terbiyesizlik olarak algılamazsanız şiirinize şiirle mukabele etmek isterim Tarifin Na-mümkün
Zaman soyutlanıyor seni görünce Senin cennet burcun beni benden alır götürür Bir anda uzak diyarlarda bulurum kendimi Sararmış yaprak gibi savuruyorsun beni rüzgarda Soğuk kış geceleri içimi senle ısıtıyor Sıcak yaz akşamları yangınlarımı senle durduruyorum Çığlıklarımı senle bastırıyor İnleyişlerimi senle bitiriyorum
Seninle beraber olmak Ciğerlerimi seninle doldurmak istiyorum Senin gölgen olmak Gerekirse sigaranın dumanında seninle kaybolmak istiyorum İçkinin içindeki bir buz tanesi ya da dolabındaki sıradan bir elbise Saçındaki bir toka ya da kulağındaki bir küpe Tek istediğim seninle olmak Kendimden kurtulup sana karışmak istiyorum Benden kurtulup biz olarak doğmak istiyorum.
Baktım dalgın dalgın denize, Rastlarım belki dedim izine, kayboldu tüm ümitlerim, Vurdum kendimi şiire.. Şiir yazmak her zaman insanı motive eder öz güveni yükseltir.. Yalnız senin yazdığın mısralarda pek kafiye anlayışı yok düz yazı gibi. Biraz kafiye düzenlemesi yapman gerekir. İnan sezdirmedim kimsye, Kalbimde ki cam kırıklarını, Hasara uğrattığım bedenimle, Gittim ruhumun en hücra yerlerine.. Öyle olursa şiir oturur.
yüreğin parçalanırcasına kalbin atmışsa Rüzgarda koşarcasına bir siyah atmışsa ben buradan birkaç asır önce geçtim birkaç asır benim buradan geçmemden geçti Sevgili şimdi susuyorsun biliyorum ama seninde sıran gelecek selinde boğulanlar susuzluğundan geberecek bir kanayan yarasın çağlar boyunca çağla Dokunsam yanarım sana dokunmasam ağlar
Ah uslanmadi bir türlü arsizligim Basi bos sokaklarda orumcek agi gibi yalnizligim Kimse sezemedi kalbimdeki cam kiriklarini Hasara ugrayan bendimin en issiz yerlerindeki izi kaybolmuş dokunuşlarin Ve en caresizligimle kurdugum düşlerimde hasretim. En zoruma giden sensizlik ve sessizligin istemedigim dokunuşlarin ve hala gögüs kafesinde duran ve bitmeyen hapisligim..
En İyi Cevaplar