Merhabalar.. Çapkınlık sadece erkeklere mâl edilmemesi gereken bir olay.. Kadınlarda da erkeklerde de çapkın olanlar var, mesela hiç bir şey yapmasa çevresinde güzel ya da yakışıklı birini gördüğü zaman bakmadan duramayan var..
Peki sen çapkın biriyle ilişki yürütebilir ve ilerde düzelir diye düşünebilir miydin yoksa "ben almıyim canım ya" modunda mısın?
Daha önce çapkın bir kadınla denedim. Aslında eğlenceli sayılabilecek bir ilişkiydi. Ama böylesiyle eğlencede kalıyor iş. Ciddi düşünecek değildim tabi. Ama güzel zamanlar geçirdik. Sürekli aldatılacakmış hissi olmasa daha başarılı sürerdi. Çapkın kadını da erkeği de kabullenmesi zordur.
Kimse Namuslu ayaklarına yatmasın her insanın içinde bir çapkınlık vardır ama sadık olmak bambaşka bir şeydir hayatında kimse yokken bir şeyler yapabilirsin birini etkilemek için uğraşa bilirsin ama birini elde ettikten sonra bu şeylerden vazgeçmelisin o ilişkiye Sadık kala bilmelisin Ama her şeyin dozu olduğu gibi bununda bir dozu var insan ister istemez dışarıda bir şeyleri görünce yargılar oluşuyor kafasında bu adam benimleyken dee mi böyle kızlara ya da erkeklere bu kadar ilgili olacak der düşünür ben yapamazdım şahsen böyle yedigi kalktığı yaptığı her şey kızlarla alakalı olan insanlarla yapamazdım olmazdı
Hayatıma girecek insanlar bu vasıfsızlıkla hayat sürecek insanlar olamaz. Bu konuda her zaman netimdir. Bu zamana kadar da hiçbir ilişkimde bu gibi sorunla karşılaşmadım. Öyle oldu sayarsak diyelim, biter gider..
Yürütemeyeceğim için hislerine karşılık vermedim, Hoşlanıyordum da kendisinden ama yürümezdi yapamazdık, çok uzun sürmezdi zaten biterdi hemen ben terk etmesem bile o tekmeyi başardı😄
Öyle değil mi? :D Çapkınlığın tiksindirici yönü evliysen, hayatında biri varsa, birini sevdiğini ifade ediyorsan tiksindirici değil midir? :) Bu işler belli olmaz bekarken.
Kesinlikle katılıyorum.. Sorduğum sorular insanların fikirlerini almak üzerine.. Kesinlikle bu tarz olaylara sıcak bakan biri değilim insanlar dışardan bakınca nasıl görüyorlar bilemem ve umurumda değil.. Benim fikrim bir insan kendini aklıyla, ruhuyla ve bedeniyle bir kişiye ait hissedemiyorsa ilişkiye başlamamalıdır..
Yürütemem öylesi bana uzak Allaha yakın olsun karıda kızda gözüde varsa alsın onun olsun ben çekilirim aradan yapamam öyle biriyle yollarımı tamamen ayırırım
Bende çapkınım. Ama sevgilim varsa başkasına da bakmam. O da bakmasın eğer bakarsa gözünü s*kerim onun. Ama zaten çapkınsa bu iş yürümez derim ayrılırım, hayatımda başka bir ekşına gerek yok.
Kesinlkle başlamadan bitmesi en doğrusudur. Dışarda gözü olan birini hiçbir şekilde doyuramazsn ve evlendiğin zaman aldatmasını da bile bile kabul etmiş olursun 👍
Tüm saflığımla onu değiştirebileceğime inandırmıştı kendisini, sonra böyle olmak istemiyorum diyip gitmişti. Kendi demişti değişiyorum diye, sonuç olarak yürümez. En zararsızı arkadaş olmak
Vallahi çapkın kadınla nasıl olur bilemem yani yürütmeyi başarırsam eminim benden daha mutlu erkek olamazdı derim. Çapkın birinin aklını başından almayı başarıp sana odaklanmasıni saglarsan harika olabilir