Merhaba 2 ay once evlendim 28 yasindayim esim 35 yasında Şu an 17 haftalik hamileyim ama esimin yasantisina asla uyum saglayamadim hâla.
Aslinda yaza evlenecektik ama durum bunu gerektirdi daha erken be spontane gerceklesti. Calisiyordum işimden ayrilmak durumunda kaldim Şu an calismiyorum yillarca calisip emek verdigim isimden ayrilmak cok uzdu beni.
Eşimin annesi ve babasi ayri cok kucukken bosanmislar tek cocuk esim, ikiside baskalariyla evli yani dogru duzgun huzurlu ortamda buyumemiş.
Kayinvalidem akademisyen hala calisiyor ve surekli kendini ve ailesini zenginliginu övuyor. Kibar kibar laf sokuyor Allahim canima yetiyor benim her gun ariyor her gun gelmek istiyor bir tamam dedim iki tamam dedim ama her zamanda olmuyor ki.
Kayinpederim hele oğlumda oglum her gun cocuk gibi etiketliyor instagramda facebookta.🤦🏻♀️ Sonra beni arayip iste bugun sesi kotuydu biseyi mi var? bisey mi oldu? hergun didikliyor beni.
Eşime gelecek olursam rüzgar esse hastalaniyor , omzuna üflesem tutuluyor , yagmur tanesi damlasa basi agriyor vallahi gercekten boyle 2 aydir naz cekiyorum resmen biktim ya her birinin nazini cekiyorum ayri ayri.
Ne yapacagim bilmiyorum yani daha 2 ay oldu ama birgun patlayacagim yani sabah gozumu aciyorum gece uyuyana dek bunlari cekiyorum
😒
Aslinda yaza evlenecektik ama durum bunu gerektirdi daha erken be spontane gerceklesti. Calisiyordum işimden ayrilmak durumunda kaldim Şu an calismiyorum yillarca calisip emek verdigim isimden ayrilmak cok uzdu beni.
Eşimin annesi ve babasi ayri cok kucukken bosanmislar tek cocuk esim, ikiside baskalariyla evli yani dogru duzgun huzurlu ortamda buyumemiş.
Kayinvalidem akademisyen hala calisiyor ve surekli kendini ve ailesini zenginliginu övuyor. Kibar kibar laf sokuyor Allahim canima yetiyor benim her gun ariyor her gun gelmek istiyor bir tamam dedim iki tamam dedim ama her zamanda olmuyor ki.
Kayinpederim hele oğlumda oglum her gun cocuk gibi etiketliyor instagramda facebookta.🤦🏻♀️ Sonra beni arayip iste bugun sesi kotuydu biseyi mi var? bisey mi oldu? hergun didikliyor beni.
Eşime gelecek olursam rüzgar esse hastalaniyor , omzuna üflesem tutuluyor , yagmur tanesi damlasa basi agriyor vallahi gercekten boyle 2 aydir naz cekiyorum resmen biktim ya her birinin nazini cekiyorum ayri ayri.
Ne yapacagim bilmiyorum yani daha 2 ay oldu ama birgun patlayacagim yani sabah gozumu aciyorum gece uyuyana dek bunlari cekiyorum
😒
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evlenene kadar görmedin mi nasl insanlar olduklarını
Gordum ama. bu kadar olacaklarini tahmin etmiyordum tabi ki o kadar cok bunaltiyorlar ki yani bahsettikleri kisi 35 yasinda.
Kötü olmuş gerçekten ama kendi kendine de eziyet etme bırak arasınlar tamam de geç ya da bazen tele cevap bile verme
Hamile kalıp evlenmek zorunda kalmasaydın sende.
Şimdi mecbur çekeceksin. Diğer türlü hiç bir mesuliyetin olmadığı için onlar seni çekecekti.
Zaten evlenecektik degisen birsey olmayacakti o zamanda bunlari yapacaklardi.
O zaman değerin bu şekilde yerlerde olmayacaktı.
O zaman çocuk yapman için ayaklarına kapanacaklardı ama şimdi çocuk yapacağın için onlara muhtaçsın.
Eyvah eyvah Allah sabır versin. İşin zor ben de Al üçünü de karşına otur konuş
Evlilik öncesi hamile kalmışsın, artık sana müstahak. Hamile kalmasan boşanırdın artık çek çekebilirsen.
Evlenmeden once hamile kalsa ne degisiyor ki sonucta ayni adamla evlenmis ha once ha sonra ne farki var bu yaptiginiz bile bi kadina siddet.
Hem direk kadina yukleniyorsunuz madem oburude niye evlenmeden hamile birakmis sizin dusuncenize gore degil mi?
@zerrinpernice erkekte de hata var ama bundan kadın şikayetçi.
Evlendikten sonra daha iyi tartsaydı ondan sonra hamile kalıp kalmayaya karar verebilirdi.
Yani bir delilik yapmışlar, hamile kalınca hadi evlenelim demişler.
Gerçi hamilelik hemen belermez, bilemiyorum.
Hanfendi hiç nefes alamamış bu ilişkide onu görüyoruz burada.
Evet o konuda hakli olabilirsiniz ama olan olmus masum bi can var ortada ve adam simarik yetistirilmis belli ailesi bosaninca her iki tarafta uzerine titremis.
Simdi karisindan da bunu bekliyor hep onunla ilgilensin v. s hersey bundan kaynakli
Hamilelik son regl tarihine gore hesaplaniyor bazen 3 4 haftalik fark bile olabilir muhtemelen soran ilk aydan anlamistir ve hemen bi kac hafta icinde evlenmistir
@zerrinpernice sonuç olarak yaşayan o ve ben yardımcı olamadığımı fark ettim. Üzgünüm :)
@despar Yok bosanmam esim bosanmami gerektirecek kadar bisey yapmiyor ki seviyorum onu bebek evet biraz surpriz oldu ama olsun iyi ki oldu nasip boyleymis. Ama annesi ve babasina katlanamam orasi dogru dunyami bana zehir ediyorlar.
Ailesiyle de evlenmiş oldunuz ve bu evliliklerde en yıpratıcı şeylerden birisi.
Sizin niyetiniz iyi ama tek başınıza sürdürebilmeniz çok zor.
abka ilk iliski zormu yarin nikahimizda ve abla ne is yapiyon
Gıda muhendisiyim, ama sorunu cevaplayamayacagim kisiden kisiye degisir net bir sey soyleyemem uzmana danismanda fayda var eger korkularin varsa.
yokta abla girerken aciyomu
Neden evlenmeden once cocuk yaptin ki galiba yanlislikla olmus neyse saglik olsun ama cok simartilmis kocan bence onunla konus oda ana babasiyla konussun.
Biz bulamiyoruz cicek yapayim ahh
Zor bir durum sana bişey sormak istiyorum
Uzak bir yere taşın
17 hafta once insan bi sorgular dimi
Erken yaşta dul gibi yaşamaya aday görüyorum seni