Hangimiz haklı?

Merhaba! Bu aralar 1 arkadaşımla aramda tatsızlıklar geçti bu yüzden onunla arkadaşlığımı bitirdim olayları kısa bir özet geçiyim kızın adı eda. Eda beni aralıksız arıyordu açmadığımda işim olduğunda ise ona işim var sonra konuşuruz gibi şeyler yazmadığımda da beni azarlıyordu ve bu başıma 4 5 kez falan geldi aynı kişiyle ondan sonra hergün beni aralıksız 2 3 kez arıyordu ve ben biraz daraldığımı vb. ona söylüyordum ve elimeden geldiğince kalbini kırmamaya çalışıyordum. Aynı günün bir önceki günü vb. de tartışmıştık ve ben şahsen onun biraz bana tavırlarından gıcık biri olduğunu düşünmeye başladım. Ondan sonra ondan önceki bazı haraketlerinde biraz hava atıcı vb. siz anlamışsınızdır öyle biri olduğunu düşünmeye başladım ve kızla gerçekten nasıl desem arkadaşlığım ne kadar farketmesekte kötüye gidiyordu ve hani ona arkadaşlığımızı bitirmek istediğimi nazik ve argosuz küfürsüz bir şekilde dile getirdim. Ama bu konu için de küçük bir tatışma çıktı Sonrasında bana karaktersiz demeye başladı ve bu yaptıklarımın ezikçe olduğunu söyledi ondan sonra olay daha fazla büyüdü ve bende ona pick me nin anlamını yanlış öğrenmişim ve ona tanımıyla hava atan az çok gıcık diye anlatmıştım ama anlamını yanlış bildiğimi farkedince ondan sadece bunun için özür diledim ve bu şekilde sizce ne yapmam lazım
Hangimiz haklı?