Bir anlık gazla ınstagrama da çoğu arkadaşımın takipten çıkıp, takipten çıkardım?

Bu sene bir sebepten dolayı tüm erkek arkadaşlarımı takipten çıktım ve çıkarttım. Sadece samimi olduğum iki uc erkek arkadaşımı takip ediyorum. Kızlardan da sadece samimi olduklarımi takipte bıraktım samimi olmadığım kişileri takipten çıkartıp takip etmeyi bıraktım. Yani takip ettiğim kisiler samimi olduğum arkadaşlarım ve akrabalar. Çevrem geniş ama ben hep kendi halinde takilmayi seviyordum ortam meraklısı hic bir zaman olmadim ama arkadaşlarımdan dolayı ben de 'popüler' oldum. Eski halime dönmek istediğim icin yaptim bunu saçma gelevek belki ama sskjsdj 210 220 takipcim vardı Şu an 138. Biraz zaman geçti de kendimi erkek düşmanı, ana kuzusu gibi hissettim. Profilime baltım sanki temiz aile kizi gibi duruyorum ya da egolu, her erkek bana yürüyor tiplerinden. Bu karsi cinsi benden soğutur mu? Takipten çıkarttığım bri kiz arkadaşıma istek attım kiz bekletti dışarıda karsilastik manali manali baktı. Soru saçma gelecek belki ama takipten çıkarttığım arkadaşlarıma istek atsam olur mu acaba hepsi mal mi bu der. Siz tum arkadaşlarınızı mi sadece smaimi olduklarınızı mi ekliyorsunuz?
Bir anlık gazla ınstagrama da çoğu arkadaşımın takipten çıkıp, takipten çıkardım?