O "karşim" tabiriyle yapılan yalancı gözle bakma ironi havasını iyi bilirim. Gerçi inanıp inanmaman çok da beni ilgilendirmiyor. Çünkü gerçekten gösteriş olmayan bir şeyi daha fazla nasıl ifade edebilirim ki? Neyse akşamın güzel geçsin. 🙏
Niye gerileyim gerilceğim birşeyim yok sen bu karakterle gerilmiyorsan ben mi gerilicem o sondaki ben mutluyum laf soktum emojisini yapmadigim içinmi gerilmiş oluyorum?
Alt tarafı bi yorum yaptım soru sahibini görmeden neden bu kadar uzattın? cvp vermek zorunda bile değildin:) sanırım yaralarının kabuğu kalktı 😂😂 hemen karakter yok şu yok bu sanki biz kimin ne olduğunu bilmiyoruz dkfkfkf
Eskiden yaptigim şeyleri şimdi vurucak kadar bir KARAKTERİN var klasik birisin benim için beni bilen biliyor sen bilsen ne olur bilmesen ne olur kendini nimetten sayma istersen ZEKİ çocuk
Ama son zamanlar her meyvenin ve sebzenin genetiğiyle öyle fazla oynuyorlar ki, yabancılar tarafından katılan gdo var mı işte orasını hiç bilemiyorum. Papaz eriği olma ihtimali düşük ama çünkü en azından burada yetişiyor. Ağacı var. 😛
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
buda yeni moda oldu manita yapan etiket şov yapıyor
Soru tamamen eğlence amaçlı açıldı. Gösteriş amaçlı değil ama yine sen bilirsin 😂
@TC_Hiper aynen karşim.
O "karşim" tabiriyle yapılan yalancı gözle bakma ironi havasını iyi bilirim. Gerçi inanıp inanmaman çok da beni ilgilendirmiyor. Çünkü gerçekten gösteriş olmayan bir şeyi daha fazla nasıl ifade edebilirim ki? Neyse akşamın güzel geçsin. 🙏
@axish2s kıskanmanı biraz daha ötede belli et birde şey sana diğil erik eriğin çekirdeğini bile vermem çöp mideli seni
ahahah yaralı kuş sen miydin ya 😂😂 aynen vermezsin vermezsin bilmem mi 😂😂
Sana VERMİCEMİ en iyi sen biliyorsun
şey desene mesele ARTIK 😂😂😅
Yok o senin fesatlığın canım
hani vermicekmişsin ya artık vermicem de.. eriği.. neyse ben konişmiym:)
Bencede sen konuşma karakterini bu kadar belli edersen etrafında insan kalmicak
noldu gerildin bi anda 😂😂
Niye gerileyim gerilceğim birşeyim yok sen bu karakterle gerilmiyorsan ben mi gerilicem o sondaki ben mutluyum laf soktum emojisini yapmadigim içinmi gerilmiş oluyorum?
Alt tarafı bi yorum yaptım soru sahibini görmeden neden bu kadar uzattın? cvp vermek zorunda bile değildin:) sanırım yaralarının kabuğu kalktı 😂😂 hemen karakter yok şu yok bu sanki biz kimin ne olduğunu bilmiyoruz dkfkfkf
Eskiden yaptigim şeyleri şimdi vurucak kadar bir KARAKTERİN var klasik birisin benim için beni bilen biliyor sen bilsen ne olur bilmesen ne olur kendini nimetten sayma istersen ZEKİ çocuk
Ben neymişim onuda açıkla bir çekinme hiç şu karakterini rahat rahat sergileyebiliyorsun sonuçta
@__meyvesuyuuu
Boş versene. Balık baştan kokarmış. Aldırış bile etme.
Ben seni erik manyagi yaparim zaten sevdigin icin 😗
Nedense seni gözüm tutmadı ya ben sana vermezdim
Verme zaten sevmem benim de seni gozum tutmadi 😃
Ama @__meyvesuyuuu için iyi biriysen erikler feda olsun XD
Yok beni sevmez kimse sadece hayvanlar ve yaşlilar sever ben canavarim cunku 😂
O halde şansına küs. 😂
Soyle bakim
Nedense burada kararı @__meyvesuyuuu na bırakmak istedim. Sanki o ne yapılacağını daha iyi bilir gibi. 😅
@TC_Hiper okey 😂
Vermem
İlk bir. kendine alda millet yemesede olur
Ya niye herkes böyle diyor ayıp ya
@__meyvesuyuuu laf sokmaya yer arıyorlar işte. Biz en iyisi bunlara erik vermeyelim. 😂😂
Hayir yani dogruda diyorlar kalbim kiriliyo☹️
Üzüldüm ama olsun bir şekilde olacak o. Merak etme. Sebebini sen de biliyorsun. 😉
Sen bi kendin ye sonra millete ver djdhdid
Bir gün o da olacak merak etme dkflkgfkkfkf
Yaaaa çok dogru şu an
Ağlamaya gidiyorum ben ☹️
Eheheh
Erik sevmem çilek yok mu?
Yaa senin o şirin suratin için çilekde veririz biz
İlk defa mi'yi ayri yazan biri gordum sonunda 😂
@__meyvesuyuuu Yiaa🙈💞
@__meyvesuyuuu şu masum ablamıza bir kilo çilek alalım 😁
O kadarcık mı 🥺
2 kilo olsun 1 kilosunu tc hiper bey alsin digerini ben
Mantıklı @__meyvesuyuuu hatta istiyorsan iki kilosunu da ben alabilirim en kötü ihtimal. Gerçi çilek fiyatları uçmuş ama olsun birlikte yeriz. 😅❤️💙
Unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi..🥀
Size afiyet olsun :')
Ayy sen @TC_Hiper in okuzlugune bakma o oyle
Aslında ben beraber yeriz derken üçümüzü kastetmiştim @brfnarsln
Ama sen bilirsin 😂
yaa hahah seviyorum sizi 😂🤗
Kasten etiketlemedim çünkü zaten senin yanıtlarındayız. Sen de dahilsin anlamına geliyor bu. 😛
Al bunlar senin 🍓🍓🍓
Bence susun beni siklemedi bile yanlis anlamayim diye sorani etiketledi bide nispet yapar gibi konusmayin 😃😃 bizi siklemez tabi kimse
@KirmiziOda22 Aa estağfurullah 🤣ne diyeceğimi bilemedim sonrasında da yanıtlamayı unutmuşum işte. Bakmayın siz bana. Cümleten iyi akşamlar 🤗
@KirmiziOda22 neyi ima ettiğini biliyorum ve soran kişi neden onu dediğimi de gayet iyi anlamıştır diye düşünüyorum. Ortada bir nispet yok yani.
@brfnarsln eğlencesine açılmış bir soruda tatsızlık çıkarmaya çalışıyor. Siz bakmayın ona. Kötü bir niyetimiz olsa zaten tavrımızı koyardık. 😂😂😂
Neticede bazı kişilerin aklını değil de bir şeyleri analiz etmek için başka bölgesini kullanması üzücü.
Neyse. Akşamınız iyi olsun. 🤷♂️🙏
Ha unutuyordum bir şey daha...
Kimseyi iplemiyor olsam herkesin görüşünü yanıtlamazdım. Bu da böyle bilinsin. Teşekkürler. 🙏
banadaaa gençler banada
@Greatboyy tm
Gomelimmmm erikleriii
@__meyvesuyuuu tamam dediyse neden olmasın? 😁
@Greatboyy yav ikile boş boş konuşuyorsun
off tuzlu tuzlu ne gider be :d
Evet damağının tadını biliyorsun ama önceki soruda bize laf yaptığın için bence sana yok XD
Bana alışman lazım :d belirli bir karakterim yok hani şu karaktersiz dedikleriniz var ya, aha onların başı benim :d
Çok güzel. En azından dürüstsün XD
Karaktersizliği iyi birşey sananlardan buda gidekkkk
hı hı gidin :d bir ben karaktersizim sizler ve ya diğerleri tek karakterli :d
Hiç olmazsa kimseye kötü niyetimiz yok
😁
Kendin itiraf ettin hahshsh
Der Misin? Rica Etsem
Önceki soruda da gayet sakin birine benziyordun. Bence eriği hak ediyorsun reis. 🍈🍈
Teşekkür Ederim @TC_Hiper Sakinliğimi Bozmaya Çalışıyorlar
Eriğin kilosu 2k diyen var
Ağaçtan topluyoruz 😂😂
tuzlar benden o zaman
Anlaştık Lord Vader. 👍
Gelsin sana da erik 🍈🍈
Diyin
Marsta hiç erik olmadığı acı bir gerçektir. O yüzden deneme promosyonu olarak sana hediye ediyorum. 😅🍈🍈
@TC_Hiper eyv kral 😄
Çok az veririm
@__meyvesuyuuu olsun buna da sukur eyv 😄
Deyin bakalim
O ceketindeki TGF'nin anlamı ne? Onu merak ettim nedense. 😅
@TC_Hiper söylenmez gizli 😎
Tamam ben bulmaya çalışayım. Türkiye Gazeteciler Federasyonu?
@TC_Hiper güreş federasyonu reis
Ooo tamam. Sağlam güreşçi. Sana gerçekten erik ağacı falan lazım. Atasporunu iyi tutuyorsunuz. 🍈🍈😁👍🏻
Saygılar. 🙏
@TC_Hiper 😀😀😀
Çok az veririm
erikkk verin bana
Dom dom kurşunu hakkında ne biliyorsun? 😁
@TC_Hiper blow your mind mashup 😄
Sınavı geçtin. 1 kilo erik almaya hak kazandın. 🍈🍈🍈
@TC_Hiper bekliuorummm
Buyur 😅
Vermem
@TC_Hiper iyice canım çekti yapmayın🥺
tamam dee
Ayyy eriğe çok istekli birini gördüm. Bu da bizden. Bence verebiliriz @__meyvesuyuuu
Pek istekli değil gibi sıkıntıdan de nin eesini uzatmış sanki
Ha o zaman boş verelim @__meyvesuyuuu 😂😂
@TC_Hiper 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Olur
Sancar'a benzeyen reis sana erik vermemek ayıp olur. Al buyur hediyemiz olsun. 😁🍈🍈
@TC_Hiper Dediğin karakteri tanımıyorum.😀
Sağol
Papaz eriği mi?😀😀
Yok be bildiğin yeşil erik. 😅🍈🍈
Ama son zamanlar her meyvenin ve sebzenin genetiğiyle öyle fazla oynuyorlar ki, yabancılar tarafından katılan gdo var mı işte orasını hiç bilemiyorum. Papaz eriği olma ihtimali düşük ama çünkü en azından burada yetişiyor. Ağacı var. 😛
@TC_Hiper
Valla bende çarşı eriği tüketmiyorum. Mevsimi gelince köyde ağaçtan toplayıp yerim.
En güzeli bence de ağaçtan ya. Hem doğal hem sulu sulu, hem de kararında bir tatlılık ile ekşilik oranı var. Yenir yani. 😅
Söyleyin
Silahsız kuvvet olmak yiğitlik ve cesaret ister. Bence eriği hak ediyorsun reis. 🍈🍈
@TC_Hiper vaay eyvallah karşim erik verenlerin bol olsun 😄
Diyin bakalım.
Entelektüel birine benziyorsun. Sana verebilirim. 😅
Sonuçta bu kadar bilgiye emek harcanmış olmalı ve emeksiz yemek olmaz.
Teşekkürler 👍🏻
Söyle bakalım
Vermem
söyleyin
teşekkürler 😄
Cok az veririm
bence verirdiniz :)
Majestenin asaleti için verilmez mi erik. 😅🍈🍈
Söyle
Kezbansavarlık çok onurlu bir meslek olduğu için sanki sen de hak ediyorsun gibi. Al erik. 🍈🍈