Ya ben hoşlandım çocuğa göğüslerimin resmini attım ilk defa böyle bir şey yapıyorum ama o tehdit ediyor resimler bende çıktısı da bende diye.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle insan çok.. bazısı kendince egleniyor bazısı cikar peşinde... ben bi kadinla tanıştım boşanmış biri... normal sohbet ederken kendi konuyu başka yerlere çekti.. kendi resim atti bendende istedi... bir müddet sonra sanki ahlaklı biriymis ben shlsksizmisim gibi... beni aileme arkadaşlarıma resim ve yazıları atmakla tehdit etti... bende madem ahlakliydin sen attın ilk resimleri sen konuyu oraya getirdin sen istedin dedim kendi mesajlarını silmiş ekran resmi almış güya tehdit ediyor... sanki savcılık silinen resimleri bulamayacak... bende onu tehdit ettim ilgili yasaları hatırlatarak... sus pus oldu... duruşmaya ailenle gelirsin ailenle görür yaptıklarını dedim... sus pus oldu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılTehdide boyun eğmeyeceksin.
Başka yolu yok.
Aman alttan alayım, ikna etmeye çalışayım. Hiç bu yollara girme, seni etkisi altına alır.
Ona sadece tek kelime et ; Böyle bir haltı yersen, peşini bırakmam.
Ve böyle bir şey yaparsa peşini bırakma. Kovala ! Direk savcılığa !00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılGel vereceğim sana de pusuya düşür azını burnunu kırdırt bu ülkede adaleti bulana kadar tecavüze uğrarsın adaletini kendin uygulama döneminde yaşıyoruz artık herifi izlemiyor musunuz bas bas bağırıyor ekranlarda artık eski Türkiye yok diye !
00 Yorumla
De ki ona seni şikayet edeceğim tehdit ettiğin için de elinde kanıtlarla eğer seni takmıyorsa git şikayet et bakalım bir yerleri tutuştuğunda bir halt yapabiliyor mu bir daha
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
46Cevap
Tehdid eden yapamaz. Yapacak olan gizliden yapar kimse kendini ateşe atmaz delil birakmaz. Kızlarım nolur biraz akıllı olun ona buna atmayın çok guveniyorsunuz millete
420 Yorumla- +1 yıl
Zekisin
- +1 yıl
Cidden öyle ama tehdit ediyorsa yapamayacağından zaten havlayan köpek ısırmaz
- +1 yıl
iyi de tehdit etmezse istediğini nasıl elde edecek.
sen birini rehin alıp hemen öldürürsen nasıl elde edeceksin istediğini :D - +1 yıl
kardeş değiliz. zaten tehdit etmenin amacı budur. istediğini yaptırmaktır. yapmazsan paylaşırım der ve paylaşır. boş yere tehdit etmekle niye uğraşsın ki?
+1 yılUmarim ders almissindir yuzun belli degil ise sorun yok, ona korku hissini verme sanirım ben polise gidecem de tehditlerin duruyor bende mesajlarin de korktuhunu belli edersen kaybedersin.
03 Yorumla- +1 yıl
Hayir ona korktugunu belli etme polise giderim benim icin sorun degil de
- +1 yıl
Ve rica ediyorum birdaha boyle seyler yapma kendinize sayginiz olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılneden atıyorsun kiii hayır yani cidden nedenn kendini objeleştirip saçma salak bir insanın eline koz veriyorsunnn gidip mahkemeye verrr
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen insan konuştuğu kişiyi bilmeli her önüne gelenle konuşmamali
- +1 yıl
Katarinaya benziyon la
🤣🤣🤣 boşverr ne yaparsa yapsınn. Yaşandı mı? Yaşandı. Geri de alamazsın. Ondan kurtul ve hayatına devam et. Tehditleri hiç sallama.
20 YorumlaSen koz vermişsin ona Niye böyle birsey yaptın. Seni elde etmek için bunu kullanacak . Bari sana kötülük etmese
02 Yorumla
+1 yıle peki madem güvendiğin bir çocuk sen niye ondan ayrılıyorsun?
kusura bakma da durduk yere ayrılan insanları ömğr boyu hapis cezasını bile hak ediyor benim gözümde.01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugün bir kızı tehdit etmişler kız almanyada bir türk kıza şantaj yapıyorlar kızı ciril çıplak soyup namazı taklit etmesini istemişler ve kız ağlaya ağlaya yapmış yemin ederim cezası yok al öldür deseler o santajciyi öldürürüm
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVerebilirsin herturlu verebilirsin ses kayıtların bulunduğun operatörde saklı 5 sene bolunca orda onlarada hts kayıtları diyorlar onun donuna kadar al cezasınıda çeksin ömür boyu hapisten çıkamazsın
Cevap sahibi+1 yılBirşey olmaz sana sen sikayetini yap sürünsün
Cevap sahibi+1 yılNiye evlenemeyeceksin her türlü evlene bilirsin
Cevap sahibi+1 yılMesajların nasıl silinmiş kendi kendine
Tehdit etmesi de suç. Bunu ona hatırlar. Sen de onu tehdit et.
11 Yorumlasen güvenerek atarsın ama o velet seni böyle tehtit eder işte böyleleri çok beyinleri gelişmiyor. sende deki savcılığa suç duyurusunda buluncam beni tehtit ediyorsun senin yüzünden kendimi öldürcem felan de onun gotu yusuf yufus olur.
02 Yorumla
+1 yılmemelerinde TC kimlik numaran mı var? ne belli senin oldukları? Gören "aaa falancının memesi bu " mu dicekler?:)
00 YorumlaYüzünü göstermediysen sorun yok ama eğer öyle bir şey yaptıysan yüzünde gözüküyorsa şikayet et de görsün dünya kaç bucakmış
00 Yorumla
+1 yılbi bitmedi bu hıyarlar yahu yüzün gözüküyor mu resimde
00 YorumlaPolise ver bir halt yapamaz. Niye elaleme fotoğrafınızı gösteriyorsunuz manyak mısınız kardeşim siz
00 Yorumla
+1 yılSadece göğüsleri mi attın yoksa yüzünde gözüküyor mu
00 Yorumla
+1 yılBu şantajcılar yüzünden kimse bize güvenmez oldu 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkarşıdaki liseli falan mı böyle saçma sapan tehdit ediyo
11 YorumlaBirazda hak ettin sen bunu kaç keredir soruyorsun adamın seni sevmediği kullandığı buladar belliyken bide nude atıyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılya iti yüzünden kimse güvenip foto atmıyor. Şikayet edicem seni de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen gerekeni yaparim sen sakin korkupta daha fazlasini yapma. Biraz kendine saygin olsun bundan sonra, sana deger vermeyene hicbisey verme
00 YorumlaAferim bize atan yok atmayın bana gidin salak salsk ergenlere atın 🙏🏻😂
00 YorumlaYüzün görünmüyor ise istediğini yap umrumda değil de
00 Yorumla
+1 yılYüzun yokss fotoda bisy olmaz yayarsan yay de taviz verme korktugunu anlarsa daha ckk uzerine gelir
01 Yorumla
+1 yılDünya da bi bi senin göğüslerin mi var sanki. A4 kağıdına çıkarıp odasına assın.
04 Yorumla- +1 yıl
Yat uyu. Bir b*k yapamaz.
- +1 yıl
Senin derdin ne kızım ya
tehdit mesajları ile birlikte suç duyurusunda bulun.
01 YorumlaYuzun gözukmuyorsa senın oldugunu bellı eden bıse yoksa bişe olmaz googleden buldum de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılAşko güvenmeyin şu erkeklere ya
21 Yorumla- +1 yıl
yalnız, bu işin güven boyuutu değil ki. Yani kızlara atsın o zaman. Senin dediğin bu mantığa denk geliyor, ki zaten bu olmaması gereken bir şey. Güvenmeyip atmak değil, atılmaması için atmamak gerekir.
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. şikayet et..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Şikayet edersen çok büyük cezası var.
011 Yorumla
+1 yılYüzün gözüküyor mu attıgın resimde
06 Yorumla- +1 yıl
O zaman sıkıntı olabilir ne gibi tehtid ediyor
- +1 yıl
Yaşadıgın yer kücük bir şehir değilse kafana takma hem gerçek yüzünü görmüş oldun
- +1 yıl
Bir sıkıntı oldu mu
Saf olma ver savcılığa görsün gününü...
00 Yorumla
+1 yılDirekt git şikayet et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Bana da ben öyle bişey yapmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYuzun gozukmuyorsa etsin hic takilma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Geçmiş olsun yine bir şerefsizlik dizboyu
00 Yorumla
+1 yılNe yapacaksın peki şimdi?
00 YorumlaAtmayın kardeşim kocanızmı sanki😒
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et sonra kim kime yalvarıyor görsün 😅
00 Yorumla
+1 yılHic bir bok yapamaz
32 YorumlaHemcinslerim fazla salak. Ver savcılığa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Demek ki yanlış bir yol tercih etmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRenkli çıkartmayan attır deseydin
Hadsiz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Aha bir saf daha
32 Yorumla- +1 yıl
:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey yapamaz aşkım korkma
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapamaz emin ol
- +1 yıl
eğer o erkek ben olsaydım, benimle durduk yere ayrılsaydı, öyle güzel şeyler olurdu ki aklını alırdım :D
örneğin eski sevgilimin babasının internet kafesini hackleyip nudesini oradaki tüm bilgisayarlarda gözükecek şekilde yaptım resmin altında kızın adı soyadı ve bu interner kafenin sahibinin kızıdır diye yazmıştım :)
adam artık nasıl rezil olduysa muhtemelen kızının elinden döve döve aldı telefonunu. sannalda bir daha görmedim çünkü. görürsem sıra annesine geçer.
Bu sadece örnekti. Nudeyi de bana atmamıştı, telefonundaki resimlerden buldum.
Eğer hak ettiyse çok güzel şeyler yaparım.
+1 yılİyi bok yedin
11 Yorumla- +1 yıl
Bu ne ya iyice saçmaladınız herkes birbirine çıplak fotoğraf atmaya başladı, bunu o kadar normalleştirdiniz ki çevremde duyunca bile şaşıramıyorum artık iğrençsiniz tek kelimeyle. Yaysın da fotoğraflarını aklın başına gelsin. Birini etkilemek istiyorsan memelerinle değil zekanla etkile hadi bye
Direk polise git
00 Yorumla
+1 yılYüzün gözüküyor muydu
00 Yorumlasoru ne
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. yüzün görünüyor mu?
00 Yorumla
+1 yılHakediyon haya utanma yok mu
00 Yorumla
+1 yılNe yapacan şimdi onumu düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılPolise git.
00 Yorumla
+1 yılHey Allah'ım
00 Yorumla
+1 yılAtarken sorsaydın keske artık çok geç🥺
00 Yorumla
+1 yılhmm baanada atsana çekeyim
00 YorumlaYüzün görünüyo mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzün belli mi peki
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe de nasıl tehdit ediyor
Cevap sahibi+1 yılTehdit ettiysen suç duyurusuyla ilgili bir şey yapamaz siler ben ce
+1 yılYanlış yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılMasal yaş kaç
00 YorumlaTurşusunu kursun:d
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!