Arkadaslar günlerdir Tuba ya kovaların nasıl da duygusuz olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Hemde o müthiş kişilik özelliklerine rağmen. Biraz kovalara karsi o hayranlıgını kırmış olbilirim :) Benim zaten hiç güvenin kalmadı.
Kova olarak kendini bize sevdirmek ister misin tekrar. Sen kovayi bir iyi bir kötü ozelligiyle sevdir, bizde %yüzde kaç artığını soyleyelim Tuba ile:)
Dip not : lütfen yanlış anlamayın kendimizi bişi sanmiyoruz sadece eglenicez okadar :) birlikte eğlenelim istedim...
#KOVAysanGel 😉💔❤
@tuba-sueda ile birlikte "kova burcu"avına çıktık? Sen bizim avlarımızdan biri olabilir misin acaba🙂 ?
Kovayım ilk bunu belirtiyim hoşlanmadığımız insanlara karşı duygusuzca davranıyoruz sevebilmemiz için aylarımızı alıyor hata iş birlikteliğe gelince kaçıyoruz sonra işler değişiyor mu dersiniz evet güvendikten sonra. sevgimizdden emin oldğumz sürece sadık kalıp tüm duyguları sonsuza dek yaşatabilme potansiyelindeyiz fazla kurnaz ve çok düşündüğümüz için duygularımızın devreye girmesi zaman alıyor anlayşlı olun.
Dur o zaman madem kova ile ön yargılar var sana kendi bencemden bir bölümü okuyayım. "Kova burçları soğuk insanlar mıdır? Kova insanları bana da hep soğuk ve ciddi gelirdi. Ama sonra bunun tamamen bir önyargı olduğunu anladım. Genelde kova burçları için soğuk samimiyetsiz umursamaz fazla ciddi gibi söylemler de bulunulur. Etrafımda sonradan tanıdığım hiç bir kova burcunda soğukluk görmedim. Aksine o kadar sıcak o kadar samimi insanlar ki. Kova burçlarının bu kadar soğuk durmalarının sebebi pek az kişi ile yani sadece güvendikleri ile samimi olması ve tanımadığı birine hemen bağlanmaması. Bu burcun insanları tanımadıklarına pek samimi olmaz ancak sevdiklerine gerçekten bal tadındadırlar. Tanıdıkça seversiniz. Varsa kova burcuna ön yargısı olan yıkmalı ve gidip onunla tanışmalı. -Kova burçları soğuk insanlar değillerdir-"
Ellerine, emeğine, yüreğine sağlık @Davina87 soru şahane her şey mükemmel fakat iki cihan bir araya gelse senin bana tarif ettiğin kova tarifine ikna olmayacağım ben kova burcunu seni üzen kovalardan ayrı tutmakta kararlıyım 👍😅👍😅
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence sitede kova yok. olanlarla da ben zaten dusmanim 😂😂😂
What the heckkk kovalar duygusuzmuş öyle mii? Her şeye ağlayan ben bunu beğenmedi smdmsmd. Bir iyi özelliğim "araştırmacı ruh", bir kötü özeliğim "inatçı ruh".
Derhal takibe başlamanız sizin için hoş olmadı çünkü sizi ve tavrınızı özelden değil açıktan Allah'a havale ettim demek için bir kaç dakika için engelinizi kaldırdım hiç pişman olmadım ve değilim ve tekrar engelliyorum @yarakim
Sen baya her burçla anlasirsin : )) güneş burcunda otururu yani kova da, ikizler terazi ve yine kovayla. Ateş grubuyla da fena olmaz. Yani koç aslan yay. Yuuksenin şu gurubu olduğu o için de şu gurubuylada iyi olur.
Elimizdeki tek kova bu arkadaş anlaşilan😂😂 Sana bi vidyo attım ya kovayla ilgili. Ona da atmistim al kendini gör diye: )) mutlaka bakicam yarın sabah demişti 1 hafta kadar önce. Hala bakicak😂😂
Çok büyük falso anladım😅Abartma bence Davina ben bugün dediğin videoya baktım da kusura bakma ama anlatan adam var ya yarım saatte en çok on farklı cümle kurdu çok antipatik biri aklıma ilk gelen dedim bu adamın kesin ayrıldığı kadın kovaydı yok yani 😅😅😅😅
@hhsynn84 eveeeet. Sadece cevap vermek için kaldırdım engelinizi onu baştan belirteyim. Örtmenim Tuba benim saçımı çekti dercesine Tuba beni neden engelledi demişsiniz. Hemen açıklayalım. Sorularıma cevap verme tarzınız bana uymadı. Özelden ısrarla yazmanız da bana uymadı. Bu sebepten. Tamam mı?