Bir kere hayır cevabı aldım sanırım ama onda da niyetim pek masum değildi o açıdan çok da şey etmedim. 😂
Sanırım bir kaç kere de istemsiz hayır deme durumuna düştüm. Lisede uzaktan bir kız bana mesaj atmıştı kontörüm olmadığı için dönüş yapamamıştım. Hala içimde bir acı. O kızı bulmam lazım.
1 kere reddedildim. Sonra o benim için geldi bu sefer de ben reddettim. Çünkü yaşam tarzımı değiştirmiştim ve onun aşkını kaldırabilecek psikolojiye sahip değildim o aralar. Sevgisini kalbime gömdüğümü ve artık bir şey hissetmediğimi söyledim. Fazla acı çekmesin diye.
Bir kere reddildim bir daha hiç bir kıza açılmadım. Sadece konuştum onlar bana hoşlandıklarını dile getirdiler. O reddedilmek o kadar koydu ki bana ondan sonra bir kıza duygumu önce hiç açmadım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum o duyguyu yine sen adam olmuşsun hahaha ben 3 kere reddildim yine adam olmadım ya dkdkdk
Aynı kişi tarafından çok reddedildim ne kadar çok ve güzel sevsemde ailesi yüzünden reddedildim belki bahanesiydi bilemem... Ben ise 1 2 kişiyi reddettim sebebi ise güvensizlikti insan terkedilince güveni kalmıyor sevesi gelmiyor içinden boşa yorulacağım nasıl olsa gidecek düşüncesi oluyor...