Ya sevgili değil de bir flörtüm vardı. Ciddenn çok iyi bir insandı. Yine içtiğim bigün çocuğun bi lafına kızmışım engellemişim her yerden. Kafalar da pırıl pırıl günlerce dedim ki bu niye yazmıyo, sinirlendim bi de. Ama düşünün Spotify dan bile engellemişim çocuğu o kafayla. Belki 2 ay sonra falan fark ettim engellediğimi, şizofren gibi yazmak da istemedim. Kapandı gitti öyle 😬
Kıymetini anladığım sevgililerim de oldu, iyi ki bitmiş dediğim sevgililerim de oldu. Hayatın doğal akışı içinde yaşanabilecek olağan duygu ve düşünceler bunlar.
Hayır, hayatımdan çıkardıklarım için pişman değilim. Zaten çıkarana kadar, elimden gelen çabayı gösteririm. Eğer işler o noktaya geldiyse, çıkmayı hakketmiştir.
Daha farklı olabilirdi dediğim biri oldu ama zamanla en doğru olan olmuş kanısına vardım. Benim için doğru olan ilişki değildi olsaydı bitmezdi daha farklı bir yere varırdık. Yani öyle biri yok.
Daha önce hayatıma kimse girmedi ama birini hayatımdan çıkartacak olursam benden ve partnerimden biz olmayacağını anladığım için olur. Bundan mütevellit pişman olmam.
Evet, bu siteye gelip sevgili değil burada kurduğum arkadaşlık ilişkilerinde bile bana ihanet eden pislik bir kadının değerini gözetmek zorunda kaldım.
oldu maalesef... ilişki boyunca onu çok üzdüm çok bunalttım. hatta ben ayrıldım. daha sonra dönmek istediğimde haliyle kabul etmedi. 2 yıl oldu ve ben hala onu seviyorum.
Kıymetini anlamam için hayatımdan çıkan çok kişi oldu. Varlığında hissettiremedikleri kıymetlerini yokluklarıyla hissettirmek istediler. Sonuç herkes kendi yolunda gidiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski nişanlım. Hiç pişman olmamış gibi yıllar geçmişti üzerinden bir gün denk geldik öyle oda boşanmış bende boşanmış keşke böyle evlilik yapucagima seninle hiç bitmeseydi demiştim yüzüne nasip böyleymiş dedi hayat ne acayip
Hayatımdan çıkan hiç kimse için üzülmedim, pişman olmadım. Bu sadece sevgili değil dostlarım için de geçerli. Beni kaybetmiş insanlar için ben değil onlar üzülür.
Hayır. sadece çok sevdiğim , olmasını istediğim bi ilişkiye çok emek verdiysem sonrasinda o iliskiyi ben bitirsem bile üzülüyorum. Bilmem nedendir. Deger verip sevince çok içten hissederek yaklasiyorum. suistimal edilince de vazgeçiyorum. affetmiyorum
Çok çaba gösterdim, yalvardım gitmesin diye. Umurumda değil. Kendi çıkardıklarım için de çok uğraşmışımdır, olmuyorsa çıkarmışımdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Oldu. Keşke zamanı geri alabilsek. Yanlış zamanda karşıma çıkan doğru insandı. Şu an imkansızıZ 3 senedir sevgilim var ama gizli gizli takip ediyorum hala onu nasıl bir şekilde aklımdan çıkacak bir gün bilmiyorum.
Hayatımdan çıktıktan sonra gerçek yüzünü gördüm asıl. Hayatına başka flörtler alması 1 ay bile sürmedi. Neler neler yaptı bana. Her şeyi ayrıldıktan sonra fark ettim. Kendime çok haksızlık ettirdim. Ama ben akıllandım ,🤞🏻