bana karşı çok ilgiliydi daha sonra foto atmam icin ısrar etti (18 Nisan nude günüymüs:D) neyse ben attım fotoyu baya begendi ama yazmayı azalttı sizce neden olabilir? cepte mi görüyor beni
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belkide seveceği birini arıyordu seni deneme amaçlıda nude istedi sende atınca aradığım kişi bu değil dedi
olabilir:(
Senin gibi basit kızı kim ne yapsın çünkü :d? Atmış direkt.. Zor kızlar daha çekici 🤠
Hajshajsh her ısrar edene nude at, ver sen devam bu kafada
Senin takıldığın abazanlara benzemem ben :) boşsun
Çünkü sevmediğini hissettiği için
Nude günü de mi varmis
beğenmemiştir daha büyük balık yakalamıştır vs vs
fazla kız arkadaşı yok ki listesinde bile 2-3 tane anca var
sen öyle sanmaya devam et :D
iftardan önce ararım dedi aramadı sence mesaj atmalı mıyım? kız erkek ilişkilerinden anlayan birine benziyorsun yardım et lutfen😂
Valla yardım isteyecek en son adamdan medet umuyorsun :D Ben zaten kendi olmayan aşk hayatımla başımdan bezdim. Çok kafaya takma bence. Çok önemli mevzu değil zaten nude falan dediğine göre. O olmasa elini sallasan ellisi zaten kız olduğun için şanslısın takılma devam et derim
bence sen erkek oldugun icin sanslısın istediğin kıza ilk adımı at kimse anormal karsılamaz:D biz de elimizdekilerle yetinelim anca kovalanmayı bekleyelim
Sen öyle san :D Bi kere kızlar genelde çok kibirli oldukları için hayatta ellerine malzeme veremem. DM listene bak 50 tane adaydan seç beğen al :D Kovalayan yoksa da kovalayabilirim dermişim :D :D
o işler öyle olmuyor işte😢 dm atanlar sadece bana degil 10 kıza birden atıyorlar hatta bence copy paste yapıyor bi coğu😂 ben sadece benimle ilgilensin istiyorum hayatındaki tek kız ben olayım hatta nihahajldg😈
Ulan allah başka dert vermesin valla bendeki dert sende olsa ölürsün herhalde :D
ne derdin varmış
1.5 yıldır cinsellik yaşayamıyorum seçici değilim, benimle ilgilenen kimse yok. Ondan önce de bakirdim zaten. Karşı cinsten en son aldığım iltifat 2016 senesinde hala hatırlayıp mutlu oluyorum. Yine de senin gibi sadece benimle ilgilensin gibi bir derdim yok. Herhangi bir kız olsa çirkin de olur yeter yani ama onu da bulamıyorum. Kız olsam yerinde olsam bana dm atan onlarca kişiden seçip kendimi hem duygusal hem de cinsel yönden tatmin ederdim ve böyle dertlerim olmazdı.
daha kaç yaşındasın ki
25 yaşındayım 25. 16 değil :D Gerçekten kız olmayı veya türkiyede doğmamayı çok isterdim. Benim gibi erkekler için zor oluyor anlatılmaz yaşanır
e zaten ilk adımı kızlardan beklersen ohoo:D 30 yasına gelip eline kız eli değmemiş adamlar da çok var memlekette haline şükret sen😂😂
o kadar iyi ifade ettin ki kendini bir an yanına gelip sarılasım geldi ama ben 18 yasındayım😄
ben de onu diyorum haline şükret kafaya takma vs vs amaan ben kuruyup gidecem zaten çok ta ipimde değil kızların egosunu besleyeceğime yalnız ölürüm daha iyi
eyvallah :D senle ben abi kardeş gibi bişeyiz 18 yaşındayken ben nude ne kız ne onu bilmiyordum gençlik nereye gidiyor :D
yaa pff yalnızlıktan kin beslemişsin sen aslında kötü kızlar değiliz valla bak😄 kendini düzeltmeye bak nasıl olsa geberip gidicem diye istediklerini yapmaktan vazgecme
evet helal beni anlamışsın ben artık kin besledim ama karşımdaki insanlara bunu yansıtmam asla tabiki her bir bireyi ayrı olarak düşünürüm genelleme yapsam bile sadece temkinli olmama yarıyor bu kin :D Ben bi kız için asla kimsenin kölesi veya kızların soytarısı olacak insan değilim değmeyecek insanlar için parmağımı kıpırdatmam. Olaylar benim lehime gelişir su akar yolunu bulursa devam yoksa gururumla yalnız ölürüm daha iyi :D Veya karşıma iyi ve uygun bir insan çıkar işler değişir ama zor
yaşam enerjimi sömürdün ya 60 yasında amcayla konusuyorum sanki:D 25 yaşındasın daha önünde upuzuun yıllar var
Sabretmekte zorlanıyorum yoksa daha önümüz uzun da bazı şeyleri de gençken yaşamak lazım :D
dış görünüşün nasıl elin yüzün düzgün mü bakımını yapar mısın 😄 ve bir de nerde oturuyosun
daş gibiyim :D çorum da oturuyorum bakım yaparım
çorum ne yaa küçük şehirde oturduğunu tahmin etmiştim zaten 😄 kalk gel istanbula
8 sene istanbuldaydım :D Bu yaz geleceğim zaten. Yaz sezonuna girişim harika olacak :D
hmm hadi bakalım rastgele:D
eyv sana da küçüğüm :D :D
iyi akşamlar. d
Sıkmışsındır