AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Yanlış anlama lütfen dediğimi saçı uzun aklı kısa ata sözü boşuna dememişler genelde böyle bu kadın milleti görmüyor anlamıyor işine gelmiyor
Arada yaş farkı olunca tabi seni takmıyor çok fazla çok geçmeden konuşun bu konuyu olmuyorsa boşan böyle ömür mü geçer sürekli şüphe aldatılma hissi
her defasinda ciddi oldugumda sirnasiyo... öpüyo vs. karsi koyamiyorum... dur bi dedigimde yine basladin ha dirdira ben yatioyrum diyo gidiyo
Sen çalışıyor musun yoksa evde misin çalışıyorsan ona bağlı kalma gibi bir zorunluluğun yok bu kadar şeye katlanmak zorunda değilsin
esim oto kiralamada calsiyor. iihtiyac olamdigi icin ben calismiyorum. yurtdisinda ingiliz dili ve edebiyati okudum ama evdeyim calismyiorum
Böyle olunca üzülüyorum ya kocanın eline bakıyor gibi bir durum oluyor buda kocana biraz rahatlık veriyordur 🤮
O yüzden çok takmaz istediğini yapar kafası olabilir onda dediğim gibi konuşun bu konuyu olmuyorsa zorlama yani sonuçta hayat boyu bu şekilde yaşanmaz
Yapacak bişey yok ya katlan ya ayrıl bu kadar seni yaptıktan sonra hevesini aldı evin karısın işte bu kadar basit
Karşına alıp ciddiyetini belirtecek şekilde bi konuşma yap öyle yapınca oluşan hislerinden bahset durumu öncelikle böyle bi gözlemle değişim olmassa o zaman daha farklı şekilde tepkiler gösterirsin
Bende evliyim bırak 3 saat geç gelmeyi yarım saat sonra cırlıyor
Yaş farkı ayrı dert kocan çapkın ayri dert aileler hiç bir zaman sizin kötülüğünüzu istemez bunu hata yapinca anliyorsunuz her zaman
böyle sert konusmasan lütfen... ailem yurtdisinda yasiyor... ben onun icin geldim istanbula
Ben senin için diyorum Allah yardimcin olsun
kendimi cok yalniz hissedioyrum... kayinvalidem var ama o da yasli bisey diyemioyrum ona
Yanlız değilsin KS var yaninda biz varız ne zaman ıstersen yazabilirsun
tesekkür ederim...
Rica ederim iyi günler
Ailenin sözünü dinlemeyip biraz burnunun dikine gitmişsin yaş farkı da oldukça fazla
ailemdekiler ask gecer dediler... bir süre sonra ask degil mantik konusur dediler... uzakta olacaksin seni ezebilir seni koruyup kollayan ailenin uzakta oldugunu kullanir, zaten bana katlanmalisin benden baska kimsen yok tutumuna girer dediler
Ee niye dinlemedin o zaman?
asik oldugum icin
Demek ki aşk değil mantık önce gelmeliymiş ilişkilerde aşk belli bir noktaya kadar götürür seni gerisinde devam edemez tiksinir artık
Ya ne aşkı be kızım geç bunları ask meşk gelip geçici şeyler insan böyle biriyle evlenirmi yas farkını geç çapkınlığı olan biri her şekilde yapar huylu huyundan vazgeçmez ki senin aileni dinlemen gerekiyordu cahillik etmişsin..
senin gibi temiz kızlar neden öyleleriyle evleniyor anlamış değilim
önceden konusuyorduk.. araya 3 sene girdi hic konusmadik. ben tekrar buldum yazdim ona. 1 sene konusutk evlenmmeye karar verdik. asik oldum
yazık ya
ailem uzakta... ben onun icin geldim ve kendimi yalniz hissedioyrum
üzüldüm ya durumuna ve anlamıyorum
Merhaba,
Güvenmemek ile haklısın. Hiçbir şey yapamazsın. Kendin söylüyorsun çapkın diye. Evlenmeden önce aklın neredeydi! 😅
seks konusunda peki nasılsın yatakda sınırın var mı etkileyc msn.
özel şeyler falan
her istedigini yapiyorum... hosuna gidioyrum da... cok istekli biri buna karsilik verioyum
ağzına alıyo musn?
arkadan istedmi hiç?
goguslerıne ilgisi nasl onlara dar yorumu
naptn
Açıkça fikrini söyle ben senin dışarı çıkıp gece geç saate gelmeni istemiyorum de. Tepkisine bak
isim vardi, arkadasimla gezemem mi diyo... uzatma olur mu diyo... bunaltmak istemiyorum da
Bunaltmak değil "Aldatma" olarak düşünüyorum artık de konuşmaz isen için içini yer
her defasinda ciddi oldugumda sirnasiyo... öpüyo vs. karsi koyamiyorum... dur bi dedigimde yine basladin ha dirdira ben yatioyrum diyo gidiyo
Allah sabır versin diyecek kelime bulamadim
ailmedekiler ask gecer dediler... bir süre sonra ask degil mantik konusur dediler... uzakta olacaksin seni ezebilir seni koruyup kollayan ailenin uzakta oldugunu kullanir, zaten bana katlanmalisin benden baska kimsen yok tutumuna girer dediler
Aile işte tecrübe ile sabit ama gençlerimiz bazen dikkate almiyorlar
ailem uzakta... ben sirf onun icin geldim istanbula... kendimi cok yalniz hissedioyrum.. icim yaniyo
Peki İstanbul'da mi calisiyorsun?
calimisoyurm... oto kiralama kendi isi ihtiyac yok diye calsimiyorum... ingiliz dilii ve edebiyati okudum yurtdisinda ama calsiimyimrum
Aldatma kessindir çünkü huylu huyundan vazgeçmez
Giyimin nasıl ev icince daha anlayışla yaklaş çaktırmadan avucuna al.
Cinsel hayatınız nasıl sınırların var mı ona yapmam etmem dediğin oluyor mu
hayir olmuoyr... ne istese yapiyorum... fizigimi önceden de cok begenoyrdu simdi de cok begenioyr.. cok istekli biri... hep istediginde ve her istedigini yapyiorum
Sen istekli misin peki o yanasmadan yanaşıyor musun.
Evde daha çekici seksi giyin.
Yanlış anlama ama senin gibi kizlarin böyle öküzlerr denk gelmesine Ayar oluyorum.
Evde gül gibi eşin var işini bitir gel işte
yapiyorum... yanasiyorum... hosuna gidioyrum
Biraz bekle bakalım. Sen evde tekken sabaha karşı gelmesi çok yanlış.
Ben eşimle sorun yaşasam bile yapmıyorum onu
Telefonunu alabilirsen alsana whatsaptsn konumdan her zaman açık kalmasını aç her gittiği yeri öğren
Bu devirde eşi bırak babana bile güvenme.
Dizginleri eline al ve kocanın ümüğünü sık
Can çıkar huy çıkmaz dikkatli ol sana bişey sormak istiyorum
Yapmayın siz bu kadınlar aşırı şüphe sorun yapmanız erkekleri kacirtiyorr malesef
Ya neden gül gibi kozlar bu yasdakilerle evleniyor ya off offf
Evlenmeden önce iliskiniz ne kadar sürmüştü
1 yil hatta 2 yil... araya üc yil girdi sadece... yani tanistik bir sene konustuk. sonra 3 sene konusmadik sonra yine ben budlum onu yazdim pesini birakmadim 1 sene konustuk evlenmeye karar verdik
Korkmalısın, bir İşler karıştırıyor olabilir...
ailem cok uazkta... sirf onun icin geldim ve kendimi yalniz hisedioyrum
Hakikaten çok zor bir durumdasın. Ama güçlü ol, iyi düşün yine de. Belki hiçbir şey yoktur da sen endişe etmişsindir.
valla daha evlilğin başı böylyse ilerde ne oalcak
ailem hakliymis demeye basladim..
ailen ne dedi
ask gecer dediler... bir süre sonra ask degil mantik konusur dediler... uzakta olacaksin seni ezebilir seni koruyup kollayan ailenin uzakta oldugunu kullanir, zaten bana katlanmalisin benden baska kimsen yok tutumuna girer dediler
ilgisizlik seni çok züer gerekirse boaşnılır
ailemin dedigine simdi simdi geliyorum
mutsuzasan boşanmak elinde hayata bir ekre geliyosun kimsenin kahrını çekmek zorunda dğeilsin
kolay degil ki okadar
Geçmiş olsun ablam.. Yazık etmişsin kendine.
böyle deme nolur... ailem yurtdisinda yasiyor... ben onun icin geldim istanbula, kednimi cok yalniz hissedioyrum
Maalesef birinin gerçekleri söylemesi lazım.
Nasıl tanıdıysan öyle bırak.
Gizli gizli izle işlerini
Bence bu biraz senin kuruntun gibi geldi bana
Pandemide nereye çıkıyor yasak
Yüzde 1 milyon aldatılıyosun
Güvenin olmadığı yerde zaman kaybetme derim.
Bırak yapsın sende yap herkes yapsın
Ondan sonra aile neden çöktü, 40 yaşına gelmiş aile ne demek ogrenememissiniz
@yildizasterr aile ne demek iyi bilirim ama sen çapkın bir adamı bile isteye alıp onun düzelmesini bekleyemezsin
Ne cevizler kırıyordur
E sen bile bile lades demişsin
ailemdekiler ask gecer dediler... bir süre sonra ask degil mantik konusur dediler... uzakta olacaksin seni ezebilir seni koruyup kollayan ailenin uzakta oldugunu kullanir, zaten bana katlanmalisin benden baska kimsen yok tutumuna girer dediler
Dedikleri oldu mu peki
Neden korkuyorsun açık açık söyle
arkadasimla cikamam mi, mesgulüm su bu dioyr uzatma diyor.. gecisitioyr... ben ailemden ayrilip onun icin geldim... ailem cok uzakta ve kenidmi cok yalniz hissedioyrum
huylu huyundan vazgeçmez aldatıyor seni net
Büyük sözü dinlemek gerek demekki
nerden bilebilirdim?
Bilmediğin için büyük sözü önemli diyoruz
ailem uzakta.. ben sirf onun icin geldim istanbula... kendimi cok yalniz hissedioyrum
Kabullencen artık
Girmişya
... niye düsünemedim ben... icim yaniyo
Çok yıpratma kendini
Takip et ve gözlerinle gör ne yaptığını.
Çocuk yapayım deme sakın akıllı ol
o zaman alısmaya bak boyle seylere
eşinle konuş
arkadasimla cikamam mi, mesgulüm su bu dioyr uzatma diyor.. gecisitioyr... ben ailemden ayrilip onun icin geldim... ailem cok uzakta ve kenidmi cok yalniz hissedioyrum
kıyamam ablam benim
şey yap tavrını koy böyle davranırsan giderim de bu ne böyle awk
öyle bi bok yiyemez
niye?
Aileni dinleseydin bunlar olmaya bilirdi
Geçmiş olsun diyorum gerisini sen anla
Konuşup anlaşın yüzleş açık açık sor bence
ciddi konusunca uzatma olur mu dioyr... öpüyo sirnasiyo... karsi koyamiyorum... dur bi dedigimde öff yine dirdira balsadin ben yatioyrum dioy
korkmakta haklısın
aciklamrisin?
Bence şüphe etmekte haklısın ben susamazdım
Güven yoksa sevginin bir anlamı kalmaz
ben ailemden ayrilip onun icin geldim... ailem cok uzakta ve kenidmi cok yalniz hissedioyrum
Yaa çok zor durum maddi gücün varsa ayrı eve çık
maddi gücüm yok, calismiyorum oto kiralama kendi isi.. o yüzden paraya ihtiyac yok diye calismyiorum
Hmm
Yardımcı olmak isterdim
Eşinin parası icin mi evlendin
hayir... önceden konusuyorduk.. araya 3 sene girdi hic konusmadik. ben tekrar buldum yazdim ona. 1 sene konusutk evlenmmeye karar verdik. asik oldum
Peki eşinle birlikte oluyor musunuz
Yoksa cinsel hayatınız kötü mü
Cevap versene
evet birlikte oluyoruz... cok istekli biri
Cevap
önceden de cok hosuna gidioyrdu fiizigim falan... simdi de öyle... sexy buluyor... kücük sürprizler hep yapiyrium... farkli farkli seyler... hosuna da gidioyr... her iki üc günde bir yapiyoruz
istedigi herseyi... günlerce uyuma dese uyumam... öyle sevioyrum...
Vay be ne güzel eşin çok şanslı
sana ilgsi nasl özel konuda
bir degisiklik yok onda
farklı şeyler dene madem aklı başka kadınlarda. alışmıstr oo
cok istekli biri... normal girioyruz cinsel iliskiye
önceden de cok hosuna gidioyrdu fiizigim falan... simdi de öyle... sexy buluoyr... kücük sürprizleri hep yapiyrium
kapaliyim... ama evde sinirsizim... istedigi herseyi yapiyorum
Seksi neler gyyosn msla
Belanı aramişsin bulmuşsun da
Ailen hakli. Insan aşik olunca gözü kör olur. Mantikli bakmaz. Mutlu olcam diye tutturur. Bu konularda aileyi dinlemek lazm. Onlar senin iyiliğin için konusurlar.
ailem cok uzakta... sirf onun icin geldim istanbula ve kendimi yalniz hissedioyrum... icim yanioyr
bı sorun olmayacaktır endişe lenmeyin
Hoş bir durum değil.
Güvenme
Güvensizlik en büyük problem
güvenmiyosan boşan
Takipte kal.
Bir başkasıyla olabilir
sana davranışı nasıl cinsellik mesela
bir degisiklik yok
nası yani değişiklik yok derken
cinselliği sordum bn sık sık yapıyomusunz yani ya da isteksizmi davranıyo sana karşı
cok istekli birisi... yapiyoruz onda sorn yok
Neden?
Bence bu yeterli bir sebep değil.
Hata etmişsin nasıl tanıstın?
İnşallah aldatır
niye?
Kuşkuya düşmüşsun
ailem uzakta yasiyor... ben onun icin geldim istanbula ve kendimi cok yalniz hissedioyrum
İnşallah düzelir ya
huylu huyundan vs. laflari var... napicam bilmiyorum... aklim basima cok gec geldi
Çocuk var mı
yok... ben istiyroum oda istiyor
İyi düşün çocuk yapmadan önce bari
Adil yıldırım izle