Sıradan bir aşk hikayesi gibi başlar her şey.. Sonra, kök salar gün geçtikçe içine. Her şey harikadır. Her şey onunla anlamlı.. Kendini keşfeder sin onun her dokunuşunda, zerrsinde ve bir süre sonra bir şeyler olur, farkına varamazsın. Bir şeyler tükenir, senin hak ediyor dediklerin gün gelir başkalarının dudaklarında göçebe olur.
Ondan sebep, ne beni hak edeni bulmuşluğum vardır. Ne hak edildiğimi düşündüğüm biri.. Herkes bir süre kök salar, sonra birileri bir yerden bir şeyler der ya da bir şeylere tanık olursun, sebep olursun, tüm zaman, o ve her şey değersizleşir gözünde.. Hak'ta etmiyorum, hakta görmüyorum.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hola💙🎈 Vardır fakat doğru zaman ve doğru insan denk gelmeli çünkü yanlış zaman doğru insan veya doğru insan yanlış zaman olduğunda anlayamıyorsun. Sorsan çoğunluk hak edecek kişi yok der lakin onların da hak etmediğini düşünen geçmişte bıraktığı insanlar elbet vardır. Umutlu muyum onu bilmiyorum aşk tam umut tükenince mucize gibi geliyor bence hayata.
Aşkım ve sevgim gerçekten de kusursuz. Sadakat desen var, ilgi desen var. Var da var yani 10 numara aşık oluyorum. İlla ki herkes bir gün; hakketsin yahut hakketmesin birini sevecek.
Evet düşünüyordum, ama kimsenin dürüst olmadığını anladığım günden beri hiçbirşeye inancım kalmadı. Çok seven insanda yalanlar söyleyebilir mi? Mümkün mü bu, oysa tanıdığım aşka sevgiye en layık insandı ama yalan soğuttu beni
Sadece Hayallerde kendi Ütopyamda Bilinmeyen Gezegenlere Seyahatlar yapıyorum. Bilmiyorum belki Aynı yörüngede olabildiğim Bir Yıldız ile karşılaşabilirim. Bu tamamıyle Zamana baglı bir durum olsa gerek Dostum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yorucu şeyler artık aşk/sevgi işleri o yüzden hak edip etmemesiyle ilgilenmiyorum bile.
Sen ne karaktersiz bir canlısın böyle ya.. cidden hiç mi utanma yok! İnsanlara nasıl kendin gibiymiş gibi yargılıyorsun.. aldatılmışsan aldatılmışsın sen kimsin benim hakkımda yorum yapıyorsun ya sen kimsin kim? Ne hakkın var benim hakkımda konuşmaya? Sana kim bu hakkı veriyor? Haddini bil hadsiz!