Aşk İlişkileri Cümle kurarken eee'lemek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konusurken düşünürüm ve eeeleyerek zaman kazanmaya çalışırım. Bu yüzden insanlar bana kitap okumayan yobaz vs. gözüyle bakıyor.Ne yapmam lazim? Cümle kurarken eee'lemek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Özgür Demirtaş'ı dinlerken vay anasını diyorum hep 😂 çok eelemem ama adam başka bir seviye. Ayaklı kütüphane olmak lazım herhalde ve diksiyon vs de önemli 0 0 Yorumla
fnjngjng Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl demekki konuşurken aklın başka şeylerde o bana da oluyo arada ama sürekli olması dikkat boukluğuna işaret doktora gidebilirsin 0 0 Yorumla
sümeyye_dmrtp15 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Türk değilim türkçeyi iyi biliyorum ama aksaklık oluyo konuşurken isteyen dalga geçer isteyen sever umursama sanki herkes mükemmel 0 3 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Türk değilim ama adım Sümeyye Yorumla sümeyye_dmrtp15 +1 yıl İsim değiştirmişimdir belki? Yorumla eltigre +1 yıl @Mopyabiniz fars belkide Yorumla
Scottie Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kitap oku, entelektüel birikim edin, diksiyonunu düzelt 0 0 Yorumla
dobbyyy1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Diksiyon dersleri var ona bak diyaframanı aç iyi gelir 0 0 Yorumla
vials Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eelemek yerine sessiz kal 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sessiz kalınca : ee sonra diyorlar ya da cümlenin bittiğini sanıp kesiyorlar Yorumla vials +1 yıl Akıcı konusmak için egzersizler yap Yorumla Soran +1 yıl Dikkat dağınıklığı var bende. Biriyle konuşurken aniden karşıdan geçen arabayla ilgilenirsem dikkatim bozuluyor. Karşıkini anlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Anlamayınca konuyu tekrar soruyorum. O söyleyince hizli cevap vermek için düşünüyorum Yorumla vials +1 yıl Neden dikkat bozlkluğu var Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki. Bu olay derslerimi etkiliyor. Bazen ilgi çekici bir şey görünce dersi bırakıyorum Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yapmayın öyle hareketler. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Konuşurken hangi kelimeyi kullansam diye düşünüyorum. Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Kanka benim şahsi görüşüm yanlış anlama ama "eee" yapmak yerine sussan daha iyi. Yorumla Soran +1 yıl Susunca cümle bitti sanıyorlar ve pat diye araya giriyorlar Yorumla
Hafız_Müezzin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kitap oku roman oku bulmaca falan çöz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dağarcığim sınırlı değil sadece dikkat eksikliği var Yorumla Hafız_Müezzin +1 yıl B12 kullan o zaman faydasını görürsün solgar tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özgür Demirtaş'ı dinlerken vay anasını diyorum hep 😂 çok eelemem ama adam başka bir seviye. Ayaklı kütüphane olmak lazım herhalde ve diksiyon vs de önemli
demekki konuşurken aklın başka şeylerde o bana da oluyo arada ama sürekli olması dikkat boukluğuna işaret doktora gidebilirsin
Türk değilim türkçeyi iyi biliyorum ama aksaklık oluyo konuşurken isteyen dalga geçer isteyen sever umursama sanki herkes mükemmel
Türk değilim ama adım Sümeyye
İsim değiştirmişimdir belki?
@Mopyabiniz fars belkide
Kitap oku, entelektüel birikim edin, diksiyonunu düzelt
Diksiyon dersleri var ona bak diyaframanı aç iyi gelir
Eelemek yerine sessiz kal
Sessiz kalınca : ee sonra diyorlar ya da cümlenin bittiğini sanıp kesiyorlar
Akıcı konusmak için egzersizler yap
Dikkat dağınıklığı var bende. Biriyle konuşurken aniden karşıdan geçen arabayla ilgilenirsem dikkatim bozuluyor. Karşıkini anlamıyorum
Anlamayınca konuyu tekrar soruyorum. O söyleyince hizli cevap vermek için düşünüyorum
Neden dikkat bozlkluğu var
Bilmiyorum ki. Bu olay derslerimi etkiliyor. Bazen ilgi çekici bir şey görünce dersi bırakıyorum
Bende de var birazcık 🤦🏻♀️
Yapmayın öyle hareketler.
Neden? Konuşurken hangi kelimeyi kullansam diye düşünüyorum.
Kanka benim şahsi görüşüm yanlış anlama ama "eee" yapmak yerine sussan daha iyi.
Susunca cümle bitti sanıyorlar ve pat diye araya giriyorlar
Kitap oku roman oku bulmaca falan çöz
Dağarcığim sınırlı değil sadece dikkat eksikliği var
B12 kullan o zaman faydasını görürsün solgar tavsiye ederim
Teşekkür ederim
Aralıksız konuş kanka