Yani terazi ler tipik boylemi bugun Ilk gorusme ydi begendim baya ama boyle hersey hizli hizli ilerletmek istiyor sanki gibi geldi sonra boyle mesajlar
Kızın biri beni engellemiş hayır yani kimseye bi kötülüğümde olmadı o kız buraya yorum atmış o yüzden yazıyorum. Kendi kendine soru sordun bana büyük ihtimalle bu mesajı görüyorsan sorunun var senin bayan ! Sürekli görüyorum son zamanlar seni
Valla ben de teraziyim ve bende de benzer durumlar oluyor. Mesela biriyle konuşuyorum ve konuşma niyetimiz belli olsun diyorum ben kızlarla arkadaş gibi konuşamam diyorum sonra genelde o da kendini ağırdan alınca konuşma orada bitiyor ve bir daha da geri başlamıyor
Ben de teraziyim çocuk hızlı gitmek istiyor ki bu normal yavaş olsa çekiciliği kalmaz zamana yayarsan bu çocuğu unut aynı kafadayız onunla belli ki onu istiyorsan bunu hemen belli et naza gelemiyoruz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
1hafta olmadi sosyal medya da konusali ki muhabet oyle koyu da gitmedi bugun Ilk gorusme sonra hop bu? Normal gelmio bana bilemedim
Çabuk bağlandığım için yapıyorum ben. Bir insanla anlaştığımı farkettiğimde kafamda ilişkiyi kuruyorum, sonra hep senin gibi sevmeyen biri çıkıyor. Zaten seveni ben sevmem, sevdiğim de beni sevmez.