Kayınpederim yüzünden eşimle boşanma aşamasina geldik biktim ya napıcam ben😒😒?

Merhaba 2 yıllık evliyim 29 yasindayim 8aylik kizim var suanda da 10 haftalik hamileyim, esimi cok seviyorum ama bazi davranislari aramizda buyuk problemler cikartiyor.
Kayinpederim herseye karisiyor , benim calismama bile neden calisiyorsun orada bizim sirketimizde niye calismiyorsun bilmem ne her seferinde acikliyorum ama yine ayni ben onlara borclu gibi olmak istemiyorum hem evlenmeden oncede ayni sirketteydim birde zaten ayni sitedeyiz isyerinde de birlikte olsa hepten deliririm.
Bu pandemi oncesi her hafta 2 3 kez esimi alkollu mekanlara cagirip zil zurna olana dek icerlerdi kayinpederimin ikinci evliligi o kadin gık demiyor.
Simdide evinin terasini meyhane gibi yapmis dusunun bazen saz ekibi cagiriyor vur patlasin cal oynasin. Yine benimkini durmadan cagiriyor biktim yani. Bazen 1' de 2' de geliyor eve uzerini bile degistirmeden sızıp kalıyor yataga.
Kac defa konustum yok babamin morali bozuk yok soyle yok boyle ya haftada 3 4 kez gorusuyoruz biktim gercekten.
En son gecen hafta yine birlikte gittik ben basim agridi gidelim dedikce oturuyor gecenin 2 si saat bende cocugu aldim soylemeden ciktim gittim eve. O günden beride bi triplerde bu gidisle bosanacagiz biktim su kayinpederimden ya nasil duzelticem ben bu durumu.
Kayınpederim yüzünden eşimle boşanma aşamasina geldik biktim ya napıcam ben😒😒?