Eski sevgilimle 2019 Kasım ayında bitti ondan sonra hep ara ara yazdi hala da arada yazıyor boşluktan yazdığını biliyrm birni bulamadığından cevrimici görünce yazdim diyor yani cevrimici görmese yazmayacak her şeyin farkındayım ama yinede yazmasi beni mutlu ediyor unutamyrm eski gibi olmak istiyorum onunla ne yapmam lazım 😔
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Uzun zaman sonra dönen erkek gittiği yerde aradığını ya bulamamıştır ya da boşsa kalmıştır. Eğer gercekden sevgisine inanıyorsan bir ihtimal de olsa dene peşinden koş ama seni üzmesine izin verme aksini hissettiğin durumda hemen yolcu et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Bence eş dost ortak tanıdık varsa ve bunu gidip ona söylemeden niyetini öğrenebileceğin biri var ise onun niyeti ne onu öğren. Onunda böyle bir isteği var ise yavaştan yol yaparsınız. Yani tamamen yönelmede yani bensiz yapamamış demesin. Hoş kişiliği belki öyle birisi değildir. Ama bunu öğrenmek çok zor değil diye düşünüyorum.
00 Yorumla Cevrimici gorunce yazdim bahane. yazmak istemis yazmis. sanki rastgele yazmis izlenimi veriyor. yaziyorum amaa bak yanlis anlaam oelsine c. ici gordum de yazdim havasi. ciddiye alma. barismak istese arar karsina cikar konusur. arada yokluyor biraktigim yerde mi diye.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Biliyrm yokladığını zaten araysta birini bulsa gidecek bunu da biliyorum her şeyi bile bile her yazdığında cevap veriyorum :(
- Soran+1 yıl
Barışmak istediği için değil öylesine yazıyor farkndaym ama yine de benm olsun istiyorum
- Soran+1 yıl
2019 da bitti ondan sonrs kimse çıkmadı karşıma kimseyle konuşmadım ç
- Soran+1 yıl
Haklısın umarım kafama kalbime göre biri cikar karşıma 🙏
- +1 yıl
Çevrimici görünce yazdim diyor yani cevrimici görmese yazmayacak her şeyin farkındayım ama yinede yazmasi beni mutlu ediyor diyosun bak kendin söylüyosun , bide şöyle bak erkeklerin açısına seni çevrimiçi görünce yazıyor belki bunun haricinde seni rahatsız etmek istemiyordur bana oluyo bazen ondan bilirim
00 Yorumla Seni isteseydi 2019 neden ayrilsin, simdi en fazla bosat kalmistir, sag elinin yerini alacak birini ariyordur
00 Yorumlaeski sevgilim de senin gibi de yaptığı bana insanlık değildi yüzü yok
00 Yorumla- +1 yıl
cevrimici gorunce yazmis yhani senin cevrimici oldugunu kontrol ediyo demektir ve de bunu soyluyosa sana havali gozukmek istiyo sanki umursamiyomus gibi kaçan kovalanır taktigini uyguluyo olabilir🤔🤔🤔
00 Yorumla - +1 yıl
Oha bende eski sevgilimle Kasım ayında ayrıldım oda bana ara ara yaziyor. Ama sevgilisi var oda benimle görüşmek bir şeyler yaşamak istediğini söyledi bu kadar olur denk gelişe bak 🤣🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik yaşamayı özlemiştir seni degil.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hiç bir şey eskisi olmaz ilerde anladığında pişman olucaksın
00 Yorumla Bence iyi olacağını düşünüyorsan barışmayı deneyebilirsin
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendi istiyor mu ki bilsem
- Soran+1 yıl
Evet arada yazıyor geçen gün ikimizinde tanıdgi bi arkdsmz vefat etti duyar duymaz ilk işi bana demek olmuş yani aklna hemen gelmişim dunde kandil msji attı
- Soran+1 yıl
Haklısın hep olumlu şeyler söyledim gecen gün yazdi ne ksdr iyi düşünceli biri olduğunu rüyamda gördüğümu filan daha ne kadr belli edecem ki kendimi toparlamak için
Yaz çocuğa yavaş adimlarla ilerle neden yazdığını belli etme sakalas zaten gün geçtikçe zamanla her şey kendiliğinden oluşacaktır bunu yap derim.
00 Yorumla- +1 yıl
Eğer seviyorsan barış ama yine ayrılacağınızı düşünüyorsan kesimlikşe barışma
00 Yorumla Çok merak ediyorum bitmiş birşey için neden tekrar aynı şeyleri yapıyorsun bitmiş girmiş işte
00 Yorumla- +1 yıl
eskisi olmak genelde zor oluyor hatta mumkun olmuyor
00 Yorumla Bence hiç dönme böyle biri seni her hangi bir boşlukta gene bırakır
00 YorumlaBence içinde kalmasın pişman olacaksın belkide konuşmazsan
00 Yorumlamini etek, dekolte kıyafet
00 Yorumla- +1 yıl
Rüyamda seni gördüm de, eskimeyen taktiklerden 😃
00 Yorumla - +1 yıl
boş ver eski eskide kalmıs önüne bak dostum
10 Yorumla Nude at, kimse hayır diyemez bence net çözüm
11 Yorumla- +1 yıl
Boşver daha iyisini bulursun
00 Yorumla - +1 yıl
Diyebilecek bir şey bulamadım umarım mutlu olursun
00 Yorumla - +1 yıl
evinin önünde havai fişek gösterisi yap
00 Yorumla nude at :D
00 YorumlaBol şans...
00 Yorumla- +1 yıl
Açıl bence çekinme
00 Yorumla - +1 yıl
Konuşman lazım abla
00 Yorumla - +1 yıl
Barışma
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba 💜
Soruna şöyle bir soruyla karşılık vermek istiyorum. Kasım 2019'dan beri senin hayatında neler değişti? Olduğun yerden daha iyi bir noktaya gelebildin mi? Ayrılık sonrası kişinin seni sürekli bıraktığı yerde bulması ve her mesajına karşılık alması seni cepte görmesine sebebiyet verir. Ara ara yazıp, net bir adım atmamasının temel sebebini buna bağlıyorum.
"Çevrimiçi gördüm, yazdım." detayı ikna edici bir sebep değil. Hiç kimse nasıl olduğunu merak etmediği, muhatap olmak istemediği ya da değer vermediği insana yıllar boyu sırf çevrimiçi gördü diye yazmaz. Bunu bir kez yapmış olsaydı düşüncene hak verebilirdim fakat mütemadiyen yapmasının mutlaka başka bir sebebi olmalı.
Verdiğin detayların az olması sana tatmin edici bir cevap vermemi zorlaştırdığı için sana Tarot ve katinalarımı kullanarak mini bir ilişki analizi yaptım 🧚✨
Adamın karakteri Sunit çıkmış.
Sunit; dışarıda gayet modern, entellektüel, sosyal, gezmeyi seven ve istediği her şeyi yapan bir karakterdir. Fakat ailesinin içinde bir o kadar tutucu, gelenekçi ve düz takılır. Bu kadar tezat iki karakteri bir arada tutan Sunit, normal hayatında da gayet tutarsız ve kararsız davranışlar sergiler. Ailesinin uygun gördüğü gelin adayı ile kendi istediği karakter arasında da haliyle dağlar kadar fark olacaktır. Bu fark Sunit'in evlilikten, bağ kurmaktan, bağlanmaktan kaçan, ketum bir adama dönüşmesini sağlar. Sunit'lerin ailesiyle arasında maddi bir bağ olduğunu da öne alırsak, onlara "hayır" demesi de pek mümkün olmayacaktır.
Bu adam seni Mida karakteri olarak görüyor. Yani çılgın, zeki, otoriter ve bir o kadar da akıllı ve sadık. Seni bu kadar güçlü görmesi adamı yetersizliğe itiyor olabilir. Bunun yanında adamın gayet mesafeli ve yerinde davranıyor olman sebebiyle kafasında soru işaretleri oluşuruyor.
Adamın zihnine baktığımız zaman yine en başta bu soru işaretlerini görüyoruz. Sen bilinçli olarak mı uzak duruyorsun, mesajlarına neden cevap veriyorsun, hakkındaki düşüncelerin neler gibi konularda fazlasıyla düşünüyor. Şu an ciddi ilişki sorumluluğu almaya hazır değil fakat kısa süreli veya cinsellik içeren ilişkilere de yanaşmayı düşünmediğini görüyoruz. Seninle yeniden bir başlangıç yapmayı düşünüyor. Fakat ilk adımı senden bekliyor olduğu da aşkikar.
Kalbe baktığımız zaman, adamın dış etkenlerden fazlasıyla etkilenen ve çabuk depresyona giren bir yapısı olduğunu görüyoruz.
Kaybetmekten o kadar çok korkuyor ki, hayatındaki pek çok şeyi askıya almış diyebiliriz. Sana yazmasının temel sebebini de kalpte anlamış olduk. Aslında senin evlenilecek bir kadın olman ve bu adamın kesinlikle ciddiyete hazır olmaması bu yaşadığınız karmaşanın temelini oluşturuyor.
Eylemde ise (bence ailesi tarafından) fazlasıyla engellenmesine rağmen; kendi hayatını, kendi düzenini ve kendi doğrularını hayata geçirmeye çalışıyor. Duygusal maceralara da açık olduğu bir dönemde değil. Özellikle son 6 aydır kendini insanlardan fazlasıyla soyutladığını gösteriyor kartlar. Öncelikle kendini bulmaya ve ve kendini ispatlamaya ihtiyacı var diyebiliriz.
Sonuçta ne olacağına baktığım zaman, çıkan sonuçlara bayıldım. 9. ay itibarıyla sana olgunlaşmış ve tamamen kendisi olarak gelecek bir adamdan bahsedebilirim.
"Sen ne yapmalısın" soruna gelecek olursak; bahsettiğin süre çok uzun ve merak ettiğin adam kendini geliştirme yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Başta da belirttiğim gibi kendini geliştirmek, enerjini kendine harcamak ve hedeflerine yoğunlaşmak yapabileceğin en doğru davranışlar listesi diyebiliriz. Sosyal medyadaki paylaşımlarında da kendi hayatın için yaptığın etkinliklerin fotoğrafları mutlaka bulunsun.
Ve bence en önemlisi senin hayatın bir lunapark değil. İsteyen istediği zaman bir mesaj atarak hayatına dahil olup, istemediği zaman ortadan yok olarak; seni "acaba boş olduğundan mı beni arıyor" gibi düşüncelere sürükleyemez. Buna hem ilişkinin gidişatı, hem de kendine verdiğin değer açısından izin vermemelisin. Yazdığı zamanlarda eğer ki yoğunsan hemen cevap verme çabası içerisine girme veya yoğun değilsen de işin varmış gibi davranmak seni bir adım öne çıkaracaktır.
Buradan güzel gelişmelerini de benimle paylaşman niyetiyle 💜