- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne şekilde ayrılırsan ayrıl mutlaka üzülücek
Böyle çocukça şeylere baş vurmak yerine konuşmalısın.. daha mantıklı bir davranış olur sen nedenlerini söylediğinde belkide o farkında olur bir şeylerin emin ol onunla konuşmak daha az yakar canını.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Çocuk pasif. Pasif ve edilgen olması da seni kaybetmekten korkmasından kaynaklanıyor. Hani kadınlar beyefendi erkek istemez, serseri erkek tercih eder diye bir söz vardır ya, işte burada bahsedilen beyefendi erkek, aslında gerçekten beyefendi olmayıp ta, kızı kaybetmekten korktuğu için, her dediğine evet diyen pasif, edilgen erkektir ve hiçbir kadın bundan hoşlanmaz. Gerçek bir beyefendi pasif olmaz ve pasif tipler de genellikle kadını elde ettiklerine inanırlarsa, ilk fırsatta tepenize çıkarlar. Senin durumunda çocuk, muhtemelen sana körkütük aşıktır ve yaptığı her şey senin onu daha fazla sevmen için ve seni kaybetmekten ölesiye korktuğu için de asla sana karşı bir görüş bildirmeyi düşünemez. Gerçek fikirlerini açıklayamaz ve sadece yumuşak bir üslupla seni destekler. Ondan ayrılmak için ne yaparsan yap, bu onun için duygusal açıdan felaket olacaktır. Onun fazla üzülmediği bir formül bulamazsın. Sonuçta ne yaparsan yap çocuk yıkılacak. Bence fazla uzatmadan gerçek düşüncelerini açıkla ve kararın kesin olarak ayrılık ise, işler çirkinleşmeden kesin olarak bitir ve bir daha asla iletişime geçme. Arada mesajlaşmalar falan olursa, bu iş bitmez sakın unutma.
11 Yorumla
Soğutmak çözüm getirmez anlamsız bulur hareketlerini neden yürümediğini yürümeyeceğini anlat konuşun ilişkiniz ne kadardır var bilmiyorum ama herhalde 2 sene sonrasında bu kararı almamışsındır almışsan soğuyup bahane ürettiğini düşünür ama yok ilişkiniz yeni sayılırsa 5 6 aylık falan ben anlardım yani çokta sevsem beni istemeyenle zaten mutlu olamazdım
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 buçuk senelik ilişkimiz var ama sebepleri yorumlarda yazıyor bir göz atarsın hak vereceğini düşünüyorum. Evlilik kutsak bir şey ve bir taraf sorumluluk sahibi olmadığında tek kişi bunu sırtlanamaz
+1 yılCanım benimde uzun ilişkim vardı tabi erkek arkadaşım başkasıyla konuşmaya başlayıp beni terk etti iğrenç bir şekilde ayrıldı benden her türlü saygısızlığı yaptı her yerden engelledi şimdi ise fakelerden oyunlar yapıp iletişime geçmeye çalışıyor anladım oyunlarını sessiz kaldım sonra ortaya çıkarttım kabul etmedi çünkü pişman olup geldiği görüntüsünü vermek istemiyor çünkü o benden ayrılıp başkasını tercih etti bir güzel sıktıri çektim bende gidenler gittikleri yerde kalsınlar geri dönmesinler bir zahmet o yüzden iyice düşün çünkü geri döndüğünde aynı kişiyle karşılasmayacaksin senin ona yaptıklarını yasattiklarini yaşatmak için elinden geleni yapicak intikam soğuk yenen yemektir 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. konuşarak ayrılmak daha mantıklı sanki..
00 Yorumla
+1 yılEfendi Erkekler Neden Gereken Değeri Görmüyor? Efendi Olduğu İçin Severse Tam sevdiği İçin Mesela Diğer Kötü Erkekler Hak Etmediği Değeri Görüyor. Çoğunlukla Ama Neden Görüyor? Kızlar Tarafından Kusursuz Görülüyor Ülkemizde Ulaşılamayan Her Zaman Cazibeli Gözüküyor Ki Bu Da Böyle Kusursuz Görülüyor. Kızlar Tarafından Zengin Veya Yakışıklı Olmasına Gerek Yok. Sadece Kötü Erkek Olursa Kızı Peşinden Koşturuyor Koşturuyor. Kendisini Vazgeçilmez Gösteriyor Amacı Bu Olmasa Da Kendisi Kötü Olduğu İçin Böyle Gösteriyor, Sonrada Kız Kendisine Bağlandığında İse Kafasına Göre Gidip Geliyor. Kız Kusurlarını Görmüyor Sonuçta Ulaşılmazı Elde Etti Ve Kötü Erkekte Umursamıyor Sonunda Kendisine Kötülük Yapıp Tamamen Atıyor. Sonrasında İse Kızlar Genelleme Yapmaya Başlıyor Erkekler Neden Böylesiniz? Bunu Diyen Her Kız Bunu Yaşamayı Göze Almıştır Ancak bu Şekilde Genelleme Yapmaları Hatadır.. Çünkü Bir İnsanın Kusurlarını Görmeden Seviyorsan Bile Bile Sırf Aşığım Diyorsan O Zaman Genelleme Yapmazsınız. Erkekler Öyle, Böyle Diyen Her Kız Kendi Ettiğini Bulmuştur. Ve Bu Böyle Devam Ediyor Zaten Kötü Erkekler Kızlara Ders Veriyor Geliyorlar Hırslarını İyi Erkeklere Genelleme Yaparak Çıkarıyorlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel konuşmuşsunda yanlış yere konuşmuşsun. Problemim bu değilki benim? Baskından kasdederken millet şiddet anlıyor herhalde çok yersiz bir görüş. Gelirim var diye üstüne aileme bakıyorken sağlığı yerindeyken bile tüm sorumluluğu bana yıkıp gelecekte her şeyi bana yönelten birisitle gelecek kurmak beni çok yorar. Şimdiki hayatımı kurmak için çok uğraştım çok şey yaşadım. Onun hayat tecrübesi eksik olduğu için hayata toz pembe bakıyor ama hayat böyle değil. Hep konuştum onunla ama olmadı. Bir belaya bulaşır hep ben hallettim kendisi çocuk gibi kaçtı. Sosyal hayattaki özgüveni 0. O konuda psikolojik destek almask gereken bir konumda. Söyledim ama dinlemedi. Ben geleceğimi kurarken iki tarafında emeğinin olması gerektiğini düşünüyorum. Böyle durumlarda sorumluluğu üstlenmek zor. Hastalığı vs olsa elbette seve seve ama aklı var bedeni var tutuyor bunları yapabilecek yaşa çoktaan geldi. Hem kendisi için de kötü olur hayata atılamazsa geleceği zorlaşır. Sebepler bunlardı ve sen okumadan gidip bunları yazmışsın. Belki yazmak için yazdın saygı duyarım ama bana ithafen bir şeyse kabul etmiyorum
- +1 yıl
Benim özgüvenim var sorumluluğum var ama yine olmuyor sevgilim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoguk davransanda o seni hala sevecektir bence acik acik söyle derdini. Ama böyle seni sevecek bir insan daha bulamazsın bunuda bil. Benimde sevgilimle aramdaki sey sizinkine benziyor ama yeri gelince baskın bir karakterde oluyor yani demem o ki o seni sevdigi icin sana kibar naif davraniyordur belkide. Bilemiyorum böyle bi sebepten güzel giden iliskini birakmani dogeu bulmuyorum ona acikca daha baskin davranmasini istedigini söyleyebilirsin. Senin dedigij gibi baskın olup seni mi üzsün cidden cok ilgincsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa dememişler deveye diken insana... yaranır.
Birincisi ben baskınım o daha resesif demişsin ama iki baskın insan anlaşamaz zaten yani muhtemelen arada şiddet başlar 2 baskın bir arada olunca. Her neyse o da senin sorunun olur artık.
Karşıdakiyle daha fazla oynama zaten 1.5 yılını çalmışsın o yüzden doğrudan ayrılacağını söyle bitsin 3 gün 5 gün üzülür sonra unutur kendisine layık birisini bulur.
Bu kendinden soğutma denilen şey dizilerde oluyor senin soğutmak için yapacağın her türlü hareket onun iyiliğine de hakaret ve kendini de iyice alçaltmak olacaktır.
O yüzden kibar şekilde direkt olarak söyle de ki ben senin sevgine layık değilim kusura bakma bitti.
Bu kadar yani bundan sonra üzülüp üzülmemesine de karışma zaten ha tabi işler hayatında istediğin gibi gitmeyince yeniden yoklama ve bu adam da daha fazla zaman kaybetmesin.32 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de baskın olalım denedim bir ilişkide sadece kadın baskın olursa bazı sorumlulukların altından kalkamaz ve ciddi problemler yaşanır. Yorumları iyi okuduğunu düşünüyorum... ona göre konuşacağım. Oyalama gibi bir şey yok 1 sene öncesiyle sonrası farklı. Hayatta tecrübe sahibiyim diye eli kolu tutarken her şeyi bana yaslaması bana yığması sence ne kadar doğru? Yani kötülememek için söylemiyim dedim ama " nasıl olsa gelirin iyi ilerde sen bakarsın bize ben yatarım" tarzı bir şey diyen bir insanla evliliği nasıl yürütebilirim? Eli kolu tutuyor tutmasa bakarım hiç problem değil aileme bakan da benim. Bunca sorumluluğun altında olmayan sebepten öyle bir yükün altına tek başıma giremem. Sonuçta kendimle evlenmiyorum bir bireyle evleniyorum ve onun da çabalaması gerek. Hayat konusunda kendisini tamamlaması gerek. Şimdi diyeceksin 2 buçuk sene fark etmedin mi diye evet fark ettirmedi... hep sakladı asla öyle davranışları yoktu fakat sonradan kendisi değişti. Böyle de beni zora soktu. Lütfen insanlar ayrılırken yargılamamak lazım ayrılık diyince hemen kötü seneryola çıkarıyorsunuz. Bugüne dek evet ben terk edildim yeri geldi aldatıldım yeri geldi eskisine döndüler bu yüzden terk edilmedinin de acısını biliyorum. Sevgi varken mecburen ayrılmak zorunda da kalıyor işte insan. Ve ben hayatının sonuna kadar yıpranmasını istemem bu yüzden erken karar
- +1 yıl
Birincisi sen paylaşımında sen çalışır bana bakarsın diye bir şey yazmamışsın hatta bana karşı hiç yanlışı olmadı ve hep arkamda durmuştu diyorsun ama şu an görüşünde kötü huydan bahsediyorsun yani bunu belirtmeyip kendisi çok iyi ama ben istemiyorum artık dersen herkeste aynı yorumu yapar.
+1 yılNeticede ne olursa olsun adam yıkılacak..
kendinden soğutma yoluna gitme artık mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini söyle
net ol
en azından bunu hak ediyor sanırım arkadaşın12 Yorumla
Soran+1 yılArtık mutlu değilim vs öyle bir sebep yok. Doğrusuyla konuşacağım
- +1 yıl
gelecek hakında umudun yok
buda mutsuzluk demek değil mi?
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Neyinden dolayı ayrılmayı istiyorsan git yüzüne açık açık söyle. Kendinden soğutma tribine de girme çocuğun güven duygusunu da zedeleme. Kafandaki neyse açık açık de. İlerde şu nedenle yıpranırız bu huyunu değiştir de.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu huyumu değiştiririm vs diyip ısrarcı olur üzülür eder ve ben ayrılamam üzülürüm çünkü. Ama olmaz yani düzeltmeyeceğinden eminim yolumuz farklı gelecek konusunda. En hafif şekilde ayrılmak istiyorum sadece
+1 yılGuncellemeyi gormeden once bosver soyle gitsin o da alisir sonra diyecektim. Ama bazi erkekler terk edilmeyi kaldiramiyor o da oyle biri olup yalan atmis olmasin? Işi çirkinlige vurmus. Ben olsam her yerden engellerdim
00 YorumlaBirkaç önerim olacak ☺️ böyle iyi birisi senin herhangi bir kusurundan dolayı senden asla sogumaz. Bu sebeple onu kötü bir durum ile karşılaştırman gerekebilir. Kulağa hoş gelmeyecek ama yalandan hoslanmiyordur her dürüst insan gibi. bir yalanını yakalamasını saglayabilirsin. Bunun dışında, onu ne sinirlendirir biliyorsundur, ara ara o davranışları sergile ama abartmadan. Değiştiğini sansın. Hayırlısı olsun hakkında 👍🙏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiz sevgili bulamiyoruz kizlar evlilik hakkinda fikirlerimiz uyusmuyor diye sacma sapan bahaneler den ayrılıyor helal olsun bacim size
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik hakkındaki fikirlerimiz uyuşmuyor demedim? Fikir başka gidişat başka sen bi üstteki yorumlardan oku bakalım. Ayrıca evlilik kutsal bir şey iki kişinin hayatı söz konusu. Burdaki problemleri ileriye taşırsam iş resmiyete gelirse ve yolları o zaman ayırırsak daha çok yıpranırız. Her şey sevgiyle olmuyor realist bakmak lazım işin acı gerçekleri de var ne yazıkki
- +1 yıl
Varsa sevgili niye oluyon isin aci gercegi sonradan mi dank etti kafana
Soran+1 yılŞaka gibisiniz gerçekten hiç. mi okumuyorsun yorumları. Kendisini gizlemiş böyle davranmıyordu farklı biri gibi davranıyordu
- +1 yıl
Bilmiyom artik siz kizlari anlamak zor
Soran+1 yılSorumu güncelledim.
- +1 yıl
Oo kesin ayrıl pardon ayril o se re f sizden
+1 yılÇok korkaksın o kadar korkaksın ki kendin ayrılamayıp karşıyı soğutmaya çalışıyorsun gidip her şeyi anlat çocuğa o şekilde ayrıl bunu hak etmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkak değil ben birinin benim yüzümden acı çekip yıpranmasına çok üzülürüm ben de bir o kadar kahrolurum. Bu yüzden.
- +1 yıl
Üzgünüm, senin anlattıklarına göre bir yargılama yaptım özür dilerim.
Arayıp sorma. Yazdığında da cevap verme ya soğuk cevap ver. O aptal değilse anlar. Ben ayrıldım. Vazgecmiyordu. Nişanlı olduğumu söyledim sonunda. Nişanlı olduğuma inansa da hala vazgecmiyor. Aslına bakarsan seni seven biriyse onu gibi birini bi daha bulamaya bilirsin. Çünkü, onun gibi seven birini bulamadım ben. Hala arıyor 1 senedir ayrıyız halbuki. Ben ayrıldığıma pişmanım belki sen de pişman olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılNerden bilelim seni aldattığını...🤔 belki komplo kurdun elemana...🤣🤣 kur kur beter olsun. Kesin tipsiz fakir ve kel biri dimi. Miden kaldırmadığı için terkediyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Kimin aldattıgını?
Boşuna bunlarla kendini avutma. Basbayağı gerçeği söyle ve ayrıl. Böyle yapmazsan daha sonra daha çok acı çeker.
10 YorumlaAldatma konusu hikayedir emin ol. Sen ayrilma konusunu acikca canini yakmak istemiştir. Erkek milleti çok tırt
00 YorumlaAçık açık konuşmak daha ıyı olabılır. Sogutmaya çalışmak daha yıkıcı.
03 Yorumla- +1 yıl
Sebeplerini okudum. Keske 2,5 sene beklemeseydın ama hayat bu işte bi sekilde tecrube oluyor. Bazı farklıları basında gorup bıtırmek herkes ıcın daha iyi oluyor ama olan olmus. Sen baskın degıl guclu bı karakter istiyorsun. Erkek arkadasın belli ki cok cekıngen, ozguveni dusuk bu sebeple de salmıs sorumluluklarını yerıne getirmiyor. Böyle insanlar hayat boyu cok yorucu olurlar. Ama bu degısecek bi sey. Bir ise girip para kazandıgında kendıne guveni gelecektir ya da bi psikologa giderse faydası olabılır. Burada karar sana dusuyor. Yanında durup düzelmesini mi istersin yoksa kendı yolunu cızmek mi? Tek sorun bu demıssın cunku. Ben hep onarmaktan yanayım. Ama bunu senin istemen onemlı. Baskasını uzmemek ıcın kendın uzulecek, mutsuz olacak, sırtına yukler bındıreceksen bu sana da zarar verir. Bence ciddi ciddi duzelmesı gerektıgını söyle, cekıngensın deme de sorumluluklarını yerıne getırmen lazım ben senınle gelecek dusunuyorum ılerıde nasıl bır hayatımız olacak ıkımız de bunun ıcın de bı seyler yapmalıyız de. Sonra bırkaç ay ver baktın duzelmiyor biz anlasamayacagız dersin. Ha denemeye de gerek yok diyorsan, bence bu sebepler onur kırıcı olabılır. Zarar gormesın dersen ben artık eskısı gibi hissedemiyorum, iliskiye devam etmek istemiyorum diyerek bitirebilirsin. Bi insanı sogutmaya calısmak bence cok aptal hissettiriyor. Her zaman net olmak lazım.
Soran+1 yılÇok yol denedim belki düzelir değişir en azından kendisine de faydası olur değişerek diye hep ısrarcı oldum iş konusunda bile... ama yok benim gelirim yüksek diye bana yaslandı. Ben aileme bakıyorum ilerde bir yuvayı tek başıma kurmak bana zor gelir. 2 buçuk senedir böyle değildi başlarda çok farklı davrandı sanki hayat tecrübesi sabit gibi ama değilmiş sonradan iç yüzünü görünce anladımki mesele benmişim yani bana yaslanmış. Eli kolu olmasa sağlık sorunu olsa problem değil bakarım ilerde ikimize ama işte mesele öyle de değil. Realist olmak lazım hayat sadece sevgiyle kazanılmıyor. Oturup sabaha kadar bribirmize sevgi sözleri söyleyerek bir yere varamayız ne yazıkki. Hayata atılmak lazım heleki bir evlilik... kutsal bir şey iki insanın hayatı söz konusu. Ben bu problemleri yaşayacağımızı biliyorum o da biliyodur yüksek ihtimalle ama kendisine açmıyordur bu konuyu. Sevdiğim içinde ayrılma konusunda kendim bil yol üretemedim. En iyisi düzgünce bunları konuşmak ama inşallah gururunu kırmam çünkü bir erkek için yıkıcı. Ama bir yandan gerçekleri yüzüne vurmış olurum belki hayata daha farklı bakar kendisini geliştirir.. bilemem
+1 yılVay be siz kadınları gerçekten anlamak zor. Üzgünüm ama sen ve senin gibiler adam gibi adamları haketmiyorlar.
00 YorumlaLütfen ona bunu yapma niye Biliyor musun arkanda öyle kırık bi kalp bırakırsın ki bi daha iyileşmez
037 Yorumla
Soran+1 yılBen bundan çok korkuyorum işte ve üzülmeyi asla hak etmiyor ama geleceğimizi göremiyorum o kısımda uymuyoruz geçinemeyiz bir şekilde uyuşmazlık olur. İş resmiyetteyken bir şeyler biterse daha çok canı yanar diye şimdiden bitirmek istedim
- +1 yıl
Salakkkkjk
Soran+1 yılBaskınlık konusunda dengesizlik söz konusu. Yani şu hayatta ağır zorluklar yaşadığım için erken olgunlaştım hayata atıldım daha etkin biriyim ama o öyle değil yani savunmasız büyük bir sıkıntı karşısında beni koruyamaz ya da ilerde geçimimizi sağlayamayız. Bazı konularda bana çok çok yaslanıyor kendi kabiliyeti olduğu halde boş koyuyor birazda hayata toz pembe bakıyor bu konuda uyuşamayıp yine her türlü biterdi ama ilerde resmiyette bitmesi daha kötü bence
Soran+1 yılEvet aynen öyle durum. Birde erkeğin daha baskın olmasını isterim doğal olarak ama işte o yönden sıkıntı. Durum tam tersi olsaydı geleceği kesinlikle olurdu sonuçta evlilikte dizginleri erkek tutar çoğunlukla o evirip çevirir ama bizim geleceğimizde böyle olmayacaktı ve bunları yüklenemezdim onun için bitirmek istiyorum yoksa başka sebep yok
- +1 yıl
Kadınları dul diye ayıram bi erkeğin dediklerni umursmaaycaksın herhalde?
Soran+1 yıl@sennauryamann burda dul diye ayırmadı kasdettiği ilişkisi bitmiş, bitirmek üzere olan kadınlara yapışan zihniyeti farklı olan erkekleri kasdetti. Bunun nesi yanlış?
- +1 yıl
Evlenmıs baçpsnamıs birne dul diyerek kalitenin ne kadar yerlerde oldugunu ve cahil biri oldugunu belli ettin. Lütfen cevap yazma örümcek beyinli cahillerle tek kelime etmek istemıyorum
Soran+1 yıl@onssra onu hayata hazırlamak için çok şey denedim hatta yüzleştirdim bile çoğu kez. (Atıyorum bi kıyafetin fiyatını bile soramıyor veya bir şey siparii ederken garsonu çağıramıyor veya bir ürünü bile iade edemiyor çekiniyor) . Belli bir yaşa gelmişken hala böyle olmaması gerekir. Bu lar en basit örnekleri. Kavgaları oldu hep ben hallettim yüz yüzeyken çokta vasfı olmuyor savunma konusunda. Ben erken atıldığım için hem iş hem çevre vs her şeyi kovalayabiliyorum çok güzel şeyler de elde edip kurabiliyorum. Hatta bu tecrübeleri ona bile anlatıp aktardım o da heveslenir atılır diye ama işte
Soran+1 yılMesela bir şey alıcaz atıyorum fiyatı çok pahallı ama esnaf ısrar etti alması için hemen alıyor. Diyorumki alma hani daha ucuzu var aynısının neden paramızı savuralım diyorum. Veya birisi bir şey sorunca hemen kızarıp bana bakıyor benim cevap vermemi istiyor. Bazen gev gev gev oluyor sorunlar karşısında insanlara karşı da... bunlar varken sürekli şen şakrak olmaması lazım bence sorumluluk sahibi olmak gerekir düzelmetesi gerekir ve bunları ona da söyledim olmayınca olmuyor işte
Soran+1 yıl@onssra evet ben hayata daha realist bakıyorum illa o da ben gibi baksın demiyorum ama komple de kendni salmak olmaz yani bu şekilde bir geleceğimiz olamaz. Her zaman eğlenmek bir yere kadar. Evlendiğimizde bir işe girmek için kendini kanıtlaması lazım sadece diploma yetmiyor. Ama bunu gerçekten yapamıcak şeyde bunu yapamazsa ev yuva kurmak zor benim de bütçem bir yere kadar koca evi kız başıma geçindiremem ( hasta olsun vs o zaman geçindiririm tabi) ama eli ayağı var tutuyor sağlıklı yani. Bazı şeyleri kovalaması lazım kovalamıyor hiçbir şeyi takip etmiyor gündemden bile bi haber yani öyle diyim
Soran+1 yıl@onssra işte senin gibi düşünen insanlar vardır diye sormuştum bu soruyu 3. Bir şahıs açısından. Ve kendime de dediğin soruları hep sordum cevabı da evet vermişim. Yine de dış cepheden fikir almak istedim
Soran+1 yıl@onssra evet mücadele edemez onun için erken bitirmek istedim. Tek problem buydu tek olsa bile büyük bir problem bence. Bu sebepleri ona söylesem o şekilde ayrılsam mı sence? Böyle düşündüm ama çok canını yakar belki de gururu incinir diye söylemek istemedim farklı bahaneyle ayrılmak istedim ama yalancılık olur diye en son çare soğutmak diye düşündüm ama o da çocukça gibi ki işe de yaramıyor zaten
Soran+1 yılSelen benim adım. Evet siteye giriş amaçlarını biliyorum o yüzden anonim takılıyorum ayırt edebiliyorum zaten kim ciddiye alıp cevap vermiş kim vermemiş vs diye
Soran+1 yılNasıl bitirmeliyim? Direkt bu şelilde problemleri dile getirip ayrılmam daha doğru herhalde ama gururu incinir diye düşünüyorum bu yüzden ikilemde kaldım
Soran+1 yılBen de bu süreçte iyice düşüneyim sağlıklı kararlar vereyim. Yardım ettin çokça bir yorumun bile yeterliydi çok teşekkür ederim. Aklına fikir gelirse belirtirsin buraya istersen tabi bu kadarı bile kâfi bana. Gelirse de yazarsın ordan da bir şeyler fikir edinirim en azından cümlelerime yön verirken 3. Şahıs fikrini de göz önünde bulundururum
Soran+1 yılYorumları okusan kudurursun valla milet hiçbir şey anlamıyor. Yok aldatmışım yok başkası varmış yok bahar bilmem ne bahanesi yok şiddeti seviyormuşum... şaka gibi gerçekten şaka gibi bu yorumların dışına çıkmamak en iyisi
- +1 yıl
Bakma onlara cahil bi ülkeyız. Şiddet olmayınca hersey yolunda sanıyorlar ama bilmiyorlar ki en önemlisi mutluluk direk ayrıl
- +1 yıl
Oha nasıl aldatılmışsın kim dedi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol sogumaz sirek söyle yoksa zmaan kaybı olup acı cekerısn benim gibi yapma güzle kardeşim direk ayrıl. Sen herşeyden önemlisin kendine ezıyet etmee
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden kötülüğü olsa onları bahane edip ayrılırdım ama kötülüğü dahi yok. O yüzden zor durumda kaldım. Geleceğimizi görsem inan asla bırakmazdım sımsıkı sarılırdım ama işte anlarsın beni. Direkt konuşmak gerekiyor demekki
Cevap sahibi+1 yılAynen lütfen guclu ol. Ona acıdıkcaa kendine eziyet etmıs oluyorsun. Bak insanlar cok bencil. Mezara tek basına giriceksin. Yatagada tek gırıyorsun önemli olan senin mutlulugunn. Bu dünyada bencil ol. Ve direk bitir. Yalvarırsada acıka yoksa benim gibi perşan olursun. Allah rızası için acıma direk ayrıl ve emgelle bidaha geri dönmek isticek büyük ihtimalle sakın acıyıp fırsat verme. Cunku tam bitmişken yine bitirmek için sebep düşünüceksin böyle böyle maf olucak günlerin. Sonucta gelecgın yok onunla 1 dk bile vermee. Benim 2 senem cop oldu ona acımaktan. Lütfen sen guclu ol
Soran+1 yılBizim de 2 buçuk senelik ilişkimiz var ve yaşanmışlıkları silmek çok zor gelicek uzun süredir ben de acıdım ondan buraya geldim son çare. Çok haklısın dediklerinde. Üstüne söyleyecek sözüm bile yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende aynı durumdayım ama sen seven birisini ne yaparsan yap soğutamıyorsun ben kavga etmeye çalışıyorum o alttan alıyor bunun tek çaresi karşına alıp konuşmak galiba
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de kavga etmeye çalıştım alttan alıyor bana sevgiyle yaklaşıyor kahroluyorum. Hiç kavga bile etmiyor benimle çok üzülüyorum böyle olunca
Cevap sahibi+1 yılaylardır uğraşıyorum başaramadım sende soğutmakla uğraşma direk konuş
Soran+1 yılGerçekten seviyorum onu ama sen beni anlarsın gelecek konusunda uyuşamayız bir şekilde kesin ayrılığa gelir ve iş resmiyete gelmişken bir şeyleri bitirmek çok daha zor olur diye erken karar aldım. Önümüzde vakit var yaralarımızı sarar farklı yollar çizip devam ederiz diye. İşte o yolda kahrolmaya devam etmesin diye çok yol denedim ama olmadı sonuç konuşmak kaldı işte... çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılbende yaştan dolayı sorun yapıyorum ve ben sevgimin de azaldığını düşünüyorum evlilik gerçekten çok ciddi bir olay o çok hevesli ama ben değilim aile yapımız bile uymuyor beni geçtim ailem kabul etmez ki
Soran+1 yılOff valla biri olmasa dert olsa da dert oluyor. Kader kısmet işte. Bundan 1 sene önce ayrılsak kahrolurum derdim şimdi böyleyim. Tanıdıkça işte...
Cevap sahibi+1 yılseni sevdiğinden emindin ve seni aldatmış mı yani
+1 yılbişi diyim mi bu zamanın şımarıklığını biz çekiyoruz, eskide olsa senin kocan ne olsa katlanacaktın ama çok iyi anlaştığın kişiyi bile elinin tersiyle kovacak özgürlüğe sahipsin, yazık diyorum. Allah hakkımızı bırakmasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu günceledim tekrar bak bakalım şımarıklık neymiş :) zihniyetin batsın senin. Allah sana hidayet versin
- +1 yıl
Kimse kimsenin her davranısına katlanmak zorunda degil. Artık kadınların guclu olması, gucunun farkında olması, yapılanlara tahammul etmemesi cok zorunuza gidiyor biliyoruz. Bu duruma baska turlu kabul gormeyeceklerını bılenler uzulur ancak. Yarın senın de bi kızın oldugunda ıstedıgın sey “her seye katlanması” mı olacak bakalım. Allah bırakmazsa kadınların da hakkını bırakmaz yanınıza. Adaleti sasmaz merak etmeyin. Hakkımız olandan lutufmus gibi bahsedemezsin. Erkekler yarı yolda bırakınca iyi hos kadına bunu layık gormedi beyefendi. Haksızlık yapıyorsa cınsıyet tartısmadan haksız dersin cıkıp da kadınlar eskiden söyle yapamazdı dıyemezsın senin buna hakkın yok. Kaldı ki sorunlarını dıle getirmis. Ustune birde aldatıldıgını ogrenmıs. Biraz haddinizi bilin de öyle konusun.
+1 yılSabah attığı mesaja gece dön. Soğuk davran. Her istediğinde buluşma bahane bul.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHayret birsey siniz ya sonra gider ay efendim sevgilim sapık ay efendim sevgilim şunu istedi böyle düzgün biri de çıkınca değer kıymet bilmezsiniz 👏
61 Yorumla
Soran+1 yılDirekt düz okunduğunuzda evet öyle gözüküyor ben de size hak verirdim ama ciddi sebepleri var yorumlarda bulursanız okursunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu yüzden s. kn sevilir.
Seven s. klir diyoruz...
Gece Bir Kahpe daha bıraktık ☺️00 Yorumla
+1 yılBu çok üzücü😥
Bence hiç o yollara gitme ya al karşına konuş00 YorumlaBen yerinde soğutmayi değil gerçeği yüz x yüze konuşmanı tercih ederim
00 YorumlaPeki sen 2.5 senedir daha yenimi tanıdın bu özelliğini?
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisini hep gizlemiş başka biri gibi göstermiş çünkü. Sonradan bu şekilde yapmaya başladı. Yorumlarda okursun beni anlayacaksın
Soran+1 yılSoruyu güncelledim bak bakalım gizlenmiş mi gizlenmemiş mi :)
+1 yılKeşke karşı tarafı surundurmeden, acaba mi? Dedirtmeden dürüst olsanız...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı kişi bir hafta sonra gelir , sevgilimden ayrıldım ama şimdi köpek gibi pişmanım ne yapcam yardım edin diye soru sorar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence 1,5 yılın hatrına neden ayrilmak istedigini bilmeye hakki var. En azindan asil sebebini ogrenirse daha az uzulur. Boyle sogutmak icin bir şeyler yaparsan onu ciddi anlamda kirarsin. Duzgunce konuş ve sebebini anlat soru işaretleri kalmasin.🌸
00 YorumlaHer turlu yikilacak. sen sogutma cabasina girdiginde bi de ben bunu mu sevdim diye uzerine hayal kirikligi da yasayacak. surekli neden neden neden diye sorgulayacak. al karsina konus. hem oyalama hem kirma.
00 YorumlaBence böyle düşünme temiz ve doğru bir iletişim saçma soğutmalı sebeplerden ayrılmaktan daha iyidir. Çünkü o kişiye durumu açıklamış oluyorsun ama öbür türlü kalbini daha çok kırarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılUzun uzun konuşup durumu anlatırsam yoktan yere böyle oldu diyip çok üzülür çok düşünür ilerdeki ilişkilerini etkiler ve ben çok üzülürüm. Soğutunca en azından beni hatırlamaz belki hatırlayınca da canı yanmaz diye düşündüm yanlış düşünüyor da olabilirim
Soran+1 yılEvet çok çocukca ben de olgunca konuşup bitirmekten yanaydım ama işte gerçekten seviyorum onu o yüzden böyle düşüncelere kadar gittim sırf canı yanmasın diye ama işte
Soran+1 yılO zaman konuşmam lazım. Yüz yüze konuşarak bitirmek benim için çok daha zor olacsk
Daha ayrılmanın düzgün bir nedeni bile yok ihtimaller üzerinden konuşuyorsun geveleyip durmuşsun yazdığın bahanenin hiçbir gerçekliği yok terk etmek için terk ediyorsun adama yazık valla
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu güncelledim dediklerine htan ya kaşarı seni
+1 yıldeveyi diken insanı sikennnn makbuldür diye boşa dememişler o çocuk itinnn serserininnn önde gideni olsaydı acayip ilgini çekerdi senin dimi 🤣🤣🤣
22 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan lan çiçek orpsısu senin gibiler yüzünden ülke böyle orpspu evladı senin ananı sükeyim senin alagavat
- +1 yıl
Annemden terbiye almamışsın gelmiş adama küfür ediyorsun, hoş mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılSorunu anlayan var mı? Bn anlamadımda. Pırlanta gibi çocuğu kaybetceksin çok arıycaksın emin ol. Bulamıycaksın onun gibisini
22 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda oku sorunu anlayacaksın :)
- +1 yıl
Aldatılmışmısın? Bunu yeni öğrendin. Ondan önce övdün hiç bi sorun yok herkesin hayalindeki insan dedin. Ne dememizi bekliodun? Öyle “iyi bi çocuğa” niye laf sayalım. Aldatıldığına hiç üzülme işte bahanen oldu bu sayede bahane aramana gerek kalmadı
+1 yılSonra evlenilecek erkek yok 🤣🤣🤣 hahaha ya ahahah
29 Yorumla
Soran+1 yılGeleceğiniz örtüşmeyen biriyle evlenip evlilik maf olacaksa evet evlenilecek biri olmasa da olur. İki insanın hayatı söz konusu
- +1 yıl
Geleceğinin örtüşmeyeceği biri ile neden sevgili oldunuz? Aaa dur tahmin edeyim daha iyi bir aday çikti karşiniza ve hemen değiştirmek istediniz LOL.
Soran+1 yılHayır. O varken çok kişi peşimden koşuşturdu ben hep sevgilime sarıldım gözüm dışarda değil Allah'a şükür. Birisini sevip gitseydim ayrılmanın medeniyetini bile düşünmez buraya bile yazmadan engeli çakar giderdim. Gerekeni yazmışım yorumlarda da okursan anlarsın. Bir başkası vs değil konu. Ayrıca sevgili olunduğunda değil zaman geçtikçe birbirnizin hayatlarını tecrübe edindikçe daha iyi anlıyorsunuz. Çoğu evliliklerin bitme sebebi de budur genelde. Sevgiliyken çok iyi olup evliyken severek ayrılırlar. Yorumlarda bulursan okursun sebebini
Soran+1 yılResmiyete getirip onun da hayatına mâl olunmasını istemem. Evliliği bitirmek birini çok daha yorar yıpratır. Resmiyete gelmeden bir şeylerin bitmesi en sağlıklısıdır
- +1 yıl
Eminim başka biri yoktur 😀
Soran+1 yılBelli ki yaşın küçük. Fiziken olmasa bile zeka mabında da küçük. İşin kutsallığını anlamadan bile tanımadan etmeden yorum yapıp atabiliyorsunuz. Boş yere günah almamanı temenni ederim. Alırsan da vebali zaten sana. Hak haktır bilesin o zaman da her şey için geç olur. O yüzden cümlelerine dikkat etmen dileğiyle. Ben boyanmış evin üstüne tekrar sıva çekmem içini ferah tut :) senin çevrendeki insanlara benzemem ben. Ne gördüysen onunla yetinmeye devam. Sessize alıyorum seni yorumunu görmeyeceğim. İyi sabahlar
- +1 yıl
Iyi sabahlar
- +1 yıl
Yaşim 26,30 yaş ustuyseniz evet kucuk kaliyor
- +1 yıl
Çok seviyorum abi gerçekleri direk söylemekten sonra böyle uzun uzun yazip gidiyorlar ahahau 🤣 işin kutsalliği ona aşik olan adami nasil kendimden soğutup daha iyisine geçiş yapabilirim? Gene çok kutsaliz beylerrrr/hanimefendiler.
Hi baskin bi erkek bulursun sonra hergun dayak en son sokaktan ölünü alirlar siz kadinlar akillanmazsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBaskından anladığınız bu mu yani? Şiddet mi? . Lütfen yorumları okuyunuz bak bakalım kasdettiğim neymiş
+1 yılUzun bir ilişkiyse o seni cok seviyordur ne yaparsan yap çok üzülecek yine en iyisi hic dolandırmadan söyle ben başkasını seviyorum seninle olmuyor de
05 Yorumla
Soran+1 yılİyide ben başkasını falan sevmiyorum? Böyle bir şey yok neden yalan söyleyelim? Hem bu canını çok yakar hem olmayan bir şey. Sebep bu değilki
- +1 yıl
Ozaman çok zor işin
- +1 yıl
Birlikte oldunuz mu hiç
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hic sevismediniz mi
+1 yılBence soğutmaya çalışmak çok meşaketli ve yorucu direk söylemen bence ona daha az hasar verir vicdan yapman gereken bir şey yok nikah masasında bırakmıyorsun sonuçta
01 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun... sen bu kadar ince düşünürken onun bu şerefsizliği yapmasına hiç bir şey diyemiyorum. Hayatından çıktığı için çok mutlu ol ❣️❣️❣️
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence durust olup oyle ayrıl nedenını bılmeye hakkı var
10 Yorumla
+1 yılNe uğraşıyorsun ki seven sevdiğini herşeyiyle sever sevmeyene de ot çöp bahane otur adam akıllı konuş ayrıl bu kadar uğraşa gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBu çok saçma bir bakış açısı. Karşındaki cocuk degil al karşına konuş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen o kadar pişman olursun ki ama iş işten geçmiş olacak
00 YorumlaNe yaparsan yap üzülecektir. Hayata bak iyi insanların sonu hep aynı kısacası seven s..
00 Yorumla
+1 yılNiye böyle çabalara giriyorsun ayrılmak istiyorum sıkıldım de
00 Yorumla
+1 yılaldatılmışsın soğutmana gerek yok direk ara bitti de
00 Yorumla
+1 yılAçıkça anlat derdini. Net olursan anlar zaten. Sonra da engeller yolları ayirirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse vazgeçilmez degil unutma yani herkes yoluna bakar merak etme deki olmaz de yapamayız de ayrıl gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allahım sana geliyorum olaya bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Aldatilmasaymisin iyi olurmuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Direkt ayrılmak istediğini söyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılTelofinlarini meşgule at. mesajlarini oku yazma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOkadar iyimis neden böyle yaoiyorsunki
00 Yorumla Yanında sivilce patlat yanında tuvalete git.
01 Yorumla- +1 yıl
Soğuycağını sanmam
+1 yıldirek engellersin sogur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasından hoşlandığını soyle
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir durum yokken bu şekilde ona yalan söyleyemem ayrıca çok can yakıcı bir sebep. Yalan bahane edip ayrılmak olmaz heleki bu sebep hiç olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanlış hissedemez insan işte
00 YorumlaAldatılmışsan neden ayrilmiyorsun..
00 Yorumla
+1 yılKendimi erkek hissediyorum de
00 Yorumla
+1 yıl2bucuk yildir simdimi aklina bu geldi
11 Yorumla
Soran+1 yılAklıma değil 2 buçuk sene o kendini sonradan böyle gösterdi. Yorumlarda okursun
+1 yılBulamazsın seveni nankörlük etmeyin
04 Yorumla
Soran+1 yılNankörlük değil ilerde çok daha yıpranmasın diye onu düşündüğümden böyleyim. Nankör olsam ağır ithamlarda bulunurdum ona
- +1 yıl
E mutlu işte seninle niye çomak sokuyon ki belki kader kısmet o çocuk sal akışına anacım. Be sen Allah dan iyi mi bilcen onu karşına çıkaran var elbet
Soran+1 yılAlttaki yorumları okursun tekrar tekrar anlatmak istemiyorum
- +1 yıl
Madem öyle ipler senin elinde olsun o tamam desin olsun gitsin
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım