Gerçekten sevgiden anlayacak bir kız var mı?

Ben 21 yaşındayım ve birçok kez reddedildim. Kimseye bodoslama teklif etmedim. Konuşmayı ağır ağır orya getirdim ve kızla muhabbet kurdum. Ama olmadı. Hiçbiri beni erkek gibi görmedi.

Şimdilerde sınıfımdan bir kızdan hoşlanıyorum ama o kadar korkuyorum ki yine reddedilmekten anlatamam. Yani bu saçmalığı tekrar yaşamak istemiyorum. Sırf bu sebepten kendimi çirkin buluyorum. Oysa realistik olarak kendime dışarıdan baksam gayet de düzgün biriyim. Aklım fikrim yerinde şükür. Anlayamıyorum bu bahtsızlığın sebebini ve artık kızlarda da nefret eder dereceye geldim.

Aranızda sevgiden anlayan kimse yok mu? Hepiniz mi şeref yoksunlarından hoşlanıyorsunuz? Bıktım artık, şerefsiz olmayı da denedim ama olmuyor bana çok ağır geliyor yapamıyorum. Bu sözlerim bir şeyi değiştirmeyecek biliyorum, dünya yine böyle dönecek biliyorum. Bu sistemin ta içine tükreyim demek için yazdım bunları. İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla bu yaşa geldim. Doğduğum güne de tükürüyorum. Siz hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya devam edin, ben isyan etmeden yapamıyorum.

Bitti.
Gerçekten sevgiden anlayacak bir kız var mı?