayabilir
Beni tamamen mi bırakır yani
Erkeklerin gözü yaşlı 😂
Neden
Her erkeğin aklinda olan birsey bu
Ama benim ki kabul etmiyor
Garip 😄
Çalışmıyor isen nasıl yetişemiyorsun
İkizlerim var hem gündüz mesaisi hem gece mesaisi yetişemiyorum tek başıma
Zor iş anne olmak hemde ikiz
Evet maalesef o yüzden tek başıma her şeye yetişemiyorum
Soru biraz yanlış olmuş farkında mısın?
Nesi yanlış
Eve bir kadın dedin mi kuma gibi olmuş ev işlerine yardımcı dese idin daha doğru olurdu.
Özür dilerim ben yanlış anlamışım yatağımızı da paylaşa bileceğimiz yani kuma istiyor muşun.
Evet biraz öyle açıkçası çünkü yetişemiyorum her şeye
Kusura bakma ama sen işini bırak bence eşini aşağıdan da mutlu edemiyorum hissine kapılmışın ya da başka nedenleri var.
peki kocan o kadın ile seks yapabilecek mi
Yapabilir tabi
kocan o zaman senin çok seviyor ve cinsel anlamda tatmin oluyorsunuz karşılıklı yoksa kabul eder idi
Evet cinsel hayatımız iyidir
peki eşini kıskanmaz mısın yani başka kadın ile aynı evde sevişmesi seni deli etmez mi
Tatlı bir kıskançlık olur kötü bir kıskançlığım yok
galiba sen onlar sevişir iken kapıda izleyip mast yapmak gibi aralarına girip grup seks yapmak gibi fantazilerin var kendince
Hayır ama kocamı başkasıyla görmek isterim
dmgelirmisin merak ettim fantazilerini
İstek attım
Kuma al de o zaman ikna olur
Olmuyor
Sen bul getır karıyı
Ben nerden bulucam
Ekledim
Hizmetçi mi