AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Erkek aldatır kesinlikle. Kadın hakkında birşey diyemem
şerefsizse aladatır
ama uzun evlilik olduğu halde aldatmayanlarda vardır tabiki
Aldatma diye bir şey yok farklılıkları yaşamak var ve bu en çok kadının hakkıdır
Karakter her zaman olan bir şeydir. Yoksa isterse 30 sene 40 sene geçsin :D
evliler bize selam bile vermiyor.. nerden buluyorlar anlamiyorum ki
selam kizlar
Artık aldatmadan ziyade başka yollar tercih ediyorlar
Ne kadar uzun olduğuna göre değişir ayrıca önemli olan uzunluk değildir
Vardı öyle bi adam benim iş yerinde 16 senelik evli eşiyle birbirini düzenli aldatiyordu
Karakterli ve düzgün beyefendiyse yapmaz bence ama bilmiyorum kimseye güvenemiyoruz
İllaki aldatmayan sadık insanlarda vardır. Var olmalılar. Umarım vardır ya :(
Eşini seven, onun üzülmesini asla istemeyen, Allah korkusu olan bu kötülüğü yapmaz.
Olanı vardır olmayanı vardır.
Benimkisi aldattı sayılır aldattığı gün sevgisini bitirdi
Vala kardeşim profilden sapık gibi duruyorsun oyuzden yollamadım
Benimde sapıkla ugrasıcak halim yok
Ne alaka ya neyimi gördün 🤔
Profilini
Yargısız infaz yapiyosun 😎
Tamam yapmayalım bakalım
kaç yıldan sonra?
değişir kişilik ve yapıya göre. oro. spu olan da var. pezev. enk olan da. tertemiz saf olan da var. ablam almanya da 50 sene yaşadı altamayı bırak namazı bırakmamış. ama yaptıysa da bedeni kendinin şimdi 72 yaşında düşün ölecek birgün elbette.
Aranızda neden o kadar çok yaş farkı var? Sen 34 o 72 garip geldi
@Azerbaijani_Girl önemli mi? çünkü babam 3 eşini almış. babam da 99 da vefat etti. annem ile babam arsında 40 yaş fark vardı. önemli olan yaş farkı ise bu düşünce çok yanlış. gerçi kadınsın anlamassın bu duyguları. size sadece para lazım mutluluk lazım işte zevk sefa lazım.
Böyle yaş farkı ilk defa gördüğüm için sordum merakımdan. Benle abim arasında 12 yaş fark var bana onunla aramızda çok fark geliyordu. Demek ki bu kadar yaş farkı olanlar da oluyormuş. Ikincisi de genelleme yapma. Kadin olmakla ne alakası var bunun? Ben ilerde evleneceğim insanın karakterini önemsiyorum. Para, güzellik filan geçici şeyler. Insana en sonda karakter kalıyor. Ama benden 40 yaş büyükle de evlenmem. Babam yaşta biriyle mi evlenicem? Bu benim şahsi düşüncem. Kim 40 yaş büyük biriyle evlenir evlensin beni ilgilendirmez düşüncesine saygı duyarım.
Allah babana rahmet etsin mekanı cennet olsun
@Azerbaijani_Girl Ne derler bilemem. genelleme mi? senin yaşın küçük. ben gördüm geçirdim bu hayatta kadını da erkeği de. boş sözler bu dünya da 3 dostu insanın bir inancı varsa yaratıcısı ikincisi sağlık üçüncü parası. gerisi yalan. karaktermiş dürüstlükmüş... halklısın saygı duyarım. sen yokluktan hiç erkekleşmek istemedin ama ben şu an kadınlık hormonu kullnıyorum kadına ilgim bitisin diye. lanet olsun hayata.
Bir insan neden aldatır?
Eşine doğduğu için mi?
Biktigi için mi?
Sürekli bir birlerini gördükleri için mi?
Erkeğin veya kadının eşine olan sevgisine bağlı mesela benim dedem hala annannemi 1 kere bile aldatmadı üzerine her dışarı çıktığında ona çicekler toplayıp götürüyor çok mutlular her işi beraber yapıyorlar çok tatlılar
Ele firsat gecmezse aldatmada olmaz. Ele firsat gecerse evlilik 1 aylikta olsa 1 asirlikta olsa aldatma olur bu devirde
Seven saygılı olan dürüst olan 50 yılda olsa aldatmaz
insallah
Adam fiilen aldatmasa da fikren aldatiyor. eskide kalmis oyle aman ben evliyim deyip vicdan yapip kafa cevirmeler falan. yakalanmayacagini bilse bir cogu yapar. kadin erkek fark etmez
Evli misin
@Olgunvenetadam hayir. evli insanlari gozleme dayali olarak soyledim.
@elif0333 teşekkür ederim.
Umarım evlenince senin başına gelmez.
O zaman aldatmaya engel olan yakalanma korkusu mu?
@Mykoo evet. yakalanip aileye rezil olma. cocuk varsa cocugu dusunme.
Evet dediğinin bir doğruluk payı da var.
Ama aldatmak isteyen her türlü yapıyor yakalanma ihtimali olsada utansada yapıyor hele bu devirde...
@Mykoo zaten adam aldatiyorsa bir gun yakalanacgini bilerrk ve goze alarak aldatiyordur:) mutlka bir sonu var. ortaya cikarsa da ciksin ama sicip batirmiyim da daha gec ciksin soyle 2 3 sene sursun modu.
Yazık...
hayır olmaz o
karşılıklı güven ve saygı varsa uzun uzun sürerr
Olmaz benim tanıdığım var işten eve evden işe hayata karısı olmadan bir yere çıkmaz telefonla pek arası yok halen tuşlu telefon kullanıyor
türünün son örnegi
Çok sadıklar var benim çevrem de
eslerini seviyorlar degilmi
Heral de seviyorlar bazen de diyorlar benim hanım bana yetiyor başkasına gerek yok diyor
ne güzeeeel
Bazıları eşlerini bile terk edemiyorlar eşi bir kaç gün memlekete gitsin 2 gün sorns çağırıyor yeter gel diye
öylesine hic denk gelmedim ya
Ben normal de düğüm salonların ve fabrikada çalışıyorum daha önce satış elemanı yaptım devamlı insanlar iç içe olduğu için çok çeşit insan gördüm çok sahip olanları da var çok aldatanları var çalıştığım fabrika 600 kişilik herkesi tanıyorum depocu olduğum için her çeşit insan gördüm yani
Yakınımda var kanka kimseye güvenmemek gerek özellikle bu devirde eskiler öyle değildi belki de öyleydi ama bu devir kadar değildiler
nasil bi olay var yakınında
Yani bi tanıdık var abim olur öz değil ama öz gibi yazın hergün başka karıyla beraber evli 23 yaşında çocuğu var ki adam sahilde bile beceriyor
yapma ya.. karisini sevmiyor mu
Bi gün sordum buna dedim karın var çocuğun var utanmıyonmu gibisinden söylediği tek şey o benim karım ömürlük diğerleri günlük
Ne alaka ablacim ya. Aldatan nisanliykende aldatir. aldatmayan aldatmaz
Bence çoğunda oluyordur da olmayan da kesinlikle vardır
Kadınları bilmem ama erkek fiziken aldatmasada gözleri ile hergun aldatıyor zaten
Tam tersi böyle büyük bir yalan iftira. Sadece benim hayatıma giren evli kadınları anlatsam nutkyn durur. Yüzde 80 aldatır evli kadın
Ne yalanı be yolda yürürken bile kadınların ne giydigine ettiğine bakıp onu hayal eden varliklarsiniz siz
Evli kadınlarla ilişki kurup gördüğün kadına bakmadigini savunma sakın çok saçma olur
Ben suçumu kabul ettim ama hergün 20 erkekle yatan evli kadınları aklamaz bu.
O giyimi erkek baksın diye giyer kadın bana kadını anlatma
Ben erkeklerle yatan kadinlari aklama çabasında degilim
Ama erkekler kadar cinsellik düşkünü aldatma düşkünü değil kadınlar
Yapma Allah aşkına kot tişört giyene de bakıyorsunuz carsafliyada
Tam tersi kadının tek düşüncesi bu hayatta
Erkek bakıyor ama kadın yatıyor fark bu
Tabi erkek sadece bakıyor dimi
Kadın yatmasa bakmakla kalır
Kadının nefsi 1 se erkeğin nefsi 9
Yine ters yalan bu tam tersidir müthiş iftira yalan içindesiniz
Ya bu her yerde yazan bir gerçek bence sen suçu kadınlara atarak yırtmaya çalısiyosun
Her yerde yazan gercek tam tersidir. İkiyüzlü ve yalancısınız
Kendi hemcinsinden bahsetmene gerek yok biz erkekleri biliyoruz zaten sende git kadın nefretini yattiklarina kus buraya degil
Sen git erkek düşmanlıgı nı başka yerde kus. Aldatan iftira atıp boşanıp dolandıran çocugu müşteri lerden çıkan kadını savun. İkiyüzlü seytn sınız
Fahşlk koruma başkanımısın7z. Ben yapan erkege suçlu diyorum. Sen bunları yapan kadına suçlu diyemiyorsun fark bu
Banane arkadaşım senle yatan kadinlardan
Derdi benimi aldı benim gördüğüm erkeklerin serefsizligi ben bunu yazdım buraya
Bu kadar rahatsız ediyorsa seni yatma milletle
Banane seni diken erkek lerden
Beni diken erkek seni diken fahiselerle beraber seni diksin sennde rahatla
Embesil
Çevremde gördüğüm duydugum evli erkeklerin bir kısmı fırsatını buldukca aldatıyor diğer kısmı da fırsatını bulamadıgı için aldaramiyor. yazıkk..
Senelerle degil karakterle alakali bir durum. Karakter bozuksa aldatir
İlk 5 sene neyse de uln anlaşmaktan sıkılır insan en kötü dur bi aldatayım da büyük kavga çıksın der bari insan
eksilendin epey :D
bunlar iyi yorum yapsamda eksi atıyor kötü yapsam da anlayamadım olabilir yazıyorum yoruma sadece geçen 9 eksi yemişim birisi burcunuzu tahmin edeyim mi diye sormuş tabiki yazdım orda bile 5 dislike aldım
haha sevilmiyorsun sanirim cok mu dürüstsün acaba
bilmiyom ki korkuyom yorum atmaya dislike görünce çıldırıyorum ya
Bence oluyor çünkü bir isyerindeyim çoğu büyük insanlar sözle bile aldatabiliyor kadın erkek farketmez yani kimseye çok çabuk güvenmemek gerek
bunun ilişkinin süresiyle bi alakası yok eğer haysiyet ar namus gibi kavramlar yoksa ilk günden de aldatır
Yakınımda var. Karaktere bağlı evleneceğin kişiyi çok iyi seçiceksin aldatma gibi mallıklar yapmamak için
aşk her türlü ilişkideki insanlar birbirlerine boynuz geçiriyor 15 20 sene nasıl aldatmasız geçsin :Dd
Oluyor annemle babam 22 senedir evli ohoooo babam hala
ciddi mi
Gercekten
baban hala ne?
Karakteri olan aldatmaz, 1 günlükte olsa 1 asırlıkta olsa
Aldatmak karakter meselesidir karaktersiz insan aldatır bunun yılla bir alakası yok
Birbirlerini sadık aşıklar asla aldatmaz bu 40 yılda olsa 1 yılda olsa
Hepsinde değil ama çoğunda oluyor erkekler veya kadınlar hep aynı kişiyle olmaktan sıkılıyorlar
Doğru bir tesbit. Ve aldatma sadece farklı ilişki olsun diye oluyor
Aynen
Güzel çirkin aramıyor. Ve bir sefer aldatınca da eşler belli süre daha devam gider bence
İnsanın içinde varsa ilk senesinde de olur.
Kesin diye bir şey yok. İnsanın meşrebinde varsa zaten her şeyi yapar.
Kadının kocasını tatmin etmesine istekli olmasina bağlı
Oluyor ama bu acizlerin ve nefsime yenik düşenlerin yapacağı bişey adam gibi adamlar yapmaz yapamaz
Tabiki Canım Olmaz Olurmu Sana İstersen 15 Yil Evli Sonra Aldatan Kadjn Filmide Öğrete bilirim
Karakter meselesi. İki aylık yeni evlilerde aldatabilir
Çiftlerden birisi occ değilse aldatma olmaz
Ben 11 senelik evliyim hiç aldatmadım...
Hayır, herkes aldatmaz.
Çevremde gördüğüm kadarıyla hep ihanet var.
cidden mi.. eslerini sevmiyorlar mi
İşim gereği binlerce insan ile tanışıyorum, yeri geliyor ailelerinin içlerine girdiğim de oluyor. Ki çalışan bir çok insan bir sürü insan ile tanışıyor. Neyse çok uzattım lafı, kısacası eşlerini çok sevdiklerini görebiliyorum, dile getiriyorlar da ama hep bir ihanet var içlerinde. Ve işin ilginç kısmı tek gecelik ilişkileri ihanet olarak görmüyorlar da çoğu.
Olur olur 2 senelik aldattim bi defa
neden peki esini sevmiyor musun
Seviyom cok ama mecburiyet
kocanı mutlu ediyorsan sıkıntı yok
yani erkek hep ayni kadindan bunalmaz mi
bulunur
ne :D
Sadık eşlerde olmuyor. Şerefsizler aldatıyor ama.
O kişiden kişiye değişir bence
Karakter yoksa ilk haftasında da olur o
Kişiliklerine bağlı olabilir de olmayabilir de
yok ya monotonlaşabilir ama dikkat etmek gerek
Allah korkusu olan eşine saygısızlık yapmaz
Kişilikle alakalı bi durum
Karakter meselesi olanda var olmayanda.
Karakter varsa olmuyo
Benimi andın😂
Hııı evet😂
Kahve gözlüm
yanlız benim gözlerim ela😂