KOCAM VE AİLESİNİN YAPTIKLARI BENİ CANİMDAN BEZDİRDİ HEMDE 2 AYDA NE YAPACAGIM BİLMİYORUM 😒😒?

Merhaba 2 ay once evlendim 28 yasindayim esim 35 yasında Şu an 17 haftalik hamileyim ama esimin yasantisina asla uyum saglayamadim hâla.
Aslinda yaza evlenecektik ama durum bunu gerektirdi daha erken be spontane gerceklesti. Calisiyordum işimden ayrilmak durumunda kaldim Şu an calismiyorum yillarca calisip emek verdigim isimden ayrilmak cok uzdu beni.
Eşimin annesi ve babasi ayri cok kucukken bosanmislar tek cocuk esim, ikiside baskalariyla evli yani dogru duzgun huzurlu ortamda buyumemiş.
Kayinvalidem akademisyen hala calisiyor ve surekli kendini ve ailesini zenginliginu övuyor. Kibar kibar laf sokuyor Allahim canima yetiyor benim her gun ariyor her gun gelmek istiyor bir tamam dedim iki tamam dedim ama her zamanda olmuyor ki.
Kayinpederim hele oğlumda oglum her gun cocuk gibi etiketliyor instagramda facebookta.🤦🏻‍♀️ Sonra beni arayip iste bugun sesi kotuydu biseyi mi var? bisey mi oldu? hergun didikliyor beni.
Eşime gelecek olursam rüzgar esse hastalaniyor , omzuna üflesem tutuluyor , yagmur tanesi damlasa basi agriyor vallahi gercekten boyle 2 aydir naz cekiyorum resmen biktim ya her birinin nazini cekiyorum ayri ayri.
Ne yapacagim bilmiyorum yani daha 2 ay oldu ama birgun patlayacagim yani sabah gozumu aciyorum gece uyuyana dek bunlari cekiyorum
😒
KOCAM VE AİLESİNİN YAPTIKLARI BENİ CANİMDAN BEZDİRDİ HEMDE 2 AYDA NE YAPACAGIM BİLMİYORUM 😒😒?