AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
tekrarı olabilir de olmayabilir de lakin çoğunluğu sorarsan tekrarı olur diyorum
Bir defa aldatan 2. Fırsatı verdin mi yine yapar karakter meselesi.
Yapar. Konu ne olursa olsun bir hata yapanı bir seferde silerim.
Açıklamayı okumaya gerek bile yok soruyu gördüm cevap veriyim yaparrr yapar
Aşkın büyüsü daha doğrusu sevdanınn samimiyeti bir kez bozulduysa geri dönüşü çok zor.
Kanki güvenme tekrar yapar zaten içinde bir şeyler ekaikmiş yapmış
Bir kez aldatana ikinci bir şansı vermeyeceğim için hayır.
Bir kere yapan bir daha yapar kimseye güvenmeyeceksin bu devirde.
Ben olsam affederim ama güvenemem zaten güven olmadı mı gerisi boş
Evet bir kere aldatan ikinciyi gözü kapalı yapar çünkü fırsatı tanımışsın daha ne olsun affetmişsin
Bir kere yapan birçok kez yapar çünkü senin affedeceğini düşünür ki seven aldatmaz zaten
ben o şansı ona tekrar vermem bi kere yapmış tekrar yapmayacağının garantisi yok
alda*tma dö*vme t*ciz tcavüz gibi şeylerde asla 2. şans olmaz
Kesinlikle yapar bu yüzden asla affetmem ikinciyi beklemem yani
Evet yapar. Çünkü surda bir gedik açılmıştır ve o gediğin tekrar kapanması imkansızdır.
İnsan 7 Sinde Neyse 70 İnde Odur Yine Hatasını Tekrarlar...
Bir kere yapan tekrar yapar. Ona bu fırsatı vermemek için ilk seferinde hemen tekmeyi vurmak gerek.
Yapar maalesef boşuna dememişler bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye.
Alışmış kudurmuştan beterdir demişler yapar bacımsu😃
Alasını yapar. Tekmeyi basacaksın. Şans falan vermeyeceksin.
Ikinci şans diye birşey yoktur benim literatürde...
Bir kere aldatan yine aldatır mı demek istemiş şair burda, cevap evet.
Kesinlikle, bir kere kendine yakıştırmış yapmış, yine yapar pişmanım der gizli gizli yapar.
Bi kere yapan bi daha yapar ikinci sans verdim yine aldattı
Bir kere yapan bi defa daha yapar güvenmemek gerek..
Ön yargılı olmamak gerekiyor bir yapan birdaha tekrarlar diye bir şey yok ama genelleme olmasın
herşey bir kere ile başlar gibi sığ bir fikirle gelmek istemezdim ama hataların çoğu tekrar tekrar yapılır..
Bu konuda asla kimsenin 2. Şansı olmamalı bu benim düşüncem kimseyi etkilemek istemem. Sen aldattığında onu kaybetmeyi göze almış olmuyormusun? Beni kaybetmeyi göze alıp aldatan birini neden affedeyim ki sebep var mı
Kesinliklee bir kere yapan tekrar yapar... Sevgilim yalan söylüyordu bir daha olmayacak diye sözler verdi affettim ama sonradan bi öğrendim ki beni ayakta uyutuyor... Şu an onunla hâlâ sevgili olmam da ayrı konu ama siz benim yaptığımı yapmayın...
ben yaparim ben yaparsam herkes yapar yani bir kez yaptiysa kapiyi gostercen yoksa kafaniza bineriz ddshhd cidden ama Azerbaycan dilinde bir deyim var "Su gələn arxa bir də gələr" Su geldiyi arıka yine gelir gibi birsey
Şimdi kesin konuşmak doğru olmaz. Yapabilir, neticede daha önce yapmış, potansiyeli var. Yapmayabilir, bir kere yapmıştır, sonra oturup düşününce yaptığından pisman olup yapmayabilir yani. Net bir cevabi yok, kişiden kişiye değişir.
Seni aldatan birine takrar güvenemezsin ki o güven bir kere yıkılmıştır artık. Ağzıyla kuş tutsa da olmaz.
Güven ayri bir şey. Ben tekrar yapip yapmamasindan bahsediyorum.
Güvenin yok olduktan sonra tekrar yapıp yapmamasının bir önemi yok zaten 😄
Yalnız soru güvenmek veya güvenmemekten bahsetmiyor. Tekrar yapıp yapmayacağii soruyor.😀 Ama evet haklisin güvenme duygusunu yitirdikten sonra gerisi cok bir şey ifade etmez.
Kişinin karakterine göre değişir bence diye düşünüyorum
Bir kere aldatan tekrar aldatmaz bence karektere ve olaya bağlı belki aldattiktan sonra pişman olup sana daha çok bağlanırsa ve severse bırakmaz aldatmaz ama sevmemiş ve alay etmek için çıkıyorsa her fırsatta aldatır
Bu kişiye bağlı aldatma affedilecek birşey değikdir ama çok sevdiğisen belki 1 kez affedebilirsin ama Allah'ın hakkı 3 tür diyorum bunda sonrası alışkanlıktır eğer kendize saygınız varsa derhal terketmenizi öneririm
Yapar. Pişmanlık insanoğluna göre bir şey değil kesinlikle.
Bir daha yapar mı bilmem ama yapmasa bile güvensizliğin üstüne devam eden ilişkinin tadı kaçar iki tarafı da yorar hepten soğunur yani bazı şeyleri bırakın inceldiği yerden kopsun.
Bir kere aldatan bir kere daha aldatmaz arkadaşım. On kere aldatır yüz kere aldatır. Yapan bir daha yapar. Bir yalan söyleyen daha da yalan söyler. Çünkü insan alıştıklarını yapmayı arzular.
Yapar kardeşim yapaaar
Bence kişiden kişiye değişiyor ya bir daha yapmayacağı ne malum ya da belki akıllandı, aklı başına geldi bilemeyiz onun için ikinci bir şansı hiç vermeyin daha iyii
Evet yapar. ikinciyi yapmamak icin kendiyle savasir surekli. yapacak ortami bulamazsa da uzulur. cunki icinde var. bedenen kendini dizginlese bile akli fikri baska yerde olur.
1 aylık evliyken yaptı hatta nişanlıliktan başlamış 10 aylık evliyiz tekrar tekrar yaptı şu an boşanıyoruz
Gerçekten pişman olan insan çok az. Ama hiçbir zamanda imkansız denmez ki.
Aldatır , beni aldatan şimdi tekrar biriyle aldatmaya çalışıyor
ne b*k yerse yesin zaten banane?
Tekrar aldatır mı orası meçhul ama tekrar eskisi gibi olunmaz.
Sen beş xp ile nasıl fenomen oldun kurban?
Soruna gelince herşey olabilir
Alışmış kudurmustan beterdir bi kere yapan hep yapar
Yapmak istemeyen 1 keresinde yapmaz yah.
Tabii ki de yapar.
Yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama bir kere size ihanet eden birine tekrar güvenmeyin. Zaman kaybı.
1 kere yapan biradha yapar soyle ornek veriyim benim Bi arakadasim vardı bana sırlarını herkese yayicam diyodu ben ona rağmen tekrar arakdas oldum tekrar guvendim ve tekrar yaptı akillandim. 1 kere yapan hep yapar.
hayır aldatmayabilir
1 kere dili yansın yeterki
Bir söz var insanlar değişmez sadece daha iyi yalan söylemeyi öğrenirler diye.
Herkes 2. bir şansı hak eder ama 3. bir şansı asla.
Herkes 2. şansı hakeder ama bu şansı çoğu boşa kullanır ve 2. kez yapar şaşmaz bu
Bir kere yapan tekrar tekrar yapar. Cinsiyet fark etmeksizin.
Aldatmanın hiçbir şekilde affı olmaz. Bir kere yapan tekrar yapar.
Bir kez yapmış olması tekrar yapacağı anlamına gelmediği gibi tekrar yapmayacağı anlamına da gelmez
Bunu neye göre yaptığı önemli bence bir kalıba sokmaya çalışmak yanlış olur
Bence evet tekrar yapar yüz vermiş olursun affederek.
2. şansa gerek yok ilkine ihanet etme 1 i yapan 2 yide yapar
Yapan terkarar yapar der nasılsa bana şans vericek tekrar