Eşim bana güvenmiyor. artık dayanamıyorum?

eşimle 6 aydır evliyiz ve ben 3 aylık hamileyim ama eşim bana hiç güvenmiyor. eşim evlenip boşanmış birisi belkide ondandır diye düşünüyorum. şu anda evden uzakta çalışıyor ve sadeve hafta sonları eve geliyor. evde yalnız kalmama asla müsade etmiyor. bana güvenmiyor musun diye sorduğumda güvendiğini ama başıma yalnız bişey gelmesinden korktuğunu belirtti. bende inandım. o yüzden hafta içleri kayınvalidemin orda kalıyordum. son iki haftafır kendi annemde kalmaya başladım ailemi özledim ve değişiklik olsun diye. önce ses etmedi ama bugün beni çok üzdü. telefonda konuştuk nasılsın felan diye konuşurken çok mutlusun orda değil mi hep özgürsün istediğin gibi geziyorsun dedi. bende bana hiç güvenmediğini ve sinirimi bozduğunu söyledim. hadi sen eğlenmene bak dedi ve suratıma kapattı. sonra bana sen böyle yapıyorsan bundan sonra benim yapacaklarımı göreceksin diye mesaj attı. yani tam alakasız konuştu. bende bana güvenmeyen birine ihtiyacımın olmadığını yazdım. sonra ayrılıkdan bahsetti artık annemin burda kalmamı geri gelince anahtarları alıp gideceğini söyledi bende hiç uğraşmadım çünkü benim hiç bir suçum yokki. iyi tamam yazdım kapattım konuyu. ama çok ağladım ve hala ağlıyorum. ben onu deli gibi özlerken onun düşündükleri beni çok üzdü. sanki benim mutluluğuma katlanamıyor gibi. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum... :(
Eşim bana güvenmiyor. artık dayanamıyorum?