Sevgilimle birlikte yaşıyoruz birlikte çalışıyoruz günün her saati beraberiz yani ama ona doyamıyorum. Devamlı öpeyim elini tutayım istiyorum hep ona bakmak istiyorum bu sadece bende mi var normal mi?
Not:sözlüyüz
Not:sözlüyüz
Bende senin gibi temas bağımlısıyım 😊 sevgilimle evlenince ona normal dururken kolumun değmesi bile mutlu edeceğine adım gibi eminim onu kedi gibi sevmek sarılmak onu seyretmek kokusunun menzilinde olmak istiyorum ve bu çok güzel masum saf temiz bi duygu. Hep aşktan oluyor bunlar ☺
Cevap
54Cevap
Ben de öyleyim ama benimki kendini uzak tutunca öyle oluyorum illa dokunacam koluna omzuna falan yüzünü sevecem öyle içim rahat olmuyo yoksa 😂😂
Çok aşık ve bağlısın ondan 😊allah mutluluğunuzu daim etsin normaldir bende olsam aynısını yapardım 🌸
Ve burdaki kimsenin ne söylediğini sakın takma göz arda et gitsin...😄😊
Rica ederim mutluluklar😊💕
çok sıkıcı beaa her an birlikte olmak siz ayrılırsnz yakında birbirinize alanlar bırakın nefes almak için
sen mutsuzsun diyebilrsin ben yaşanmışlık diyorum sonuçlar hep aynıdır şaşmaz şaşarsa azınlık gruba girersinz zaten
😂😂 genelleme değil istatistik neyse sensin hadi kırmayalım hevesini git evlen sen mutluluklar
😂😂 aşk meşk hikaye çok şapmaaa bence bitiyor yani sonunda evlilik aşkı öldürüyor diye boşuna dememişler sonunda hayatın gerçek yüzüyle karşı karşıya kalıyosun vuruyor şamarı yüzüne nolduğunu anlamıyorsun bile 😉
annenlerin zamanı evet ama şu zaman asla Ve hayır 😉 neyse öğreneceksin sen güzel düşün güzel olsun herşey
mutluluklar size 💐
Büyük ihtimalle her fırsatta seks yapmak istiyorsun çünkü korkuların var
Güzel hisler ve arzular tadını çıkarmaya bak. Bunları isteyip gün içinde müsait olamadığınız için ulaşamamak dahi güzel tadını çıkar.
çok seviyosun demekki ya da çok tatlı devamlı öpesin geliyo
Seni sevgiye aç bırakmışlar büyük ihtimalle sende bulunca doyamamışsın olur öyle takıntı yapma adamıda iyice bunalmasın arada frenle kendini
Bende eşime böyleyim seni çok iyi anlıyorum 😂 karşı taraf bir süre sonra beziyor 🙈😂
Bezmek mı hemde senden eşine ne desem bilemedim yani
Aynen öyle 😄
Geçer zamanla, ilacı zaman, evlendikten sonra uzun havayı osurarak poposuyla söyleyince azalmaya başlar))))
Bıkarım ben beni biri bu denle öpmek isterse..çocuk yakında Evde miğfer ile dolaşacak 🤣🤣
Kedi gibimi 🤭
ben eski sevgilimle aynı evde yaşamadım ama bir araya geldiğimizde bende öyleydim doyamazdım. en sonunda aldattığını öğrenene kadardı. erkeklere dikkat et yani sonra kolaylıkla sıkılıp aldatıyorlar sıkma onu çok
Hakkında hayırlısı olsun umarım senin için iyi olur
Çok normal bir şey devam edin. Fantazilerde deneyebilirsiniz
bu bence aşırıya kaciyo ya daha da dizginleyebilirsin bu aşkı
Çok güzel seviyorsun helal olsun. Allah ayırmasın, gönlüne göre versin.
Ona aşıksın ve hasta. Evliliğe bekle bence. Zaten sözlüsünüz.
Söyleyeyim sana sıkılır. . Bunaltma hahaha yani sev tabiki cok kutlu olun ama dozunca
E peki neden daha çok öpmeyi, elinden , tutmayı sürekli ona bakmayı arttırmıyorsun?
Aşıksın sen arkadaş aışksınn aışıksın aşıksın sen arkadaşşş
Umarım mutlu olursunuz
Öp o zaman nedeni mi var allahım ya 😃
Bana da senin gibisi hiç denk gelmedi ya keşke senin gibi birisi denk gelse ilgiye sevgiye açım..
Öpmek istiyor olabilirsin niye buraya paylaşıyorsun knk
duygusal olarak ona karsı bagın guclenmıs ondan sanırım
Abazaliktan neyden olacak
Temas bağımlılığı mı var😄 bi sal be adamı😂
Cocuk bıkar özellikle seksten sonra yaklaşmak istemez erkekler bunaltma bence
Zamanla anlarsın
Psikologum neler yaşayacağına dair güzel bir öngörüm var da önemsiz yaşayarak görmelisin :)
Temas bağımlısı mı diyorlardı :D
Yanıyosun ozaman.. yani ne denebilir ki.
Rahat ver biraz adama.. in tepesinden :D
Çok seviyosundur
Onuda unutursun zamanla merak etme :)
Her güzel şeyin bi sonu vardır bu lafımı unutma :)
Mutsuzluk dolu değilim aksine çok mutlu bi insanım sadece gerçekleri söyledim kızma hemen 😂
Aa çok ilginç, tüketmemeyi nasıl başardınız
Kesin akrep burcu erkeği net
Ne güzel ya rahatlığa bak
Temas bagimlisisin demek ki :)
Cinsel isteklerin tavan heralde
Senin istahin bol Kasik kasik ye bitir onu.
Sanırım abartıyı seviyorsun.
Aşırı sevgiden tutkudan kaynaklanıyor
Ama bir süre sonra sıkılırdım
Demek çok tatlı yemiş
Kurban olayım yapma üzerler seni
Yok bende tam tersiyim hiç sıkıntıya gelemiyorum
Okurrn bunaldımm😂
Genelde bu yüzden aldatıyorlar zaten
Bir şöyle sevilmedik bee
tutku bu..
gayet güzel..
yani nasıl söylenir ki bilmiyorum.