selam. bu gece size anlatacagim bi sey yok o yuzden detayim da yok. cayimi ictim kahvemi de icip uyicam. iyi geceler bays 🌸💕🧚🏻✨🌙

selam. bu gece size anlatacagim bi sey yok o yuzden detayim da yok. cayimi ictim kahvemi de icip uyicam. iyi geceler bays 🌸💕🧚🏻✨🌙
Tabisi öyleyimdir yani umarım insallah ahahsh
Şaka bi yana herkes gün sonunda kalbinin yansımasıyla baş başa kalıyor , iyi veya kötü olanları hak ettim mi diye sorgulamadan geçemiyoruz. Güzel kalpleri güzel kalpler sevsin , cirkin kalpliler go to cehennem 😂😂
umarim
Erkek adam sevgilisinin reklamını yapmaz bunlar sevgi değil bunlar arzu. Gerçekten seven adam sevgilisinin adını başkasına söylerken bile kıskanır. Sevgiyle başka şeyleri karıştırmayalım pl.. easeee
Gerçekten sevildim mi bilmiyorum bunu kimse bilemez ama eski erkek arkadaşımın evine gittiğimde ben içeri girdikten sonra ev arkadaşı eve geliyordu bazen. Arkadaşı sesimi duyacak diye konuşmama izin vermiyordu. Eskaza görürse falan diye ayakkabımı odaya ayağıma getirdi o derece 😂😂
Sevginin , sevilmenin , sevmenin ne olduğunu benimsemiş öğrenmiş birinin aksini düşünmez.
Gel gelelim kime neyi neden göstermek zorundayım.
İlgilenen yok ki.
Söze gelince mangalda külü faraşla alanlar.
Tercih etmeye gelince neler olduğunu görmekteyiz.
Fazla söze gerek olmadığı kanısındayım.
Sevilmeyi hak edip etmediğim sorusu, aslında kalbimin en derin aynasıdır. Çünkü sevgi, bir ödül değil, insan olduğum için taşıdığım en doğal haklardan biridir. Hatalarım, eksiklerim, yaralarım var ama sevgi yalnızca kusursuzlara verilmez, aksine yaralıya en çok yakışır diye düşünüyorum.
dogru bence de
Cevap
22Cevap
Hak etmiyorum, sevmesin beni kimse harcarım jsfj
niye abla ya ahshahah
yok kuzu :D inatçı, egolu, dikkafalı biriyim dayanamıyorlar djffs
kurban olsunlar ayol
Yani bu özelliklerim sır değil totosuna güvenmeyen kimse yanaşmasın kdfj
yaaa iste buraya da yazdik hadi bakalim
😘😘😘
😚
Evet hakeden biriyim ama benim sevgimi hakedecek kimse yok.
Seven sever sevmeyen sevmez uğraşamam :d
evet hak eden birisiyim.
Eh işte ortalama diyelim
Her canlı sevgiyi hak eder demek istiyorum ama sonra bazı dümbüqler aklıma geliyo yafff 🤧
dur dusundurme ahshahah
ahshahah
Yani her şeyden önce iyi bir insan olduğumu düşünüyorum merhamet ve vicdan sahibiyim O yüzden hak ediyorum

Kadınlar beni haketmiyor 😎😎
Kim kendisine değilim diyecek? 😂
Karşıdakinin de verebileceği bir cevap değil. Hakem heyeti kurun o söylesin fkfkfkfk.
Hak ettiğimi sanıyordum ama hak etseydim çoktan sevilirdim, demek ki hak etmiyorum, hayat her zaman beklentilerimizi karşılamıyor.
Yok yaaa lanet herifin tekiyim kim niye sevsin beni. Hele hele kafam attığında :D
bu kadar az hata yapıp bu kadar mutsuzsam bence hakediyor hakettiğini alamayan biriyimdir
Beni sevmeyi göze alan kadın ya benim gibi delidir ya da cok cesurdur😎
Hakeden biriyim bence evet 🌸
herkes sevilmeyi hak eder
Karşı tarafa bağlı bence..
Her insan sevilmeyi hak eder : ))
Öyle olduğumu düşünüyorum
Evet olmamam için bir nedenim yok.
Evet hak ediyorum
Evet öyle biri olduğumu düşünüyorum 🌸
Bence hak ediyorum 😒😅
Hak ettiğimi düşünüyorum
yok be değilim
Ben öyle olduğumu düşünüyorum
O senden hoşlanıyor
anlayamadim
burada biri senden uzunca zamandır hoslaniyor , bende ondan hoşlanıyorum , onu fark ettim yazmak istedim
kim oldugunu bilmiyorum ve benim kimseye karsi bi yaklasimim yok su an, yine de soyledigin icin sag ol
Rica ederim 🫶 , belli ediyor zaten
hic kimseye dikkat etmedim acikcasi. tanidigim biri mi bilmiyorum. sen hoslaniyormussun sansini dene, belki degisir fikri. hoslanti basit bir sey zaten
Denedim , aylardır deniyorum direk red yiyorum
Arkadaşken söylemişti o uzun zamandır sana karşı boş değilmiş
Hatta şu anda sevgilinden yeni ayrıldığını da biliyor muhtemelen onun için ses vermiyor
kim olduguna dair gercekten hicbir fikrim yok cunku dedigim gibi takip ettiklerim disinda kimseye dikkat etmiyorum sitede. belki biraz daha zaman gecerse sana karsi olumlu dusunur, yine de cabalamaktan vazgecme. haberim olmadigi icin bir sey diyemiyorum ama bu durum seni de uzuyordur, o yuzden uzgunum 💕
Umarım dediğin gibi olur ama imkansız , tsk ederim bu arada canım , senlik birsey yok zaten 🫶
rica ederim 🌸
Hala açılmadı mı?
kimden bahsettigini bilmiyorum ama bana acilan biri olmadi
Şaşırdım doğrusu
neden
Samimi yorumlaşmalarınız da var ben şimdiye kadar açılmıştır sandim , neyse açılır yakında
su aralar kimseyle de yorumlasmiyorum aslinda. disaridan yanlis anlasiliyorsa bilmiyorum ama herhangi bi amac yok kimseyle de aramda bi sey yok 🤷🏻♀️
bence evet
Donuna kadar
Tabii kii💁🏻♀️
Sanırım
Bence öyleyim..
Hak ediyorum
Fazlasıyla
sanmıyorum
Tahmin et hadi :)
Evet evet evet
Ben haketmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?