Bir kerede reddedildim ama çok sevmiştim onu. Arkadaş olarak görüyorum dedi seni bitti bir şekilde ona olan ilgim. Uzunca bir süre unutamasamda.
Hiç reddettin mi?
Kaç kez reddedildin?
#EmirAdakul

Selam💫
Reddedilmedim fakat reddettiğim olmuştu birkaç defa. Arkadaş olarak gördüklerlerim çoğunlukla yanlış anladı ümit vermemek ya da üzmemek için konuşmayı kestim.
Selam, bende arkadaşlık mağduruyum 😔
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Ben iliskilerimde genelde reddeden taraf oldum. Sirf flort amacli duygusuz bir birliktelik olmaktansa bastan reddederim ki karsimdaki umitlenip uzulmesin sonradan. Bu zamana kadar da hic rededilmedim.
Eig icin tesekkur ederim emircim💙🤝
Rica ederim.
Cevap
6Cevap
Sayısını bile unuttum çok istenmeyen oldum ama bir keresinde de ben istemedim
Sayiyorum bi dakka 😅 dershane 2 unide 4 gelen goruculeride sayarsak ordanda 6 toplam 12 reddim var. Red edilmemde eski sevgilim saolsun 5 yil cikip en buyuk annesinden reddini aldim
Kaynana teroru bitmiyordu
@DerinYildizsoy en iyisini yapti aslinda o kadinla yapamazdim ben. Ben sessiz sakinim kadin laf sokucu biri kanser olurdum
Ucuz atlatmissin desene
@DerinYildizsoy aynn
Bir kere reddedildim.
Oda koymaz bize 😂. Bu arada aylık xper sıralamasında ilk 3 teyiz
30, 7 ve günlük xperde ilk 3 'teymisim. Gunlukte erkek tarafını temsil ediyorum 😂
Sadece akşamları aktifim. Oda bir seyle uğraşırken ekbolarak buraya bakıyorum
😂
ben aşkla ilgili olmasada reddettim nedenide KARDEŞİM onla uğraşmayı reddettim ama hiç reddedilmedim
Lisede biri vardı birbirimizi reddediyorduk sürekli, reddettiğim çok oldu sayısını bilmiyorum.
wowwwww Seksi
kedi x ((((
bu arada kendine seksi diyon diye seksi kedi diyorum yanlış anlama
Anladım beyefendi.
1 defa reddettim
1 defa reddedildim ( çıkma teklifi etmedimde tanışmak istedim )
Genelde sosyal medyada hep ya yarım kalıyor ya da reddediyorum yüzyüze denesem merak konusu,
Reddedilmem ederim beni reddetcek insan daha anasının karnından doğmadı
heyyyyyttttttttt be kim tutar seni
kendisi dünyanın merkezi sanan türk kzı vol 1
Gerçekler knk
aynen inandım
Tnimadigin insanlar hakkında bu kadar net olma bence 😉
1kez redd edildim. Belki 30 kez de reddetdim (Sonra beni reddeden o 1 kişi pişman oldu ama ksjsjdj)
bir kez.. rezil bir durumdu
2 kez reddedildim.
78498 red edilme, 526852 reddetme
Edilmem ederim ;)
Reddedilmedim
kaç kişiye teklif ettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?