AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
İyi Tartıp Ölçülmeyen Her iş sonu hüsranla biter . Nafaka alırım malına ortak olurum diye evleneceksen hiç Evlenme Bence
bak hepsini temişsin ama bir şey unutmuşsun senden beklemezdim, sağlık sigortası hiç mi insanın aklına gelmez
Nişanlında ailesi gibiyse at gitsin hayatını karartmaya değmez
Sizler için bir şey yapmaya değmez.
Ne alaka beni tanımadan bu lafı kullanıyorsun
Sorana destek verdiğine göre paraya bakıyorsunuz sadece.
Hayır şunu anlamıyorum. Para, mal mülk peşindesiniz madem bunlar için çalışın erkekten geçineceğinize. Sömürgecilik yapmayın.
Paraya önem veren biri değilim. Anlayışsız Geçimsiz İnsanları Sevmem Herşeye İtiraz Eden İnsanları Sevmem Evleneceği İnsan Arkasında Durmuyosa Bırak Gitsin Anlamında Dedim
Detayı oku o zaman.
Sizde Yargı Mod On 😂
Uzatmanın anlamı var mı
Var. Adamdan en az 150 bin Tllik masraf yapmasını istiyor ki şahsi evine de ortak olmak istiyor sözleşme de istiyor.
Burada sevgi göremedim.
Sen de bunu ya atlayarak ya da okumayarak yorum yapıyorsun. Böyle biri için bir şey yapılır mı? Ben o erkeğin yerinde olsam nişanı atarım. Tek kadın o değil.
Bunlar Kadın Düşmanı ne anlatıyorsun
Ben sıfır istekle sadece bir imza ile evlendim. Pişmanım o her b. oku isteyenler kıymetli oluyor onu anladm
Bu hayatta kendi alın terinle üç kuruş para kazanmadığın o kadar belliki... para kolay kazanılmıyo k!çını yırtarak aldığı evi sana neden versin sen sevgilinden önce birikttirdiğin aldığın maddi varlığı ona hibe edermisin biraz vicdanlı mantıklı olun
Atmadan önce bol takı para çarp öyle at iftira atıp hep yaptıgınız gbi
Allah ınızdan bulun. Trilyon harcatıp 1 ay evli kalmıyınuz sürünün
Kadın düşmanı oluşunuz çok belli
Dolandırıcı şeytan a tapan kadına düşmanım evet. Tüm dürüst kadınlarda bu şeytan lara düşman
Evleneceğin kıza ortalama 200.000 lira harcayacaksın. Türk kızlarının hepsi en az 150.000 lira harcatıyor ağlaya zırlaya ama sorun olmuyor. Ben ise NET şekilde dediğim için mi suçlu oldum? Hadi 0 lira ile evlen hangi kız evlenir senle
Ben gereken masraf ı yaparım fazlası ile ama o şart lar ise dolandırıcı bir hadi işine idir. Dolandırma amaclı evlenir 1 hafta içinde boşanıp başka müşteri ile yasar yaptıgı masraf la kalır çocuk üstüne tüm malı nafaka. Mezar kabul etmiycek sizleri
Bu hangi gelenekmis ya bizim niye haberimiz yok bedavaya gittik desene.😀😀
Evlenmeden Nışanlına aılesıne evine ortak tazmınat nafakadan bahseymışsen hıc duymadım okadar akrbalarmız cevremız var
atmaman kabahat sanki bir daha mı evleneceksin bir de şu var maddi durumuda göz önünde bulundurmak gerekir varsa yapmıyor ise hiç durma at derim
Nişanı halen atmama kabahat. Görülen köy klavuz istemez Yani bugün böyle iseler yarın sana neler yapmazlar
Kanka ne istediğini söyle karşıda ki ailenin durumu söyle ona göre yorum yapalım :D
İsteklerim küçük zaten
Türkiye Cumhuriyeti burası millet karnını zor doyuruyor, kusura bakma millet sana kazanmamış parasını istersen at nişanı. Adam kurtulmuş olur
Hani kadın erkek eşitliği vardı? Bütün masrafları neden ortak yapmıyorsunuz? Erkek 200 bin tl harciyorsa sende 200 bin tl harca ozaman her istediğin olur. Çünkü istemezsin birsey.
At bence de ayıp yaptıkları. Sözleşme yaptır, eşinin mevcut gelirine ilaveten evlilik boyunca travestilik yaparak sana ek ödeme yapmalı, bunu şart koydurman gerek normali bu zaten.
Bana güvenmeyen insanla ben de evlenmem. Direk soğurum
Gelenekler okay ama evlilik sözleşmesi senin ona güvenmediğini simgeler ve güvensiz evlilik olmaz
Ben bir erkek olarak kadınların isteme hakkı var ben evlenecek sem zeki kadın isterim benden istese kabul ederim bu güvenle ilgili değil kimi erkek var evlendi gerçek yüzünü ortaya çıkıyor şiddet tehdit vs maddi özgürlük te yok ne yapacak kadın sence
@MuratQÖztürkQhpg bir kadının engel durumları hariç ekonomik özgürlüğünü eline alması gerekir hele bu devirde ve benden biri istese bana güvenmediğini düşünürüm. bu devir için konuşuyorum altını çiziyorum
Bence kadınların hepsi ekonomik özgürlükleri olması lazım mesela ablamın da ekonomik özgürlüğü yok olsa iyi olurdu ama ben varım arkasında eniştem ablama gıkını çıkarsa görsem onu acile gönderirim ama eniştem çok iyi biri bazen kızdığını zorlandığını gördüm ama iyiliği için ne yapacaksın bazı aileler o. r. uspu çocuğu kızlarını okutmuyorlar devlet de sözde ceza verecekmiş hiç biri ceza almıyor devlette de hukuka da güvenilmez illaki okul okumakta gerekmiyor evlenmeden önce meslek edinin
@MuratQÖztürkQhpg katılıyorum bende bundan bahsediyorum okumadan da oluylr bir şeyler yeterki istesinler
maallah ya diyecek kelime bulamadım ki sen bir koca da bulamazsın gibi
Evlilik sözleşmesi ve tazminat Osmanlı'da da uygulanırdı zaten. Benim büyük nenem bir tazminat aldı ki sorma.
Töbe estağfirullah ya.
Evlilik sözleşmesi güvensizlik göstergesidir
Müsamaha gösterilemez
Nedem sadece para? Evi arabası olmasa olmaz mı? Nedem kafanız direk cebe çalışıyor. Çocuğq yaxık ki seninle evleniyor. Kendini garantiye almak istiyorsan senin bi gelirim olsun boşanırsam eğer muhtaç olmaya kimseye
Erkekler için de neden güzellik? Çirkin olsam olmaz mı? Bakımsız olsam olmaz mı?
Göreceli bi kavram bu. Seni seven adam ya da kadın seni sen olduğun için sevmeli güzelliğin, paran için değil. Eğer ki şüphen varsw bahanelere sığınmadan yollarını ayır
at ya da atma milletin akliylami yola cikiyon sen
Ooo yorumlardaki kızlara bak kendiler sanki erkekten HİÇ BİR ŞEY istemeyecekler ulan hepiniz en kötü 100K para alıyorsunuz
Trol müsün kızım sen, onlar seni istemese haklı bence
Nasıl haklı ? Bana bilezik bile almıyorlar
Trol değilse eğer. Orspu çocğu bunlar
@Umut0000 Kime diyorsun den
Ortaya diyorum. Kim üzerine alınıyosa ona diyorum. Üzerine alınmıyosan sana demiyorum
Umut a katılıyorum
nişanı at bence yoksa bu aile sana çok çektirir hem ana kuzusu erkekten de bi bok olmaz
Merhaba🙋♂️
Haklısınız canınızı sıkmakta
Eğer, kasıtlı yapıyorlarsa nişanlınız ile görüşüp, bu durumdan rahatsiz olduğunuzu, söyleyin.
Ama durumları buna müsait ediyor, ise sizde severek evlilik yapacaksanız , taşın altına elinizi koyun. Her sey dört dörtlük olmayabiliyor. Evlenince eşiniz ile el, ele verip eksiklerinizi tamamlarsınız. Rabbim tamamını erdirsin dilerim içindeki tüm heveslerinizi yaşarsınız.
Hayat müşterek tabi ayağınızı yorganıza göre uzatmak laZım abartıya kaçmamak en iyisi
Sizin gibilerin değeri biliniyor aslında. 😅 diğer türlü olunca ucuza geliyor diye beğenmiyorlar
Yuh ya sende ne istemişsin o kadar bunlari tabiki kabul etmezler sen nesin ki yani git meslek edin bedavadan oturup istemek ne kolay bunlara vasıfsız tipler
Nişanı at tabi, durduğun kabahat. Bu eziyete katlanmak zorunda değilsin
güvenmiyorsa nasıl seviyorsun nasıl evleniceksin nişanı atarak adama iyilik yapmış olursun
Yaptığınız ayıp geldi bana. Daha evlilik olmadan mal mülk peşine dusmussunuz.
Sen kendini mal olarak görüyorsan, kendin için satış sözleşmesi sunuyorsan kendine ona göre eş bul.
Bunların daha evlenmeden konuşulması çok kötü! Adamın makına ortak olmak için evleniyosun anlaşılan
Evliliğe erkekten onu alayım bunu alayım gözüyle bakmak çok yanlış sadece erkek evlenmiyor sen de evleniyorsun her şey ortak olmalı bilezik gelinlik sözleşme istiyorsun peki sen ne vereceksin ona? Her şey ortak olmalı
1 hafta içinde boşanıp başka müşteri ile yasıycak kocayı soyup sogana çevirecek
Onu bilemeyiz🤣🤣🤣
Fakat bence çok fazla şey istiyor bu zamanda kimin bu kadar parası var
İnsanlar zor geçiniyor
Biz biliyoruz sizin başınıza gelmez. Ciger lerini biliyoruz
Parayı versende durmaz. Dolandırma amaçlı evlilik yapar bunlar. Müşteri si ile ortak planlı soyar kocayı
Olabilir valla
Bence sade bir düğün yapılır her şey ortak olur ne gerek var o kadar para yazık günah adama
Bunların vebalini iyi kızlarımız kadınlarımız da çekiyor bıktı erkek ler herkes i bunlar gbi sanmakta haklı
Ya evde alınır masraf sorun6degil bunların yaklaşımı farklı
Siz nasıl evleneceksiniz merak ediyorum? Ben size söyleyeyim
Söz, Nişan, Nikah, Düğün için Erkekten 150.000 lira ve daha fazla para alınacak bu her zaman oluyor ama burda iyimser rolu yapmayın komiksiniz
Yahu sende kim ne dese fazla isteyeceksin diyorsun herkesi kendin gibi bilme sen ne biliyorsun beni konuşuyorsun
1 trilyon harcarım sorun yok. Dogru kadına ama ömürlük olana. Böyle dolandırıcı olana degil
Ben seviyorsam onu mesele bitmiştir mesleğim varsa sorun ne
Adamda para olmayabilir devir kötü sen manken misin altindan misin
Ay seninle nişanlanan adamda beyinsiz valla ne diyim yani sen evlenince de neler istemezsin kaçsın adam
Durmaz ki 1 hafta durmaz yolup bırakır bunlar avcı kan emici kardes bunlar
Bu adamı batırır be
Parasız yapamaz yer yer iflas edince kaçar
İflas ettirip bırakır
Nişanlanan adamda sorunlu
Ne bulmuş yani bu insanda
Kandırır bunlar. Erkek lerde büyük keriz ya
Bu dediklerin kimin gelenekleri kardeş paragöz çıkarcı atalarınız vardı herhaldee?
Lidyalılar bile böyle paraya aç değdi
@Mykoo hahaha aslında bizim ğlkede var oaragöz acaba bunun atası mı ki?😂
Olur olur valla 😁
TÜRK GELENCEKLERİ Çevrene bir baksana herkes nasıl evleniyor 0 harcama ile kim evleniyor? Ağlaya zırlaya 200.000 lira harcatan kızlar Tanrı ben düpdüz söyleyince para göz mü oldum?
Çevremde kimse 200.000 harcamıyor. Herkes durumuna gçre harcama yapıyor.
Sonuçta yapıyor ama :)
Evlilil sözleşmesi nafaka va gibi şeyler yapmadıjları kesin.
Herkes böyle yapmıyor herkes ayağına göre Yorgan çekiyor , bu nerenin geleneği?
Nafaka her türlü alabiliyor zaten isterse
@Mykoo kendisini kandırıyor. Avutuyor böyle.
Yani gelenek demek insanı sömürmek demek değil. Kimse kimseyi 25 kg altınla evlendirmek zorunda değil. Kimse kimsenin finansal köleside değil. Bir an önce at nişanı adam kurtulsun.
Bu devirde kimde bu kadar para var bu evlenince de sömürür adamı batırır kaçar gider parasız yapamaz bu
Sonrada gerçek aşk. Couple fotoğraflarına "Allahım nasip et." diye yorum yapmasını çok iyi bilirler ama. Aşk çıkarla değil paylaşarak olur. Biriyle evlencekler arabası olsun evi olsun. Fakir insanin kalbi yok mu? O Aşık olamaz mı? İşlerine gelene gelenek demeyi çok seviyorlar.
daha evlenmeden boşanırsak ne olur diye düşünmek bence hoş bir tavır değil, evet insanların kendini garantiye alması gerekiyor ama düğün öncesi bu tarz konuşmaların hoş olmadığını düşünüyorum boşanmak için evlenir gibi
Senin gibi paragöz insanların nesli tükenmeli artık
Nişanı atma. Onlar atsınlar çoçuklarin. Kos koca adam olmuş
Sürekli müdahil durumu varsa bence yol yakınken vazgeç
Düğündür gelinliktşr bunlara kesinlikle bişe demem de kilolarca altın istemek nedir eskiden adettir eyvallah da şimdi günümüzde o zor yaptığın genelleme cok saçma yapan borçla yapıyor o borçlarda evliliğin en büyük düşmanı. ve ayrıca yeri gelince kadınlar erkeklerden üstün diyosunuz sonra erkeğin malına göz dikiyosunuz trajikomik...
KG altın isteyen ben değil, Burda iyimser olmaya çalışan Türk kızları
Neden kendinden başka herkesin yaptıgına bakıyosun o öyle yaptı bu böyle yaptı diyemi geçiriyorsun hayatını öyleyse yazık baktım senin aksine görüşte bulunanları çekemeyip kötülüyosun acizlik sezdim biraz
Hukuken derken? Ortada imzalanmış bir belge var mı hukuki hak doğuracak?
Evlenme o zaman mnk ya!
Bence bu istediklerin biraz görgüsüzlük insanlar kilo kilo altınlarla gelin olmuyor gelinlik giymek nasip olmamış insanlar var bence başta anlayış ve hoşgörülü olman gerekiyor
Senin niyetin evlenmek deyil hayat sigortasi yaptirmak bence
Evlilik sözleşmesi vs haklısınız ama severek evlenecekseniz bu çok güven onur kırıcı değilmi? Çok zıt görüşlerdeyseniz at bence yıpranmayın boşuna
Siz kadınların sevgisi yalan tek baktığınız şey para.
Erkeklerinki çok gerçek de sanki gelmiş yorum yapiyorsun
Tamam. Niye evleniyor insanlar o zaman?
Çocuk, ihtiyaçlar, yalnız kalma korkusu?
Ben kadına para yedirmem...
Bunlar sahte sevgi gösterileri. Çocukmuş yalnız kalma korkusuymuş.
Sevgi yoksa bunlar ne ki?
Aşık olsan öyle bi yedirirsin ki... sen bile farkına varmazsın
İşte siz aşık olmuyorsunuz... Aşkınız yalan. Numara sizinki.
Haklısınız benzer düşüncelerdeyiz ama toplumumuz öyle değil bize dayatılan düşünce sadece yuva kurmaktan ibaret gerçek sevgi peşinde olan insan sayısı çok az
Aşık olsan sen de yapmam dediğin şeyleri o erkek için yaparsın. Bana yüklenme bu konuda.
Sana biri aşık olmadı sevmedi diye genelleme yapamazsın bende beni üzen kişi yüzünden erkeklerin sevgisinin gerçek olduğuna inanmıyorum mesela
Hayır haklısın aşıkken benim de gözüm çok kördü o yüzden sana da yorum yaptım
Ben 20 yaşındayım. Yaşayacak olduğum bir gençliğim var aşkla işim yok...
Ben yirmi yaşındayım ve kendim yapmak istediğim şeyler var.
En mantıklısı ben de şu an o kafadayım kimseyle duygusal bağ kurmamak en güzeli
Hayatta yaşanacak daha güzel seyler var hayaller vs..
Ben onu o anlamda söylemedim.
20 yaşında birinin yaşı gereği zaten aşkla meşkle ne işi olur? demek istedim.
Tamam?
Ben aşkla meşkle işim yok derken o anlamda söylemedim.
20 yaşında birinin yaşı gereği zaten aşkla meşkle ne işi olur? demek istedim.
Bu sana göre olan kısmı, her 20 yaş sen gibi düşünmüyor hepsi karı kız pesinde
Kız milletiyle işim yok.
İyi ne mutlu sana.
Sonuç olarak kızların sevgisi palavra. Aşk meşk yok istedikleri şeyler para altın takı ev araba yat kat lüks villalar bilmem ne...
Evet çoğu öyle
O gelenek dediklerin senim uydurma. gelenklerin zaten medeni kanun herseyin yarısını sana veriyor. cok gözü açıkmışsın
Bunlarin karşılığı sen ne vereceksin? Bence kimseden bisey istemeye gerek yok insanları zor durumda bırakmamalısın. Yapan yapacağıni yapar zaten
İyide bunlar resmi şeyler zaten? Her kız evlendiği zaman en kötü 150.000 lira harcatıyor erkek tarafına
Saçmalama kanunda boyke bir zorunluluk mu var? Bu aç gözlü olmayın yahu. Ben olsam nişanlınin yerinde arkama bakmadan kacarim.
İyi sevdiğin erkeği sen iste, Yüzüğü sen al, Damadın Takım elbiseyi sen al, Damadına altın al ahahhaha Düğünü de sen yap ortalama 150.000 lira harcama yap
Sen yuva kurmak istediğine emin misin? Daha çok finansal destek edinmeye çalışıyorsun gibi geldi de?
at zaten atmaya meyillisin ablaa
At gitsin gerçekten bi ömür çekilmez
Nişanı sen atma zaten maşallah. Ama nişanlın atsa iyi olur
Güçlerinden çok istiyorsan o senin ayıbındir güce yetipte almıyorlarsa oda onların ayıbıdır bence ona göre davran derim kuzun
eğer nişanlını hala çok seviyorsan yanlış bir karar olur oturup konuşulur halledilir herşey sen ani bir karar verip kendini üzme sonra
Öyle bir şey yok ev erkeginse ve bekarken almışsa senin onda hakkın yok şöyle evlendikten sonra beraber alınmışsa tamam ortaksınız sende mübarek adam demiştir ki ingiltere kraliçenin kızıyla mı evleniyiruz demiştir
hukuk hakkini sakin baskalarina yedirme. size huzur yok gibi, yol ver gitsin ona mi kaldin? daha iyilerini hak ediyorsun
Sen haklsin ayrıl seni cidden sevmediğini düşünüyorum seven ne yapmaz...
Kadınlar bir şey yapmıyor.
@Kpsonesaid nasilll yapmiyor
Ya sizin harcadığınız emek, erkeğin verdiği emeğin çeyreği etmez işinize bakın ya.
@Kpsonesaid Size 350.000 lira para harcatan kadınlar lazım onlara Taparsınız anca...
B. k harcatır... Sen şeytansın.
hiç uğraşma bırak gitsin çok yorulursun diyosanki bir hayatım daha var bilmem o yüzden bırak sadece benim fikrim.
Niye millet sana servetinimi harcayacak hiç durma at senin gibi yiyici insanlardan kurtulurlar 😂😂
Detaylı görüşmeliain nişanlınla
Bence at gitsin ben olsam çoktan atmıştım
Pardon okumadan yorum yaptım gelinlik düğün salonu belki durumumları yoktur kabul edersin ama sözleşme kabul etmiyorlar evlenme
Abartmışsın. Mehir var zaten? Gelenek görenek diyorsun, insanın halinden anlamayı nereye sıkıştırıyorsun?
Ne istedim sanki ya? Mehir tamam ek olararak gelinlik ve düğün yeri hepsi bu
Eve ortak olma? ne
Hukuken hakkım
Önceden almışsa ne hakkı? Saçmalama. Evlilik öncesinde olanlar kişilerin kendi mallarıdır. Evlilik sürecinde alınan mal mülk ortak oluyor. Sen kötü gün diyorsun? Onlarda senin için nafakacı gelin gözü ile bakıyorlarsa haklılar. İstediğin şeyler çok fazla.
Farketmiyor nafaka da alabiliyorum önceki mal varlığını
Nafaka olayı maaşla alakalı. Yargıç gerekli bilgiler dahilinde karar veriyor.
Annem daha mehirini almamış. Çünkü para yok :D Parayı seçmek kolay tabi, sevgi olsun demek varken.