merak ettim 15 sene 20 sene evli olanlarda hic aldatma olmuyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aldatanlar, aldatmakla yetinmezler; onlar, ihanete uğrayandan, bunun için üzülmemesini, kahırlanmamasını, dertlenmemesini, sevdiğinin bir başkasıyla yaşadığı hazzın üstüne kendi acılarının gölgesinin vurmasına izin vermemesini de isteyecek kadar bencilleşirler. İhanetin yarattığı ve hem aldatanın hem aldatılanın hayatına yayılan kederli gölgeyi, isterler ki aldatılan temizlesin, aldatanı vicdan azabından, suçluluktan, bir başkasını haksız yere üzmüş olmanın utancından kurtarsın; bunu elde edebilmek için aldattıklarının önünde alçalmayı, kendilerine acındırmayı, gülünç maskaralıklarla bir gülücük koparmaya uğraşmayı mubah sayarlar ama ne yaparlarsa yapsınlar bu armağanı aldattıklarından alamazlar; aldatılan, elinde kalan son silahı asla kendini aldatana gönül rızasıyla teslim etmez..
Hayır uzun ilişkilerde illa aldatma olmaz.
Çünkü insan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz.
Aldatmaz ve ağlatmaz.
Çünkü aldatmak insan onuruna, ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsiyet ayrımı yoktur ama şöyle bir düşüncem var bir yerden sonra evlilik zaten daha çok çocuklar icin ayakta duruyor çoğu ilişkide Yani benim gördüğüm ve yanılmadığım çoğu ilişki bir yerden sonra sevgisini yitiriyor ve çocuklar için ayakta duruyor Kadınlar kendi nefislerine sahip olabiliyorlar ama erkeklerde Maalesef o yok Evdeki kadından ilgi alakayı görmeyince direkt gözleri dışarıya Kaya biliyor ki bazen karşı cinsi bulamayıp da hayvanlara bile taciz eden çok erkek haberi aldık Erkekler maalesef bu dünyada olan doyumsuz varlıklardır Yaşları kaç olursa olsun hiçbir zaman nefislerine sahip çıkamıyorlar
00 Yorumla
İnsan Nefsine, Şeytana uydum mu her şeyi yapıyor maalesef. Bu işin ne yaşı ne de süresi belli olmuyor.
Ben On beş yıllık evliliğimi bitirdim bu yüzden. Bu işin erkeği kadını yok. Diyeceksiniz ki ilgisiz kalmıştır. Hiç alakası yok. Beni bir ben bir çevrem çok iyi tanır ve parmakla gösterirler. İnsan Şeytan' a uymaya görsün. Şükür evlatlarıma bakıyorum ve hiç kimseye de muhtaç değilim00 Yorumla
+1 yılBak söyle diyeyim bu son geçtiğimiz 1 yılda insanları o kadar tanıdım ki hiç kimseye güven kalmadı. Görevim gereği dert dinleyen eğitim veren yön gösteren biri olduğum için neler gördüm neler duydum. Mesela KS de yakinen tanıdıklarım reel de abla abi deyip de sonra neleri çıktığını mi dersin aman uzun mesele. Sormak istediğin varsa uzel den yaz anlatayım kardeş.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
130Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi hak edene verilir. Benim dedem (vefat ettiğinde 109 yaşındaydı) 19 yaşındayken 15 yaşındaki ninemi seviyormuş. Bunlar kendi aralarında sözleşmişler. Dedem seferberliğe katılmış araya da başka olaylar girmiş ve dedemle ninem 15 sene sonra kavuşmuşlar. Ninem 2 çocuk doğurmuş ve o zaman ince hastalık deniliyormuş çaresi olmayan hastalığa ve 35 yaşında vefat etmiş. Dedem de evlenmemiş kendi bakmış çoçuklarına.
Bunun hikayesi uzun ama önemli yerlerini söyleyeyim. Dedemin toprağı yeri yurdu yokmuş, ninemi ise 10.000 dönüm arazisi olan adamlar istemiş. Dedemle ninem evlendiklerinde kerpiç evde yaşamışlar tavan sazdan yapılmış kışları yağmur kaçırıyormuş. Çalışarak kendi evlatlarına 100 dönüm arazi bırakmış. (O zamanlar toprak sahibi olmak büyük zenginlik).
Yani şimdiki zamanda kadınlar çok sevene değil çok parası olana gidiyor.
Dedem bana o tarlalardan 28 dönüm bıraktı. Şu anki fiyatı 12.000.000 lira. 5 seneye 20 milyonu bulur ama hiçbir kız bakmıyor neden biliyor musun? O tarlayı satmak yerine üstüne ekilen ağaçlardan para kazandığım için. Zenginsen illa belli edeceksin 🤷🏽♂️.20 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? Mesele uzun ilişki kısa ilişkisine dayanmıyor ki sadık olmaya, o ilişkiye sahip çıkmaya bakıyor. Eğer kişinin içindeyse yapacağı varsa yapıyor çünkü aldatmak bir hata değildir hastalıktır. Sevgilim bana yetmiyor diye bile bile aldatan kişi hata yapmıyor yani. Hata, bilmeden yapılır her zaman derim. Ama aldatan kişi karşıdaki kişiyi kıracağını bilir bile bile yaparsa hata olmaz hastalıktır ve bir kere yapan bir kere daha yapıyor alışmış çünkü seviyor yasaklar cezbediyor belki tatlı geliyor ancak aldatmak uzun ilişkiye ya da kısa ilişki üzerine kurulmuyor insan yapısına kişiliğine karakterine bağlı çünkü isterse insan ayrılır sonra ne isterse yaşar.
10 Yorumla
+1 yılHepsinde aldatma olacak diye bir kaide Tabii ki de yok ama günümüzün ilişkilere bakıldığı zaman artık aldatma oranı maalesef eskiye oranla daha fazla hani benim her zaman için söylediğim bir şey var ki yeni nesilin geliştirdiği Aşk anlayışı daldan dala atlama misali Maalesef ki bu böyle Yani bunu günümüzün ilişkilerine yoğurduğumuz zaman maalesef ortaya böyle bir sonuç çıkar ama eski ilişkilere bakıldığı zaman tabii yine mi var mıydı vardı ama bu kadar fazla değildi
60 YorumlaDayımla yengem uzun zamandır evliler ve birbirlerine karşı çok sadıklar. Bu karaktersiz insanların sığındığı saçma sapan bahanelerden biri. Gerçek aşkın olduğu yerde ihanetin olması mümkün değil. Hepimiz ömrümüzde bir kez gerçek aşkı tatmışızdır. Buradan bile çıkarımlar yapabiliriz. Gerçekten seven insan bırak atmayı sevdiği kişi uğruna ölmeyi bile göze alıyor. Sence bu kadar güzel seven insanların aşkı yıllara meydan okuyamaz mı? Bence okuyabilir..
50 Yorumla
+1 yılAldatma olmazsa olmaz bir durummuş gibi sanki? İnsanlar 1 senelik evliyken de aldatabiliyor. Burada önemli olan bence evli olarak geçirilen zamanın uzunluğu değil karşılıklı sadakat, sevgi, saygı ve güvendir.. Yani birileri belki 30 senelik evlidir ve ihanet etmezler. Bazı insanlar da vardır ki ihanete meyillidirler. Bu karakterle alakalı bir olay.. Keyifli günler..
10 YorumlaAldatma kişilik (sizlik) özelliğidir. Kişiden kişiye değişir.
324 Yorumla- +1 yıl
Kişiliksizlik diyor
- +1 yıl
Üzerine mi alindin
40 senelik evliliklerdede aldatma olmuyor
Bu fikre kapılmamıza sebep hızlı haber ve magazindir zira biryerde aldatma ve skandal yoksa haber değeri olmaz haber olmaz ama kıyıda köşede nerede aldatma varsa hepsi haber olur ve gençlerin kafası karışır sanılırki bütün evlilikler böyle değildir ama bombardıman bu imajı yansıtır40 YorumlaAşk varsa olmuyor canlı örneği var özel ders aldığım ingilizce hocam 50 yaşında 20 senedir evli ders bitince eve koşuyor hocam aceleniz nedir dedim geçen oturdu anlattı adam çok sevmişler birbirlerini 20 senedir bulutların üstünde yaşıyorum diyor böyle örnekleri görünce insan hevesleniyor ama eski kadınlar eskide kaldı yenileri varsa yoksa para paraları batsın
12 Yorumla
Soran+1 yılay ne güzel.. öyle deme bence.. benim bi sevgilim var bana hep eski devirdeki kadınlar gibisin o yüzden seni cok seviyorum der.. sanirim senin su an söylediğin seyi kast ediyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ama şart değil. Ben şahsen 5 yıldır evliyim, çiftler anlaştığı sürece kimse aldatmaz. Anlaşmak bir ine saygı duyup hala sevebilmek, tanıdıkça daha çok sevebilmek önemli. Bunlar benim evliliği de yok, bence biz yakında ya bosanir ya da aldatırız.
43 Yorumla
Soran+1 yılseverek mi evlendiniz
Cevap sahibi+1 yılGüya evet. Ama yalanlar ve bazı başka şeyler o sevgimi nefrete dönüştürdü
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında her şey siz kadınlar da bitiyor. Evlilikte ilk yamuk kadından gelir. Srvmeyi, saygıyı, ilgi ve alakayı bırakır, işine gelmedikçe sevişmez, adam yerine koymaz, salar da salar kendini. Her şeyi zoraki yapar, hiç bir şeyden memnun kalmaz. Tüm bunlara rağmen de olmuyor deyip boşanmaz da, inadına kene gibi yapışır kabusa çevirir erkeğin hayatını. Yani aslında önce kadın aldatır, kadın vazgeçer, kadın nikah yeminini bozarak ihanet eder evliliğe.
21 Yorumla- +1 yıl
Emmi dediklerinde doğruluk var ama karşı taraf ne yaparsa yapsın sen ki Sensin bir sey degisti diye Sen degisiyorsan ne bileyim Vallah. Hayatda her şey mücadele gerektirir karşılık beklemeden bunun adı Aşkdır. Karşılık beklememek=AŞK Her şeyi aşkla yapın
Simdi huylu huyindav vaz gecme z akisnin karaketerine bagli kopege demisler ki herhun sana et yergun kuzu ne istersen onu ye ama. kendi pisligini yemiceksin kopek 1 ay yememis 2 ay yememis 3 uncu ay gitmis gene kendi pisligini yemis yani demek istedigim seyi anladiniz ha yapmiyanlar var cok ama zamanla onlarda kaybolacak cunku yeni nesil bilmiyor aldatmak nedir evlilik nedir neden evlenilir gb gibi seyler iste bence takilma bukdar yakinda aldatmayan kadin aldatmayan koca kalmicak
00 Yorumla
+1 yılİnsanları Fenomolojik açıdan değerlendirirsek 15-20 senelik evliliklerde aldatma olur mu olmaz mı sorusunu sormak yanlış olur. Aldatmaya meyilli karakterler evliliğin seneligine maalesef bakmıyor. İlişkinin başladığı hatta evlendiği ilk günden itibaren aldatma düşüncesi olan kisi hayatına bu düşünceyle devam eder bu ilişkinin uzunluğu kısalığı olur mu olmaz mı meselesi değil maalesef herşey kişide bitiyor ✔️
00 Yorumla
+1 yılHayır. Ayrıca hiç bir şey aldatmayı
Etik ve meşru kılmaz.10 YorumlaKişilik meselesi bence en basit örneğini ben vereyim "benim 6 yıllık bir ilişkim vardı ilk aşkım dediğim insandı fiziksel herhangi bir temasım olmadı bir gün beni aldattı 3 yıl 9 sonra kendi düğün davetiyesi yolladı eski güzel günlerin hatrına katılman dileğiyle diye gitmedim bu yetmedi doğan erkek çocuğuna benim ismimi vermiş"
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılHayır genelde mutsuz evliliklerde oluyor yani büyük sorunlar aşırı kaus içeren evliliklerde olabiliyor, olmaması gerekir aslında ayrılık tercih edilmeli ama evliliğin uzun olmas ile alakası yok, uzun ve sadakat içeren güzel evlilikler çok fazla.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzlü söz bırakayım bir tane buraya kanki. Tolstoy ; "Bir erkeğin bir kadına verebileceği en güzel şey, ömrünün geri kalanında bütün kadınlardan vazgeçmiş olup, sadece onun için atan anlamlı bir kalp..." 😎👍
10 YorumlaAldatma durumu ile ilişkinin uzunluğunun bir alakası yoktur ve bir ilişki de İllaki aldatma olmaz ! Bu tamamen kişinin karaktersizliği ve şeref yoksunu olması ile alâkalı bir şeydir. Ayrıca aldatmanın da herhangi bir bahanesi olmaz...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıllık evliyim. Eşimi çok seviyorum ama bir kere aldattım. Şeytana uydum. Ona belli etmedim. Çok pişman oldum. Vicdan azabı çektim.
625 Yorumla- +1 yıl
Neden sevdiğin halde böyle birşey yaptın ki
Cevap sahibi+1 yılŞeytana uydum. Sonra pişman oldum. Vicdanen rahatsız oldum
- +1 yıl
KAÇ yaşındasinz
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşındayım
- +1 yıl
Çocuğunuz var mı peki eşinize anlattınız mi
Cevap sahibi+1 yılVar 2 yaşında. Eşime anlatmadım. Haberi yok
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Ya merak etmeyin ifşa etmem sizi
- +1 yıl
Şeytana uymanız yeterli bir açıklama mi?
Soran+1 yılpişman olduysan ne mutlu.. umarım bir daha olmaz <3
Cevap sahibi+1 yılBir daha asla olmaz
- +1 yıl
Seni bu duruma iten neydi
Cevap sahibi+1 yılGençliğin verdiği cahillik
- +1 yıl
Tamam da sonuçta bu duruma neden olan bi şey olmalı
Cevap sahibi+1 yılYokk
- +1 yıl
O zaman neden böyle mi şey yaptın
Cevap sahibi+1 yılDedim ya cahillikten
- +1 yıl
Takip isteği yollar mısın bi şey sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Yaşanmışlıkla ilgili bi sorum olacak kendi açımdan
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazmıyorum kusura bakma
- +1 yıl
Sorumu sorup sonra engel atarsın zaten
Cevap sahibi+1 yılGerek görmüyorum. İyi akşamlar
- +1 yıl
Peki iyi akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinde olmuyor. Neden olsun ki? Bir insanı sıfırdan tanıyıp sevmişsin evlenmeye karar verip bir de üstüne 20 sene ömür geçirmişsin, ne gerek var diğerlerine. Insan belirli bir eşikten sonra dünya yansın eşime bir şey olmasın diyor
10 Yorumla İnşallah olmuyodur evlilikten soğudum ya bu site yüzünden 😅
42 Yorumla
Soran+1 yılburdaki herkes yalancı bence
Evlendiğin insan aklının ve gönlünün tamamını ele geçiren insan olmalı. Haliyle aklın ve gönlün ondayken kötü ve yanlış bir şey yapma ihtimalin de kalmaz. Kısacası leyla isen mecnun, mecnun isen leyla peşinde koş ki, aldatmayasın, aldatılmayasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılEvli misin? Aldattın mı yoksa aldatıldın mı yoksa böyle bir şey yapmayı mı düşünüyorsun? Yoksa tamamen tesadüfi bir soru mu bu? Kişilik ve karakterle alakalı bence herkes 15 20 sene sonra aldatacak diye bir durum söz konusu değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer evlilikte illaki aldatma olacağını düşünmüyorum bazı evliliklerde farklılıklar farklı heyecanlar sürekli kendini yenileyen insanlar bundan uzak kalabilirler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. İnsanların birbirine saygısı oluyor sevgi bitiyor saygı kalıyor bu vadede evlilikler uzun ömürlü olabiliyor 15 20 seneden sonra hem niye bıraksınlar ki birbirini
00 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi yemesin. Devir çok değişti. Fiziken olmasa bile artık cinsiyet gözetmeksizin sanal ortamda çiftler birbirini çok rahat aldatıyor. Edebiyat yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum
00 Yorumlagenelleme yapmak yanlış olur ama biz erkeklerin %80 kesinlikle fırsatı bulduğumuz dakika yaparız bunun için yıllar geçmesine gerek yok yani ilk yıldan da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam anneme ve bize cok duskun iyi bir baba es olmasına ragmen aldattı annemı sonra hatasından döndü hemen. Bir daha böyle bi seyle karsılasmadık ama benım babam yaptıysa cogu ınsan yapabılır.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkimin başında, başkalarıyla konuşuyordum. Alışkanlık ve tam güvenemediğim için kaç defa telefonum kırıldı😅 ama artık 4 yıllık evliliğimde aldatmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılsevindim
Genelleme yapmak doğru değildir masum insanları katmak olanı da olmayanı da vardır
12 Yorumla- +1 yıl
Masumiyetini gözlerinden okuyabiliyorum 🙃istersen tanışalım
Soran+1 yılbu mühendislerin hepsi kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma, genel birşeymiş gibi konuşuyorsun. Ne ilgisi var. Birbirlerini çok seven çift olamaz mı? Aldatmak bir karaktersizlik meselesi.
10 Yorumla
+1 yılİnsandan daha pis bir varlık mı var
Aldatıyorlar babamdan biliyorum17 Yorumla
Soran+1 yılbenim de babam aldattı
- +1 yıl
Barıştılar mı yine
Soran+1 yılhayir bosandilar
- +1 yıl
Keşke bizimkiler de boşansaydı
Soran+1 yılannem icin cok zor oldu dul gözüyle baktılar ona bütün kiz arkadaşları annemle iletişimini kesti
- +1 yıl
Sen varsın yanında o yeter ona inan ki hep destekçisi ol olur mu anneni yalnız bırakma. Onlar bizi seven tek kişiler hak ettikleri değeri vermemiz lazım
Soran+1 yılkesinlikle haklisin canim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlay yerinden bildiriyorum olur, oluyor🤭 Eşim beni 3 kere aldattı. Ben hep affettim. Şunu savunuyorum aşk meşk hikaye, sizinle ortak zevkleri olan birini bulun. Zıt kutuplar birbirini çeker hikayesine de aldanmayın😉
46 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasil bas ettin nasil affedebildin yani
Cevap sahibi+1 yılÇocuğum var. Ben babasız büyüdüm. O büyümesin istedim. Tek sebebi evladım.
Soran+1 yılkocanin mk.. özür
- +1 yıl
Sendemi
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Herkes kendine yakışanı yapar. Karakter meselesi bu
20 Yorumla
+1 yılO evli kalınan seneye değil, kişinin karakterine bağlı.
20 YorumlaHer zaman olur. Eğer hiç olmamışsa cesaret edemediklerindendir. Yoksa herkes baikasını arzular ve başkası tarafından arzulanmak ister.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak karakter yoksunu olmakla ilgili bir konu.
Yoksa uzun süren evlilikler de hala ilk günkü gibi seven çiftler var elbette.00 Yorumla Bunun evlilik senesiyle alakası yok tatlım. Bu şunun gibi, diyet yapıyorsun ama arada kaçamak tatlı yiyorsun. Kısmen böyle bir durum.
03 Yorumla- +1 yıl
Boğazınızda kalsın o tatlı
- +1 yıl
Tamam amca 👶🏻
Eğer erkekte kadında Allah için sevmişlerse aldatmazlar diğer kesimin eki kimin elindd kimin cebinde beli zaten 🤣🤣
00 YorumlaAldatmak karakter (sizlik) ile alakalı, cinsiyete veya durumlara bağlı değil. Olan da olabilir olmayanda. Örnek benim ailemde olmadığına eminim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaktan kastın karşı cins olarak düşünüyorsan olmuyodur. Ama insanlar her zaman zaten birbirini aldatıyor. Yüzüne gülüp arkandan iş cevirir vs vs
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Uzun süreli evliliklerde kişilerin birbirlerine olan sadakati önemli. Eğer aldatma düşüncesi varsa evliliğin uzun süreli olmasına gerek yok zaten.
00 Yorumlaerkek kendini kendine kanitlamak icin baska kadinlari tercoh ediyor kadin doyumsuzluktan baska erkege gidiyor
00 YorumlaAldatma karaktersizliktir eğer düzgün biriyle evlenirsen 60 yılda aldatmaz
10 Yorumla
+1 yılbirbirlerini gerçekten seven çiftler neden aldatsın ki?
10 Yorumla7 yıl evli kaldım. Toplamnda 8 yıllık bir birliktelikti. Hiç aldatmadım
10 Yorumla
+1 yılAnne-babam 20 yıldır evli ve bir aldatma olayı gerçekleşmedi hamdolsun. 😊
15 Yorumla- +1 yıl
Olsa sen mi bileceksin sanki
- +1 yıl
@herbokologxyz öyle babası gelip kızın anneni aldattım diyecek ☺️
- +1 yıl
Ahahhahahaha bence de
- +1 yıl
Annem de bilmediğine ve şüphelenmediğine göre? Çok komik olduğunuzu düşünüyorsanız düşünmeyin.
- +1 yıl
Unutma aldatan erkek yoktur yakalanan erkek vardır ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar bahane aldatmak için kendilerine söyledikleri yalanlar. Adam olan (kadın/erkek) basit bahanelerle kendini kandırmaz.🧜🏼♂️
10 Yorumla
+1 yılKaraktere ve sadakate bağlı bazısına 40 düğümle bağlasan durmaz bazısına bir saç teli yeter bağlılık herkese göre değişir
10 Yorumla
+1 yıldeğişir bu karaktere bağlı varsa kanında şerefsizlik her dönemde yapar.
10 Yorumla
+1 yılbiizmkilerde yok ama insanına göre değişir tabii ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin ilk haftasına aldatan var seneye bakmıyor bu insan mı yoksa hayvan mı ona bakıyor
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlla ki olacaktır. Arzular rahat durmaz. Fiziken olmasa bile ruhen aldatmayan insan yoktur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bırakın 15-20 yılı 3-4 ayda bile aldatan oluyor
Saygı, sevgi ve sadakat olmayan yerde aldatırlar00 Yorumla
+1 yılillaki olurmu bilmem ama can bu çeker yani arada farklı kadınlar 😂😂
00 YorumlaKarakter meselesi yoksa şeref meselesi o da yoksa zaten insanlık meselesi
00 YorumlaBütün erkekler aldatır Turkse kesin aldatır. Genlerde var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer gerçekten bir birinizi tanıyıp evlendiyseniz sanmıyorum annem ve babam 10 sene evli kalabildi babam yine fırıldak ama annem çok bir asıl kadındı babamla görüşmüyoruz şu an zaten dedem ve anneannem ise 40 yıldır evliler ve dedemin hiç aldattığını görmedim anneannemi tanıyarak evlenmiş annem ise ilk görüşte aşk olayları
00 Yorumla
+1 yılNu evlilikle ilgili değil. Kişilerin birbirleri ile iletişimi
İle ilgili00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlakasız seneyle değil bazı insanlar kendi yapar herşeyi kendine
00 Yorumla Aldatma hiç olamaz ne 5 günlük ilişkide nede 50 yıllık ilişkide. Sevgi eskimez, zamanla yeşerir ve meyve verir.
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Devamını Gör(190)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem